Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Koetko tarvetta anonyymiyteen? Postaa toki laudalle!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - NanomaShiina

  Sivuja: [1] 2 3 ... 27
  1
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Kesäkuu 01, 2016, 19:01:46 »
  Tällä hetkellä  Devil May Cry HD
  Dante  ja eka DMD-läpiipelukerta, pitäisi vielä saada Neo Angelolta yksi palanen enemy fileen ja sitten olisi pelin kaikki Trophyt kasassa. Ihanaa kun HD on uusinta PS2:n JP-versiosta, jossa on niinkin hieno ominaisuus kuin crittien poisto HARD/DMD-vaikeustasoissa, Shadowit vaatii siis aikamoista operointia.Full SSS-yritys jää välistä, ehkä joskus noilla muilla hahmoilla uusiksi.   

  2
  Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
  « : Kesäkuu 01, 2016, 01:54:40 »
  Tekis itekki mieli valmistella pitsoja, mutku se ei yhen (köyhän) ihmisen budjetilla oikeen onnistu. Ja siis ananashan ei kuulu siihen pitsaan ja kinkkun lisäksi pitää vähintään olla salamia, mut ne taas ei pelkästään toimi hyvin yhteen.
  Tääl Kaijjaaanisa on aika hyvät pitsamestat, tosin yhen paikan taso laski niin alas et lopetin siellä käymisen. Pitsat on myös yllättävän hyvin valmistettuja ja isompia kuin Kotipizzan valmistamat.

  3
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: paskaa
  « : Maaliskuu 14, 2014, 09:04:41 »
  Jos haluut vaan eroon ni mul ei oo yhtäkään noista ja tarvittisin 3 pelii et saisin 100 pelin omistus-merkin ni heivaa vaikka kaikki YV:llä. Kattoo jos kerkeis noit pelaamaanki.

  4
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: osu!
  « : Helmikuu 03, 2014, 17:12:21 »
  En nyt ihan heti pääsekkään kuudeksi koneelle kun tuli muutoksia. Olen kaiketi aikaisintaan puoli seittemältä koneella ja tulen mukaan sit heti kun pääsen.


  EDIT: Huone luotu. Lyön salasanaksi josaki vaihees kinkkuananas jos alkaa oleen täyttä.

  EDIT 2: hyvät matsit, kiitos kaikille kanssapelaajille ja pistetään joskus uusiks.

  5
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: osu!
  « : Helmikuu 03, 2014, 14:06:02 »
  kinnostaisko kettään moninpelinä pelailla? oma kirjasto vois kaivata jotain päivitystä ja voin hyvinkin tulla 4-tähen peleihin kun enää ei kaikki 5-tähen hardit mene, insaneist puhumattakaan. Aloitttelisin joskus 18:00:sta eteen päin jos vaan muistan nyt vielä. Nooba-san nimellä meikäläisen pelin sit löytää löytää jos ei kavereissa ole.

  6
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Tammikuu 21, 2014, 01:18:05 »
  Ruumis Bileet: Varjojen Kirja

  Jees, sain kämppiksen laturin lainaan ja PSPssä jälleen virtaa! Huuh, tekee vaan mieli pelata lisää ja lisää , koska edellinen luku uhitteli jo Kizamin paluusta. kaksi viimeistä lukua on lukematta ja 4 wrong/extra endiä uupunee läpäistyistä, en viitsi etsiä nyt kun haluaa vaan pidemmälle! Myöskin nämä ääninäytteliöiden terveiset ovan mukavaa kuultavaa.  Nyt vaan pitää taas mennä nukkuun koulun takia niin pitää jättää jännitys seuraavalle illalle.

  Ps. ne jotka ei wareta nii kyseinen peli näyttäs tulevan eurooppan PSN:ään ylihuomenna, itse pelaan jenkki-versiota.

  7
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Tammikuu 11, 2014, 02:25:27 »
  Käväisin vierailulla.... kuoppa tehty ja torni keske. Lisäks tein piene mysteerin sinne, mut se on kans viel hiuka keske.

  8
  Legend of Zelda: Link between Worlds
  6 piece of hearttia lukuun ottamatta täydelllinen läpipeluu, en jaksa vetää/etsiää kaikkia minipelejä. Sinäänsä luulin pelin olevan suuri pettymys, mutta itse pysyin aika hyvin mukana alkupuoliskon tylsän osuuden jälkeen. Vihut olivat vähän liian helppoja ( tuo tornado/hurrikaani-hökötys on liian OP, stunnaa lähes kaikki vihut), puzzlejen vaikeusaste vaihteli. Jumituin enimmäkseen omiin tyhmiin kohtiin ja yleensä "aih niin, täs pelis pääsi seiniin" ratkaisi 99% hetkelliset jumitukset. Tarina oli aika meh, vasta loppun keskustelut olivat mielenkiintoiset:
  Spoiler: suur-spoileri (click to show/hide)

  Suosittelen kuitenkin kaikkille 3DS:n omistajille. Itseäni harmittaa kun LTP:n pelanneena Hero-mode aukesi vasta pelin pelattua läpi. Paras alkiperältään käsikonsolille tehty Zelda  (valitettavasti käsikonsolivoiton vie pari uusittua timanttia) omasta mielestäni.

  9
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Joulukuu 05, 2013, 21:05:52 »
  Legenda Zeldasta: Linkki välissä maailmojen

  Jaa-a. on n. oari tunti pelattu ja aika meh-fiilis ollut, tässä ei oo lainkaan haastetta vaikka kyllä uusia asioita on esitetty. Seinään meneminen in aikas kivakin lisäys, toivottavasti sillä oikeesti päästään tekemään jotain haastavaa eikä itsessäänselvyyksiä. Lisäksi missä Link to the Pastistä tuttu synkkyys? Noh saa nähdä, peli vasta aluillaan mutt tähän mennessä huonoin Nintendo-Zelda.

  10
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Joulukuu 03, 2013, 11:54:26 »
  FEZ

  Koulussa oli niin perkeleen tylsää tämän ryhmäjaon takia ja en jaksannu pelata Dota 2:sta nii ostin peli kahella ja puolella eurolla steamista. Vaikuttaa aikas tylsältä, toki itse idea on hyvä , saa minut ihan sekoilemaan koko ajan.

  11
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Joulukuu 02, 2013, 21:52:19 »
  Kävin pöndellä viikko sitten, jolloin kaveri lainasi mulle Grand Theft Auto V:n. Onks tää se friends with benefits

  On ollut kyllä hauska peli, kun vain suostuu katsomaan syvemmälle kuin "lol kerää poliisejä perääsi ja tapa ihmisiä xD".


  Joo no siis ite jopa harkitsen tuon osan pelaamista,  ovat tehneet siittä hieaman enemmän sivistyneemmän pelin mitä edeltäjänsä. Pitänee viel oottaa et kaveri saa sivutehtävät tehtyä niin saan itekki lainaan kyseisen pelin. Oon kattonu ku se on pelannut ja on kyl vaikuttanut jänniltä nuo hahmot ainaki.

  12
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Joulukuu 01, 2013, 23:11:27 »
  Tummat Sielut: Valmistaudu kuolemaan versio

  Dsfix laitettu, asetukset joten kuten säädetty oikein ja about 20 minuuttia tuli pelattua, kunnes tajusin et asetukset on vieläkin päin persettä ja ragequittasin. Vaikuttaa muuten ihan hyvältä, mutta myöskin yhtä ärsyttävältä säätöpeliltä kuin Skyrim....

  13
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Marraskuu 26, 2013, 14:32:59 »

  vr missions ei tosin ilmesty vieläkään ja nyt psn valittaa että koodi on jo käytetty
  no pääasia että mgs1 ilmesty
  siltikin vituttaa

  Vr-missionin piti muistaakseeni olla samassa koodissa ykkösen kanssa? Eli jos sait ykkösenkin niin sul on omistuksessa VR-mission samalla, joten tarkista voitko sillä sun tililläs ladata sen pelin kun haet sen.  Suosittelen muussa tapauksessa ottaan yhteyttä PSN:ään ni kyl ne tommosen vian hoitaa.

  14
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
  « : Marraskuu 24, 2013, 18:42:11 »
  mgs3 HD koska the legacy collectionin mgs latauskupongin koodi ei toimi.
  ei kai aktivoitu euroopassa tai jotaan jos googlettamalla ymmärsin oikein

  US-import . Ratkaisu: USA-network tili. sama on myös mgs4:n (legacyn) moninpelin kanssa... eli teet uuden tilin johon heität USA:n maaksi ja heität osoitetietoihin jotain rändömiä.

  15
  ^Minä mitäänpelaamaton keijukainen olin hämilläni, että mikä ihmeen Feeniks Woikea. Googlehaun jälkeen löysinkin itseni samasta mestasta kuin ennen hakua. \,,/

  Olen pettynyt googleen ku se näköjään välttelee hikipedian artikkeleita , ymmärrän kyllä ehkä miksi. Jätän yleensä nää mun pelikäännökset google translatelle, muta iteselleni tuli väkisintuo nimike mieleen. Tarkoitukseni on jättää nuo nimikkeet huvittaviksi arvoituksiksi, eikä missään nimessä epäselviksi. Pahoitteluni.

  Sivuja: [1] 2 3 ... 27