Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - punakone

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Esittele itsesi / Vs: Sieni
« : Joulukuu 01, 2014, 19:54:32 »
Avoimet perverssit aina tervetulleita

2
Off-topic keskustelu / Vs: Liikennevitutuksen purkulanka
« : Marraskuu 04, 2014, 22:00:44 »
Yhteen Ikea-reissuun mahtuu paljon ja mahottomasti niin herätelläänpä tämäkin taas henkiin.

Körröttelin kaveriporukka kyydissäni peräkärryn kanssa Kuopiosta kohti Pieksämäkeä toissapäivänä. Ajokeli oli kyseisenä päivänä mitä mainioin: aamulla tuli räntää, lunta, vettä ja niiden sekoitusta siihen malliin että luistonesto ei tiennyt miten päin valoaan vilkuttaisi mittaristossa, päivää kohden onneksi selkeni. Illaksi saatiinkin mukava Silent Hill-sumu jossa näki jotenkuten 6½-kouluarvosanalla tien, pitkät päällä sitten näkökenttään räjähtikin hieno sumuseinä, vesisadekin vähän lisäsi haastetta reissuun siinä vaiheessa.

Kyseinen keli onkin mitä mainioin, varsinkin kun alkaa jo hiukka ramasemaan siinä vaiheessa kun päivän olet ilakoinut pitkin ylisuurta ostoskeskusta. Niin mikäpä sen hienompaa kuin siihen laitetaan vielä eläkeukko hölmöilemään japanilaisen riisikuppinsa (Nissan Micra) kanssa samalle tielle.

Ensin tämä maanteiden sankari keksii, että perhana, tässä kun on nyt ei sinänsä ole oikein muuta, niin minäpä tiputan nopeuttani 20 kilometrillä tunnisa että tässä 80:n alueella takuulla riepoo kaikkia takana tulevia. Rupesin jo miettimään että haluaako vaan päästää ohi -ja kuinka huisia onkaan moisella yhdistelmäntapaisen kiihtyvyydellä ohittaa mitään muuta kuin aurastolppia- niin äkkiä kyllä karisi tämäkin ajatus kun siitä papan pyörillä varustetusta koirankopista löytyikin se kaasupoljin.

Ohitustilanne purkissa vaan kärsimys alussa. Nyt tämä muovin autiomaalla varustettuja automerkkejä tukeva eläkeukko keksi sitten jonkun ihan uuden seuraleikin. Se on semmonen, missä ajetaan sinun perseessä kiinni ja opetellaan käyttämään pitkiä. Ihmeteltiin suuresti sitä sen duunaamista, kun ensin hidastelun jälkeen oli täysi pakkomielle roikkua mahdollisimman kiinni siinä peräkärryssä ja räpsytellä pitkiä. Tämän jälkeen se äijä kekkas, että hän laittaa pitkät päälle AINA SILLOIN, kun joku tulee vastaan! Kyllä! Pitkät oli siellä takana pois niin kauan, kunnes auto tuli kauempana vastaan, ja pitkät meni sit pois kun vastaantulija suhahti ohitse.

Vähän aikaa kun oli siinä kiusannut vastaantulijoita ja minun vasenta silmää niillä pitkillään, niin keksi, että annanpa niiden palaa koko loppumatkan! Minua ainakin rassasi kun vasenta silmää grillaa valo, -eikä nykyään ole semmoista mukavaa itsestään himmenevää kuskinpuoleista sivupeiliäkään- vaan en tiedä sitten miten paljon pahoja asioita pyöri niiden mielessä jotka meitä ajo vastaan. Tosiaan kyllä kun ne herrasmies-papan pitkät oli todellakin päällä aina Pieksämäen kaupunkialueelle asti siltä joltain viimeiseltä 30 kilometriltä, niin pisti vähän pohtimaan kanssa-autoilijoiden sielunelämää.

Ei helvetti. Olisin tässä tilanteessa pysäyttänyt auton siihen ja mennyt juttelemaan mukavia.

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: paskaa
« : Maaliskuu 14, 2014, 12:32:26 »
GTR Evolution kelpais

4
Off-topic keskustelu / Vs: Vocaloidit suomeen?
« : Lokakuu 17, 2013, 20:55:22 »
Aloituspostaus paransi päivääni huomattavasti, melkein kuolin nauruun. Ei taida herramme vuonna 2013 olla ihmistä näissä piireissä joka vocaloideja ei tietäisi.

5
Off-topic keskustelu / Vs: Tupakointi
« : Toukokuu 16, 2013, 20:54:29 »
Köyhästä tuntuu pahalta, pitäs vähentää kun töissä menee melkeen se puoltoista askia

6
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Huhtikuu 01, 2013, 15:57:17 »
Kamit äänessä, joten jospa minäkin :p

Olisi tuohon karmaan tällainen modi: http://mods.simplemachines.org/index.php?mod=192 , joka näyttäisi ainakin tallentavan missä langassa se karma annettiin. Ja vielä kertoisi kuka sen karman on antanut, jonka luulisi vähentävän negatiivisen karman antamista anonyymin pommituksen mahdollisuuden poistuessa.

Tiedä sitten, menisikö tuossa koko karma-systeemin idea tosin samalla... (jos sellaista edes alun alkaenkaan oli)

Fiksu systeemihän toi on.

7
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Maaliskuu 07, 2013, 13:48:11 »
Jumalauta.

8
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Helmikuu 02, 2013, 19:51:58 »
Mikä tässä nyt on ongelmana? Muutakuin et kuva on paskalaatunen?

9
Esittele itsesi / Vs: Halojata halloo
« : Tammikuu 25, 2013, 08:58:53 »
Hello kitty !

Milloin sinusta kasvaa aikuinen?
Omaatko leipomistaidon?
Omaatko erikoistaitoja?
Oletko hetero?
Oletko sinkku?

Dont be afraid gurl. Tervetuloa 8)

Pitääkö tänne pistää joku deittipalsta pystyyn?

"Touhoumies hakee danmakuseuraa tositarkoituksella. Yhdessä voisimme ampua toisiamme valopalloilla ja sen jälkeen juoda teetä. Pidän myös ongelmienratkonnasta ja youkainmetsästyksestä"

Ja tervetuloa vaan nanulle.

10
Off-topic keskustelu / Vs: Liikennevitutuksen purkulanka
« : Tammikuu 14, 2013, 19:43:44 »
Melkein nauroin mutta sitten tajusin että ajan enemmän autotraagisella vaihteistolla varustetulla kipolla niin ehkä tällä kertaa mulla ei oo arpaa :(

Ja voi vittu, eikö ihmiset vois olla vaikka jossain muualla kun tien päällä sillon kun mä ajan, vituttaa ruuhkat kun ei saa painella oman mielensä mukaan vaan joutuu kattoo muita ja sit ne viel hidastelee mun edessä. Ja katsoo paheksuvasti kun lada meneekin sivuittain jonkun risteyksen tai rellu aliohjaa ja korjaan asian käkkärillä :((((

11
Esittele itsesi / Vs: iik
« : Elokuu 12, 2012, 18:48:28 »
Mä oon tulossa traconiin :3

12
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Heinäkuu 24, 2012, 19:43:34 »
Tervetuloa vaan!

Paljasta twitterisi!

13
Off-topic keskustelu / Vs: Hauskoja tilanteita
« : Kesäkuu 25, 2012, 21:10:19 »
Menin Ice kissiin, ostin sieltä bananaspitin... Myyjätäti totesi minulle ettei heillä ole banaania... D: Sit se täti joutu juosta lähi kauppaan ostamaan banaania... Jotenkin tiesin et kun mä meen sinne ostaa bananasplittiä niin noin käy.

Aika ihailtavaa omistautumista asiakaspalvelulle. Tätä lisää muiltakin yrityksiltä.

14
Off-topic keskustelu / Vs: Liikennevitutuksen purkulanka
« : Kesäkuu 24, 2012, 20:20:51 »
Tämän lisäksi joku paskakasa toyota corolla ohitti mut ohituskaistalla ja tämän jälkeen jäi vielä hidastelemaan siihen ennenkuin laski mut taas ohi kun edellä oli viel yks otinen hitaampi ajoneuvo. Vittu että vitutti kun se vielä yritti jotain pelleillä myöhemmin ja ohittaa mua ja mun edellä ollut hidastelijaa mut olin nopeempi reagoimaan ja lähdin ohi ennen sitä.

15
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Kesäkuu 20, 2012, 19:28:15 »
Juhannus selvinpäin! Ebintour 2012: AA-kerho on the road!

Sivuja: [1] 2 3 ... 17