Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu nykyään myös Discordissa! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Hagane productio

  Sivuja: [1]
  1
  Kensokyrön yleinen keskustelu / Touhouta viimeinkin länsimaihin
  « : Huhtikuu 09, 2015, 16:44:26 »
  Eikös hiljattain ollut jotain puhetta että Japanin ulkopuolellekin saataisiin Töhötä mahdollisesti jakoon? Noh, en muista/löydä juttua asiasta, mutta nyt on ihan true story kyseessä.

  TOUHOU 14 DOUBLE DEALING CHARACTER TULEE SAATAVILLE LÄNSIMAIHIN. Playism vastaa tästä touhusta. Itse en saanut täysin käsitystä siitä, tuleeko pelit tosiaankin englannin kielelle ja kuinka se periaatteessa hoidetaan. Eli annetaanko käännöshomma urpoille ja saadaan jotain tosi noloja käännöksiä, joita on tapahtunut läpi historian? Vai saadaanko jotain ihan kunnollista kerrankin?

  Itse olen ainakin ostamassa moisen tukeakseni tätä koko hommaa ja Zunia. Sekä toivon kovasti että saadaan aikaisempiakin pelejä saataville.

  2
  Miltä kuulostaisi Nintendon erään lippulaiva-pelisarja Smashin crossover Touhou Projectin kanssa? Pitkään on jo jos jonkinmoista yritelmää sellaisesta pelistä nähty, mutta mitään suurta niistä ei ole tullut jne. Mutta nyt jo pidemmän aikaan, kolmesta henkilöstä koostuva länsimainen Soy Sauce on päättänyt, että nyt on se hetki että Touhou Smash näkee päivänvalon!

  Itse olen seurannut pelin edistymistä nyt nelisen kuukautta enkä ole aivan varma milloin pelin työstö virallisesti alkoi, mutta voisin veikata että 2014 alkupuolella. Soy Saucen kanavalta pystyy itse seuraileen heidän edistymistään pelin kanssa, joka ristittiin hiljattain viralliselle nimelleen 東方大乱闘 Touhou Super Smash Battles.

  Soy Saucen kanava

  Peliprojektille julkistettiin Indiegogo-kampanja tänään. Periaate on paljon käytetty ja tunnettu; Enemmän rahaa = enemmän sisältöä. Tällä hetkellä Reimu ja Sakuya ovat pelattavina hahmoina. Suunnitelmissa on ollut lisähahmoiksi Tenshi ja Yuuka, mutta jos hyvin käy, voimme saada reilusti enemmän hahmoja (esim. Marisa, joka on Reimun ohella toinen ikonihahmo Touhoussa). Raha ratkaisee. Peli on ollut jo julkisessa kokeilussa mutta virallista demoa saamme varmaan lähiaikoina.

  Indiegogo-kampanja pelille


  -----------------------------------

  Keskustelua aiheesta sun muuta kiitos!

  3
  Esittele itsesi / Teräspatukka sanoo moro kaikille
  « : Heinäkuu 06, 2012, 14:05:08 »
  Hagane productio tässä terve. Tampereelta kotosin ollaan ja moon ollu jo pienestä pitäen aika poikatyttö, joten jatkan sitä rataa yhä. Oletan että ihmisillä täällä on matikkapää jollain tasolla, mutta jos ei, niin -96 syntynyt sitä ollaan. Jos ette osaa laskea, omapa on häpeänne. Jos kuitenkin tahdotte tietää, en estä teitä kysymästä.
  Lempinimiä meikällä on Hagane, Hagsu, Hp, Haganeula, Teräspatukka ja voit vaikka itse keksiä jotain hohdokasta, jos siltä tuntuu.

  Tosiaankin, moon tällänen random ernun tapanen pieni karvapallo perämettästä ja moon asunu tynnyrissä (olen avuton kuin lehtipihvi -20 asteen pakastimessa). 2008 oli se kultavuosi kun innostuin Hopeanuolesta ja sen jatko-osista ja FullMetal Alchemist oli kova juttu kanssa. Aikaisemmin olin jo vuonna 1999 törmännyt Pokemoniin ja pidin siitä kovasti, myöhemmin myös Digimon ja Beyblade oli ihan jees, mutta siinä vaiheessa ei päässä kilahtanut että ne olivat japanilaisten tekemiä. Tähänkin päivään asti olen ollut henkeen ja vereen kova Pokemon-fani. Kaikki poksut ekasta genistä viidenteen on rakkaus. Rakastan nördeillä siis aiheesta (vaikkakin aloitin pelaamaan pelejä vasta vuonna 2010, koska perheeni oli ollut sitä ennen aikamoinen natsijoukko, en siltikään ole sisäistänyt ihan kaikkea pikkufaktaa jne.) ja tälleen.
  Vuoden 2011 tammikuun lopussa parhaan ystäväni synttäreillä hän näytti minulle pari Touhou-PV:tä (hän itsekin oli vasta tutustunut moiseen). Itsekin luulin sen olevan animu, niin kuin aika monetkin luulevat, mutta se olikin jotain vielä mahtavampaa ja siitä lähtien meikäläinen on viettänyt unettomia öitä hakaten pelejä ja musiikkia on tullut kuunneltua paljon. Ehdottomia suosikkithemejä on Septette for the Dead Princess, Gensokyo the Gods Loved, U.N. Owen was Her?, Maiden's Capriccio ~Dream Battle, Cinderella Cage ~Kagome Kagome ja sitä rataa. Tästä tuleekin jo hieman ilmi suosikkihahmoja, joita ovat Remilia, Sakuya, Flandre, Tewi, Mokou, Yukari, Shou ja Momiji. Etenkin Shou ja Momiji ovat lähellä sydäntä.

  Luonteeltani moon joskus vähän ujo ja hiljanen, mutta sitten kun saan vaihtaa sanasen immeisen kanssa, meikäläisestä tulee avoin ja miulle voi vuodattaa vaikka mitä, ku mie oon luonteeltani tällänen että haluan immeisille vaan hyvää. Eli pidän salaisuudet sun muut omana tietonani, jos immeinen niin haluaa. Ja mie tyksin paljon seurasta. Tulee kauhea masennus tässä koneella oltaessa, kun ei saa tuntea ystävien hengitystä läsnä. Ja halit ja rapsutukset sun muut hellyydenosotukset on jotain nam♥ Meikäläisellä on myös typerä tapa kiroilla (monet sanoo että se ei sovi miun suuhun, ku miun ääni on tällänen derp kuulemma) ja evotan turhankin usein. Ja joskus meikäläinen on myös harvinaisen typerä. Nainen kuuluu keittiöön, vai miten se menee? Harmikseni en osaa kokata ja voileivistäkin tulee sen näköisiä kuin niitä olisi pidetty 2 viikkoa tulostimen päällä. Olen myös erittäin pervo, mutta en yleensä anna sen näkyä. Koska joskus se koitui kohtalokseni kun lausuin kaikkea ja siksi olenkin oppinut olemaan hieman varoivaisempi ja vähän sulkeutuneempi asiaa kohtaan.
  Ja tälläisenä pienenä salaisuutena moon bi-seksuuali. Enemmän moon kallistunu naisväen puolelle, mutta en näe vikaa miehissäkään. Molemmat sukupuolet koettu, mutta suhteet eivät jostain kumman syystä kestäneet. Vika oli kai minussa.

  Mutta joo, mie haluan innolla tutusta teihin ja toivon, että en vaikuta mitenkään liian nuorelta tänne (pikkuernu-vaihe oli meikällä tosiaankin vuosina 2008-2010, joten voitte huokaista syvään). Hagsu kuittaa ja palaa tynnyriin ja jakelee sieltä kaikille tynnyrihaleja, jotka sellaisia haluavat.

  Sivuja: [1]