Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Suiggari-Tou

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Ja niin hän näytti koko maailmalle dA:nsa...
« : Marraskuu 21, 2010, 22:22:48 »
Eli Suigan kootut piirustukset/tuherrukset/mitä termiä haluattekaan käyttää.

Klicksår här.
Eikä tasan ollut oikeaa ruotsia.

Gallerian taso ei aivan vastaa nykyistä piirustusteni tasoa, mutta voin yrittää uploadata kyseiselle sivustolle lisää kuvia, jos se on ihmisten toive :3

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Umineko no naku koro ni (Chiru)
« : Marraskuu 07, 2010, 15:38:24 »
Uusi foorumi ei estä merikissojen laulua.
Copy-paste no jutsu vanhalta foorumilta:

Umineko no naku koro ni (うみねこのなく頃に, kirjaimellisesti "kun lokit itkevät") on 07th Expansion-nimisen doujin-peliryhmän tekemä itsenäinen jatko-osa Higurashi no naku koro ni:lle, yhteiseltä nimitykseltään When They Cry-sarja.

Umineko no naku koro ni Chiru (うみねこのなく頃に散, käännettynä "kun lokit itkevät: Romahdus [käännöstä vaikea hahmottaa, yrittäkää itse kääntää breakdown viisaasti suomeksi. Erittely tai analyysi voisivat olla hyviä käännöksiä nekin.]) on suoraa jatkoa siitä mihin Umineko jäi, mutta toisin kuin Higurashin Kai-pelit, Chiru kaikkea muuta kuin vastaa lopullisesti kaikkiin kysymyskaarten herättämiin kysymyksiin: ne heittävät vihjeitä hieman enemmän, ja tarjoavat pala palalta ratkaisua, joka on kuitenkin itse yhdisteltävä. (HUOM! Tätä kirjoittaessa EP7:n käännös ei ole vielä ilmestynyt, ja EP8 ei ole vielä ilmestynyt lainkaan, mutta EP7:sta saatujen tiedonmurusien perusteella edes osa mysteereistä on ratkaistavissa. Noidan muistokirjoitus, tärkeä johtolanka, ratkaistaan Ryukishin mukaan EP6:ssa ja EP7:ssä tarkemmin.]

Juonitiivistystä:
Ushiromiyan rikas suku kokoontuu joka vuosi suvun omistamalle, pienelle Rokkenjima-saarelle. Kuuden vuoden tauon jälkeen nuori Battler Ushiromiya ilmestyy myös sukukokoukseen, odottaen pitävänsä hauskaa serkkujensa kanssa, mutta taifuuni sulkee saaren sisänsä, ja mystisiä, raakoja murhia alkaa ilmaantua kuin tyhjästä. Onko kaiken takana saaren noita, Beatrice, vai ovatko ihmiset kaiken takana? Uskoen jälkimmäiseen vaihtoehtoon, Battler yrittää parhaansa mukaan kieltää noidan, tietämättä enää lainkaan mihin uskoa Beatricen taikojen ja illuusioiden lomassa. Mihin sinä itse uskot: taikuuteen vai ihmisiin?

Elikkäs, ketkä ovat pelanneet, ketkä ovat kuulleet sarjasta, mitä mieltä olette, kuka on lempihahmosi, ketä vihaat, ja myös teorioita on lupa heitellä x'D

Ehdottomana lempihahmonani on totta kai noita Beatrice, jos sitä ei jo ole huomannut jatkuvasta hehkutuksesta. Mysteerinen nainen joka ei ole pelkkä ilkeä noita vaan muitakin puolia löytyy, ja oikukas luonne lisää kiinnostavuutta.

3
Esittele itsesi / Haters gonna BOOM!
« : Marraskuu 06, 2010, 23:34:01 »
Entisen foorumin laiska vakiokävijä, päevöö. Pientä esittelyä jaksan väsätä, muhahaa.

Virtuaalisesti edessänne seisoo siis 16-vuotias tytöntyllerö Mansesterista (ent. Tampere), joka käy kuvataidelukiota, seurustelee, luokitellaan otakuksi, piirtää paljon (jotkut väittävät hyväksikin), harrastaa cosplayta, lukee ja katsoo japanilaisia sarjakuvia ja animaatioita ja tietenkin pelaa, mm. Touhouta (Easylla, tosin harjoittelee pelaamaan Normalilla ja haastaa satunnaisesti Extroja) ja Persona-pelejä (3&4). Lempisarjoja Umineko no naku koro ni Chiru, (näkyy välillä turhankin selkeästi, varsinkin sarjan antagonistin Beatricen fanittaminen kuuluu asiaan) Touhou ja muutamia muita sarjoja jotka tulevat ja menevät. Rozen Maiden syvä ensirakkaus animen ja mangan saralla(Tokyo Miu Maun ohella, lol), mikä näkyy vielä nykyäänkin PEACH-PITin fanituksena ja käyttäjänimestä (arvatkaa vain lempihahmo...)

Lempihahmoja löytyy reilusti, mm. Marisa Kirisame, Yuyuko Saigyouzi, Koishi Komeiji, Fujiwara no Moku sekä Medicine Melancholy. En vihaa kovin monia hahmoja, mutta Sanae ei yksinkertaisesti miellytä godmodellaan.

Kysykää, udelkaa, ihmetelkää. Estradi on teidän.

Hämmennys. Ei lainkaan hymiöitä! D8

Sivuja: [1]