Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Askarruttaako mitä on Touhou? Onneksi aiheesta on olemassa syventävä dokumentti!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Kinoko

  Sivuja: [1]
  1
  Esittele itsesi / Sieni
  « : Marraskuu 30, 2014, 20:20:49 »
  Huomenta tai iltaa, itse heräsin 5 tuntia sitten.

  Olen piakkoin 200 vuotta tätä maailmaa terrorisoinut korruptoitunut ex-pikkutyttö, jonka olette ehkä nähneet ja joka on ehkä nähnyt joitakin teistä, muttei tunnusta mitään ilman erillistä kysyntää.

  ...Ja emmä mikää chuuni oo, satun vaan pitämään sienistä

  Töhötykseni alkamisajankohta on jäljitettävissä suunnilleen vuosien 2009 ja 2010 vaihteeseen, ja se tapahtui ajautumalla sattumanvaraisesti sille puolelle Internettiä, missä IOSYSin musiikkivideot aiheuttavat pysyviä traumoja sinne sattumanvaraisesti ajautuneille. En nähnyt heti ensimmäiseksi Marisastoletehpreciousthingiä vaan O-o-overdriven jonka jälkeen vielä Overdrive remix by IOSYS ja tunsin (Kraks!) miten sisälläni jokin meni rikki... Tätä tarvittiin lisää. (Touhou is a helluva drug) Nykyään se on niellyt aika lahjakkaasti koko elämäni, ja juurikin supertajuttoman kahjon fandomin takia.

  Pelejäkin olen pelannut, kaikkia kokonaisluvun nimessään omaavia Windows- ajan pelejä ainakin kokeillut. Olen niissä btw aivan paska. Reaktionopeus on luokkaa paistettu etana ja rillattu kotilo, ja pommitussormi on ihan muualla pöksyissä kun deathbommia tarvittaisiin. Pääsin kyllä ainakin Ten Desiresin ja IN:n easyllä puhtaasti läpi onnellisiin loppuihin (PoFV myös, asiaan vaikuttaa fakta että elämiä on vissiin se 5x enemmän mutta mikä ihme se helevetin peräliuku kuoleman jälkeen suoraan seuraavan luodin eteen on olevinaan??!) Tässä kohtaa teidän pitäisi joko nauraa ja huutaa "イージモード!? キモーイ!", tehdä vain hiljainen naamapalmu tai sitten kumartaa lattiaan asti edessäni, sillä ette itse ole moista saavutusta tehneet tai edes yrittäneet. Kokeilkaapa tehdä kaikki edellämainitut yhtä aikaa

  Nykyään pidän hauskaa säätämällä Normaalilla ja keksin aina vain hassumpia tapoja kuolla, mm. halaamalla keijuja, tekemällä kamikazekiitoja paniikissa, salahalaamalla bosseja dialogin aikana ja kuolemalla kun dialogi päättyy ja nauramalla ääneen kun saan continuen stage nelosen lopussa kun sekä bossi että hahmoni (jolla 5,5 pommia käyttämättä) kuolevat yhtä aikaa. Tee hee.

  Musiikkimaustani voisin kirjoitaa toisen viiden sivun esseen, mutta lyhesti sanottuna voisin olla jokin teknohevarin tapanen.
  Teen kirjoitus vihreitä tusein ahallani

  Edelleen Internetin kaunein video

  TL;DR: Sukellusvenetroolarini osaa lentää ja se on läpinäkyvä, jotta voi katsella fisuja samalla kun trooolaa aaltojen alla. Ei ehkä vessan kohdalta läpinäkyvä. Onko sukellusvenetroolareissa vessoja?!?

  Saa lähettää viestiä, vähän yksinäistä viime aikoina... Ei ole tullut jaariteltua tohvelieläimistä  ja kissavideoista yhdenkään kommunikointikykyisen sielun kanssa kahteen kuukauteen(?). Tänne kirjoitteleminen on varmasti (mökki)höpöyden seuraava taso. Oon lupsakkata sorttia ja avoin pervessi [sic].

  Sivuja: [1]