Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Daealis

Sivuja: [1] 2
1
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Tammikuu 16, 2015, 11:14:17 »
Tälle päivälle taidan taas korkata mysteeri-viinin. Olen vuoden verran ostellut melkeinpä vuoroviikoin uuden pullollisen viiniä, jota en ole maistanut. Etsinnän alla on hyviä viinejä ja monia on löytynytkin.

Tänään palataan Australialaiseen. Aiemmin Tampereen viinimessuilta löysin niin kelvollisen aussiviinin, että on sillä jo kaksi ennen viinejä vihannutta ihmistä saatu käännytettyä. Kyseinen viini oli Breathing Space. Että jos hyvää punaista aloitteluviiniä etsii, niin tuossa on sellainen pullo, mistä ei ole kuin hyvää sanottavaa.

Mutta nyt on vähän toisenlainen neste luvassa, Rolling. Päädyin pulloon niinkin tieteellisellä metodilla kuin "Tuossa se nököttää Breathing Spacen vieressä hyllyllä". Saas nähdä miten äijän käy.

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Tammikuu 16, 2015, 11:07:22 »
Vahingossa kokeilin PayDay kakkosta joulun alla. Steamin kirjasto sanoo että 290 tuntia on takana. "hups"

3
Esittele itsesi / Vs: Nimimerkkinne
« : Tammikuu 16, 2015, 11:05:21 »
Kirjoitin ohjelman joka arpoi 32 tuhatta nimeä parissa sekunnissa. Selasin tallentunutta listaa ja tämä oli ensimmäinen mikä pomppasi silmään.

Tästä on aikaa kohta 15 vuotta. Mitä sitä turhaa hyvää kahvaa vaihtamaan.

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Lokakuu 31, 2014, 16:40:25 »
Spoiler (click to show/hide)

Edellinen Feed-The-Beast loppui, kun kaikki oli kokeiltu IndustrialCraft 2 paketista läpi. Koko base otti sähköä puufarmista, mikä poltti puut hiileksi, millä lämmitettiin tusinaa High Pressure Steam Boileria.

Näistä sähkönsä otti kaikki:
  • Säilöntään ME-koneisto 64k kovalevyjen serveriräkkiensä kanssa
  • Malmien sulatus hippusista furnaceissa
  • Furnacen käyttöön vaadittavan laavan tuottaminen(Laavasta ja vedestä saa loputtomasti cobblea, ja sitä sulatetaan taas laavaksi. Sähköä sisään, laavaa ulos)
  • Kaikkien malmien säilöntä ja kontrollointi nestemäisestä harkoksi
  • Automaattinen rakennusjärjestelmä. Metallit säilöttiin nestemäisenä, mutta tilauksesta osa valettiin harkoiksi, mitkä valssattiin levyiksi tai vaikka elektroniikkakomponenteiksi.
Kaikki huijaamatta risteytetyt mehiläiset oli saavutettu kahta eri modia käyttämällä.

Metallista sai parhaan hyödyn irti Rotarycraftin neljävaiheisella malmin pesulla. Keskimäärin yhdestä ore-blockista saa rotaryn avulla ~3.6 ingottia kyseistä ainetta, verrattuna pulverizerin tuplaamiseen, tai uunin 1:1n muuntosuhteeseen. Tähän virta otettiin aurinkovoimalla pyörivistä generaattoreista ja bedrock ratastuksista, joita ei tarvitse huoltaa ikinä.

Tuota aiemmin on ollut DireWolffin pakettikin, missä tukikohta oli suunnilleen samassa vaiheessa, mutta tietenkin modiin kuuluen oli myös ThaumCrafti koluttu läpi perusteellisesti.

Ja kunhan tuo base oli rakennettu, sitten tulikin ähky ja sen jälkeen olen vain kertaalleen noin viikoksi palannut Minecraftin pariin. Silloin tapahtui tämä. Siitäkin tosin on jo aikaa useampi kuukausi.

Seuraavaksi kun minecraftiin palaa, pitäisi koittaa jotain täysin uutta. Joko täysi kyrpä HC survival paketti, tai pelkästään magiaan ja käsityömeininkiin perustuva. FTBssä on pari, joita kenties tähän nälkään pitäisi kokeilla.

5
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: paskaa
« : Toukokuu 22, 2014, 13:52:53 »
Mikäli Supreme Commanderit on vielä, ne voisivat kiinnostaa. Ja itsellänikin on ylimääräisiä koodeja humble bundleista jäljellä, joita voin lahjoittaa eteenpäin kiinnostuneille. Tai vaihtaa toisiin. Miten vain.

FEAR 2
FEAR 3
Batman: Arkham Asylum GOTY
The Lord Of The Rings: War In The North

6
Yksinkertaiset nyrkkipanopolkat ovat ilmeisesti kuuminta hottia jälleen, ja itekkin olen löytänyt taas tämän varsin päätä nyityttävän musiikin. Chainsmokersin veisu #Selfie on helvetin toimivaa kamaa.

One Republic - Counting Stars on kuulostanut myös potentiaaliselta kappaleelta, mutta nyt löytyi remix mikä potkaisi heti kokoluokkaa suuremmalla monolla persaukselle. HBZ tarjoilee Hands up remixin.

7
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Toukokuu 22, 2014, 13:10:40 »
Anttilassa olivat vahingossa paskoneet GTA V:stä kotelon ja tästä syystä heittivät kympin alennuksen pelille. Kotia päästyäni vaihdoin jonkun olemattoman bundlepaskan koteloon ja tadah.

Enpä olisi uskonut että mikään peli pystyy toimittamaan, kun miettii kuinka järjetön hype pelillä oli takanaan. Mutta GTA vitonen toimittaa kaiken sen, mitä hype antoi ymmärtää. On se perkeleen nätti ja miellyttävä pelata. Hiekkalaatikot on aina olleet oman pelilistan huipulla: AC-sarja, Just Cause, Crackdown, Prototype, Saints Row, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto.. Maailma GTA V:ssä tuntuu yhtä suurelta kuin Just Cause kakkosessa, koska GTAssa ei pääse liikkumaan aivan yhtä nopeasti. Erona vain se, että GTAssa ei missään vaiheessa tule copy-pasta harjan tuntua, toisin kuin Just Causessa, missä 90% kylistä tuntuu kopiolta jostain toisesta kylästä ja loppuviimein karttakin tuntuu enimmäkseen tyhjältä. Grand Theft Autossa tulee harhailtua sivukaduille vain tutkiakseen mitä sieltä löytyy, koska melkeinpä joka kujalla on jotain erilaista yksityiskohtaa tai löydettävää.

Toimivaa tavaraa niin yksin- kuin moninpelissäkin. Moninpeliin tosin suosittelen kaveriporukkaa, mutta se nyt lienee sanomattakin selvää.

8
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Toukokuu 08, 2014, 20:11:27 »
Tilasivat Jumalaudan serverillä uutta spawnia, ja paskartelun päätteeksi oli tulos tälläinen: https://www.youtube.com/watch?v=J8wNyevA4WM

Aikaa kului arviolta kolmisenkymmentä tuntia enemmän tai vähemmän aktiivisesti rakennellessa, creative päällä ilman mitään maailmanmuokkaustyökaluja. Palikkaa kerrallaan.

9
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Tammikuu 27, 2014, 20:25:53 »
Muutaman viikon ajan on taas potkaistu ankara Minecraft-addiktio käyntiin tuoreenpuoleisella Feed-The-Beast-serverillä. Vanilla ei oikein maistu kun taas pääsee oikean paskartelun makuun. Tukikohdassa on lajittelu toiminnassa, sähköä tuotetaan höyryvoimalla, mikä polttaa bensaa.

Bensaa on tankissa niin paljon, että se loppuu marraskuun puolivälin tienoilla, vaikka serveri on päällä 24/7.

Homma pyörii ja nyt voi ruveta harrastamaan. Uusia modeja ottaa tutkinnan alle. Kuukauden päästä se kyllästyminen luultavasti iskee ja voidaan taas ettiä uusia kiinnostuksen kohteita :P

10
FTL

11
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Tammikuu 08, 2013, 16:58:30 »
FTL ja Hotline Miami. Kirous ja kuolema koukuttaville indie-peleille.

12
We Can Remember It For You Wholesale tuli lukaistua hetki sitten läpi, kun Total Rekalin innoittamana kaivoin lähdeteoksen käsiini. Melko lattea tapaus, ei voi suositella oikein kenellekään.

Seuraavana läjässä taitaapi olla Bertrand Russellin novellikokoelma Why I Am Not A Christian.

13
Omat teokset / Vs: Setämies Dae Satuilee
« : Lokakuu 21, 2012, 19:54:14 »
Edit: Linkit korjattu kun siivosin DB:n kansiota, toimivat jälleen.

14
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Lokakuu 04, 2012, 14:50:26 »
Torchlight 2 on ollut väännön alla jo hetken. Hahmojen balanssi on jotain joka suunnitteludokumentin kirjoituksen aikaan laitettiin osastoon "ehkä jos on aikaa" ja unohdettiin sinne. Maagilla meni normaali läpi about kuolematta, aivan liian helppoa. Eilen vihdoinkin Jazun kanssa paskarreltu Veteraanikin läpi kahdella engineerillä. Uskomatonta kuraa. Engineerin pitäisi olla mukamas specin mukaan semitankkausclassi. Siitä huolimatta pottuja kurlataan jatkuvasti ja useaan otteeseen juoksit huoneeseen lentääksesi palasina ulos sieltä sekunti sen jälkeen.

Oma engineeri keskittyi tykillä kaukaa pommitukseen ja irtopisteet kaikki selviytymiseen(armoria ja healbottia). Hyvää supporttia, toinen kerää viholliset siistiin pinoon ja itse päräytän kaukaa kivan critin joka räjäyttää kaikki paskaksi. Mutta yksistään aika paskaa.

Verrokkina Berserker, joka on jossain lvl26 paikkeilla. Jaa pomo on kaks leveliä suurempi? Paina hiiren nappi pohjaan pomon päällä, odota minuutti, kerää luutti. Ei potua ei mitään, parantaa itteään niin nopeasti ettei vielä ole mitään riskiä alle neljänkymmenen casterin laumoista. Outlanderi on vasta kymppilevulla, mutta kuulemma sekin on suht helppoa tavaraa. Ehkä sitä vain pitäis suoraan heittää elitelle että olisi jotain vaikeutta.

15
Torchlight 2 on nyt veteraanillakin läpi. Tein ensimmäiseksi sen virheen että aloitin maagilla normaalin ensimmäisenä ja luulin että vaikeustaso on vain alussa vähän turhan helppo. Läpipeluun jälkeen huomaan että eihän se missään vaiheessa vaikeutunutkaan.

Sivuja: [1] 2