Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dodgeball

Sivuja: [1] 2 3
1
International / 日本語を話せましょう
« : Joulukuu 30, 2016, 18:42:28 »
みなさんこんばんは。日本語を勉強しますか?どのくらい日本語を勉強していますか?

Japaninkieli lanka! Opiskeleeko kukaan muu japania ja jos kyllä niin kuinka pitkälle olet päässyt? Kanjit tuottaa minulle eniten vaikeuksia... Vaikea myös löytää tarpeeksi aikaa opiskeluun.

2
Off-topic keskustelu / Vs: Joulukalenteri 2016
« : Joulukuu 24, 2016, 10:12:12 »
Hyvää joulua kaikille!  みなさんメリークリスマス!   tällä hetkellä olen ylivieskan rautatieasemalla ja rovaniemi-helsinki juna on 45 minuutia myöhässä... Saa nähdä pääseekö helsinkiin tänään. tässä menee minun jouluaatto. feelsbadman

3
Off-topic keskustelu / Vs: Joulukalenteri 2016
« : Joulukuu 03, 2016, 04:09:51 »
En oikein saa selvää mitä Sanae haluaa. vasemalla rivillä lukeen "hoshii desu" eli haluan, mutta nuo kanjit jää kyllä arvoitukseksi...

Jouluksi ei kyllä ole tiedossa mitään hyvää. Postilaatikosta löytyi tänään 300 euron lasku, että semmoinen joululahja... T_T

4
Off-topic keskustelu / Vs: Teelanka
« : Marraskuu 20, 2016, 22:34:48 »
Nagoyassa tuli käytyä Mai Leaf tee huoneessa. Sieltä sai ainoastaa britti tyylistä mustaa teetä, vihreää teetä ei ollut listalla. Hyvää oli silti! Menu oli ainoastaa japaniksi ja kukaan ei puhunut sanaakaan Englantia. Se tuotti silloin hieman ongelmia, mutta osasin kuitenkin sanoa "koucha to kore onegaishimasu". Nyt menis paremmin kun kielitaito on parantunut.
5
Kyllä vaan, mahtavaa settiä!

Ps. ethän ole kuvan henkilö?
http://i.imgur.com/5BHO2r4.jpg

No en ole. Mima faneja taitaa olla aika paljon.


no tässä tulee nyt sitten hieman päivitystä. Kello on jo sen verran paljon,että Osaka saa jäädä seuraavaan kertaan.No 5 päivä lähti käyntiin tuttuun tapaan Kioton asemalta. Melkein joka päivä olen käynyt aamiaisella Amici Coffee & Pasta liikkeessä. Siellä ruokalistalta löytyy sekä länsimaalaisia että japanilaisia aamiaisia. Kaikkia olen kokeillut ja hyviä on ollut!Koko aamupäivä meni Kioton asemalla "ikkunaostoksia" tehden.

Iltapäivällä päätin sitten lähteä metrolla Shijon asemalle ja kävellä sieltä Gionin alueelle. Samalla löysin sattumalta melonbooks ja toranoana liikkeen mistä tuli ostettua touhou krääsää. Gionin alue oli hienon näköistä illalla, harmi vaan että valokuvat epäonnistui. Sattumalta myös näin Mikoshi Arai festivaalin. Jonkun verran tuli sitä kuvattua videokameralla. Videon lataan nettiin sitten joskus myöhemmin. Mutta se näytti suurinpiirtein tältä: https://www.youtube.com/watch?v=17FUqkBA7Ao


Festivaalin jälkeen tuli vielä kierrettyä muutama katu ennen kuin palasin takaisin hotelliin.Udon nuudeleita aamiaiseksi Amici Coffee & PastassaGion MatsuriTuli tehtyä muutamia ostoksia Kawaramachin aseman lähellä.

Kuudentena päivänä päätin suunnistaa Naraan koska Kioton tärkeimmät nähtävyydet oli nähty. Narassa kiersin ensin muutamia kauppoja ennen kuin menin peurapuistoon. Muutamia alennuksessa olevia astiota tuli ostettua.

Naran puisto olikin sitten yllättävän iso alue ja niitä peuroja oli paljon. Ei kymmeniä tai satoja vaan tuhansia. Japaninpeura on muuten saanut kansallisaarteen statuksen. Peurakeksejä voi ostaa muutamasta paikasta 150 yenillä mutta ruokkimisen kanssa saa olla varuillaa. Peurat tahtoo olla vähän yli-innokkaita ja tulee heti repimään paidasta / housusta. Ruokkiminenkin tuli ihan videolle. :P

Puistokierroksen jälkeen kävin vielä Todaiji temppelissä. Todaijin temppeli on maailman suurin puinen rakennus ja sen sisällä on useita patsaita ja Japanin suurin buddha patsas. Buddha patsaan valmistuksessa oli ollut mukana melkein 2,6 miljoonaa ihmistä ja melkein kaikki saativilla oleva kupari käytettiin siihen. Patsaan valmistus jätti Japanin melkein konkurssin partaalle. Nykyinen Todaiji temppeli on uudelleen rakennettu 1700 luvulla, alkuperäinen 700-luvulla rakennettu
temppeli oli melkein puolta suurempi. Lisäksi molemmilla puolin temppeliä oli kaksi 100 metriä korkeaa pagodia.Naran puistostaPeurat on asunut tässä puistossa tuhansia vuosia.Pieni lampi Naran puistossa.Todaiji temppeli on valtava rakennusTemppelin sisältä6
Off-topic keskustelu / Reporting in from Kyoto, Raporttia Kiotosta
« : Heinäkuu 29, 2014, 20:50:22 »
Aurinko on polttanut ihon tomaatin punaiseksi, jalat on rakoilla, eksyksissä on oltu monta kertaa ja bambit on purru mutta hengissä vielä ollaan  :)

No tässä on raportti Kiotosta jos jotain kiinnostaa ja samalla tulee hyviä matka vinkkejä niille jotka suunnittelee Japanin matkaa.

Viime kesänä kävin Tokiossa ja nyt päätin sitten kokeilla Kiotoa. Kiotossa ei ole lentokenttää joten ensimmäinen pysäkki oli Osaka (Kansai International Airport).

Finnairin kone saapui Osakaan tunnin myöhässä pienen vian vuoksi. Koneen vessoissa oli jotain häikää ja ne piti korjata ennen kuin päästiin matkaan...

Turvatarkastuksessa Osakassa joutui sitten odottamaan aika kauan... Edellä kun oli iso lauma Korealaisia turisteja. No sitten kun siitä selvittii marssin suoraa JR Westin lipputoimistoon ostamaan ICOCA & meno paluu HARUKA lipun. Airport Express Haruka on juna joka kulkee Kansai lentokentän ja Kyoton välillä ja ICOCA on kortti joka kelpaa Kansain alueella metroissa, junissa, kaupoissa kuten esim. Family Mart, 7 Eleven ja niillä  voi ostaa myös juomia automaatista. Kioton bussit on poikkeus. Niissä ICOCA ei käy.

Kioton asemalle saavuttaessa on pallo hukassa ensimmäisen kerran. Ei ollut mitään tietoa minne päin pitäisi mennä ja mikä uloskäynti pitäisi valita. Kioton asema on valtava rakennus, se on 70 metriä korkea ja puolikilometriä pitkä... Kerroksia on 11. Sinne on helppo eksyä. Sitten kun oikea uloskäynti oli löytynyt oli aika etsiä hotelli. Hotelli oli sen verran korkea rakennus että se löytyi onneksi yllättävänkin helposti. Kioton aseman katolta sen olisi nähnyt jos olisin tajunnut kiivetä sinne :P

Ensimmäinen päivä oli suurin piirtein siinä.. Hieman tuli kierrettyä paikkoja hotellin lähellä mutta kauenmas en mennyt. voimat oli loppu matkustamisen takia. aika-ero haittasi ja lentokoneessa oli mahdoton nukkua.Hotellihuoneen valot ei toimi jos avainta ei laita tuohon reikään!vessanpytyssä on muutama nappula. joissan malleissa saattaa olla kymmenenki painiketta ja voi kuunnella vaikka musiikkia samalla kun on paskalla..  ;DJuomissa on valinnan varaa. Automaatteja on joka kulmassa ja kaikissa on erinlainen valikoima.

---------------------------

Toinen päivä lähti käyntiin Kioton asemalta. Menin lähimpään kahvilaan ja tilansin aamiaisen. Kalleinmatkin aamiaiset on noin 580 - 680 yeniä eli noin 4€ - 4,70€.

Kaikki ruoat näyttää ja maistuu hyvältä.tässä on yksi esimerkki aamiaisesta

No aamiaisen jälkeen menin bussipysäkille koska tarkoitukseni oli vierailla Nijõn linnassa.

Samalla saa opetella miten Kioton bussit toimii. Busseihin mennään sisään takaovesta ja sitten vaan istumaan jos löytyy vapaita paikkoja. Kun poistutaan niin mennään etuovesta ja samalla maksetaan ja sen pitää olla tasaraha. Hinta on tällä hetkellä 230 yeniä aikuiselta ja 120 lapselta. Kannattaa melkein katella se tasaraha etukäteen valmiiksi ja jos ei löydy tasarahaa niin kuskin vieressä on automaatti joka vaihtaa isommat kolikot tai setelit pienemmäksi. Sitten on niitä toisenlaisia busseja jossa hinta muuttuu kun matkustaa vähän kauemmas.

Kun Nijõn linna oli käyty läpi oli tarkoitus kävellä Kinkakujin (Kultainen Paviljonki) luokse. Matkaa ei pitänyt olla kovin montaa kilometriä, mutta aikaa vierähti ainakin 3 tuntia kun suuntavaisto petti pahemman kerran. Kävelin aluksi varmaan 500m - 1km ihan väärään suuntaan. Ja senkin jälkeen oli ongelmia löytää sinne.

Kun kultaisen paviljoki oli nähty päätin kävellä lähellä sijaitsevaan Ryōan-jin temppeliin. Ryōan-jin kuuluisassa zen-puutarhassa on 15 kiveä, joista vain 14 näkyy yhtä aikaa riippumatta siitä, mistä suunnasta niitä katsoo. Kerrotaan, että vain se, joka on saavuttanut satorin, voi nähdä kaikki 15 yhtä aikaa.

Aikaa oli tämänkin jälkeen vielä sen verran joten hyppäsin taksiin Ryõan-jin luona ja jatkoin matkaa Arashiyaman ja Saganon alueelle. Taksikyydin hinta oli vajaa 2500 yeniä, ei paha. Taksista jäin pois Tenryū-jin temppelin vieressä. Temppelissä en käynyt sisällä vaan menin suoraan läheiseen bambumetsään. Saganon bambumetsä on aika huikea näky. Kuin suoraan hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme elokuvasta. Lopulta päädyin jonnekkin Kioton laitamille... Missään ei näkynyt ketään ja tuli mieleen, että mitenkähän pääsen takaisin hotellille. Samaa reittiä en olisi jaksanut enää kävellä takaisin.

No jatkoin matkaa jotain isompaa tietä pitkin ja lopulta tuli joitain bussipysäkkejä vastaan. Kaikissa niissä oli oudot lähtö ja päätepysäkit. En ollut kuullutkaan niistä aikaisemmin ja välipysäkeistä ei ollut mitään tietoa mitä ne on. Ainoastaan lähtö ja päätepysäkkien nimet oli kirjoitettu englanniksi. Lopulta päätin vain hypätä vain summassa ensimmäiseen bussiin.. Bussi johon menin oli matkalla Shijo-Karasumaan, no sinne sitten. Piti vain toivoa, että Shijo-Karasumasta pääsee helposti takaisin Kioton asemalle. No hyvin siinä lopulta kävi. Shijo-Karasumasta oli hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan. Shijo-Karasumassa eteen sattui bussi numero 5 joka oli menossa Kioton asemalle. Se oli sitten se toisenlainen bussi missä otetaan lippu heti kun noustaa kyytiin. Lipussa on sitten joku numero esim. 5 ja bussin etuosassa on näyttö missä näkyy kaikki numerot ja hinnat. Kyydistä poistuessa lippu annetaan kuskille ja maksu hoidetaan samalla lailla kuin muissakin busseissa.

Kyllä oli jalat kipeänä tämän päivän jälkeen ja iho palannut tomaatin punaiseksi.. joka paikkaa poltteli.Kultainen Paviljonki.Kiviä ihmettelemässä Ryõan-jin zen-puutarhassa...Arashiyaman ja Saganon bambumetsä

----------------------
Kolmantena päivänä lähdin taas aamiaisen jälkeen bussiasemalle ja sieltä sitten Kiyomizu temppelille. Kiyomizu eli Puhtaan Veden temppeli on kyllä yksi hienoimmista temppeleistä mitä olen ikinä nähnyt! Temppelikierroksen jälkeen jatkoin matkaa pohjoiseen päin pieniä kujia kävellen. Aika pian tuli vastaan Kõdai-ji temppeli ja hieman vielä pohjoisenpana sijaitseva Maruyama-Kõen puisto. Keskellä puistoa on jättimäinen Gion Shidare Zakura, Kioton kuuluisin kirsikkapuu. Puiston länsiosasta taas löytyi Yasaka-jinja pyhäkkö. Pyhäkön jälkeen jatkoin matkaa vielä pohjoisemmaksi ja päädyin lopulta Chion-In temppeliin missä on Japanin suurin temppelikello! Ihan vieressä on myös Shõren-in temppeli mihin tein pikavisiitin. Kolmas päivä oli suurinpiirtein siinä. Shõren-In temppelin lähellä on Higashiyaman metro-asema sieltä pääsi kätevästi takaisin Kioton asemalle.Kiyomizu dera

------------------------------
Neljäs päivä oli mennä pahasti pieleen. Aamiaisen jälkeen metrolla Keagen asemalle mistä minun oli tarkoitus kävellä Nanzen-In temppeliin. Päätin mennä sinne "maisema" reittiä ja aloin kiipeämään jotain vuoristopolkua. Juuri kun olin päässyt huipulle niin alkoi tulemaan vettä kaatamalla ja ei ollut sateenvarjoa mukana... Polku alkoi muuttua liejuiseksi ja liukkaaksi! Alas pääsemisessä oli jo sitten haastetta. Siellä oli muutamia tosi vaarallisia kohtia, alkoi jo ihan oikeasti pelottamaan että miten tässä käy. Lopulta kun pääsin sinne temppelin luo niin sade lakkasi. Kuvia en jäänyt ottamaan vaan lähdin suoraan takaisin hotellille vaihtamaan vaatteet ja sen jälkeen lounaalle. Iltapäivällä sitten uusi yritys ja sillä kertaa otin sen suoran ja helpon reitin. Seuraavana kohteena oli Eikan-Dõ temppeli ja sen vierestä alkava filosofin reitti joka vie suoraan Ginkaku-jin eli hopeisen paviljongin luo. Ajoitus oli mitä parhain sillä kerkesin juuri käydä läpi hopeisen paviljongin alueen ennen kuin se meni kiinni.Pitkä matka alas...Path of PhilosophyHopeinen paviljonki ei ollut niin näyttävä kuin kultainen paviljonki puuttuvan hopeisen kerroksen takia.

----------------------------
Huomenna menen Osakaan ja kun palaan sieltä päivittelen hieman lisää

5 päivä = Gionin kaupunginosa missä voi hyvällä tuurilla nähdä oikean geishan
6 päivä = Bambikaupunki Nara
7 päivä = Osaka?
8 päivä = ?
9 päivä = ?
10 päivä = ?
11 päivä = ?

Tuossa kyltissä ei ollu mainittu sitä seikkaa että bambit käy heti kimppuun jos ne huomaa että sulla on ruokaa. Ei mene kun 2 sekuntia kun 20 bambia repii paidasta ja housusta.  ::)

7
Jees! Kävin Toranoanasta ostamassa Touhou 13.5:n! ja samalla reissulla kävin pelaamassa läheisessä Touhou Arcadessa  ;D

muutakin touhou sälää tuli mukaan :P

8
Off-topic keskustelu / Vs: Linuksi-säie
« : Maaliskuu 22, 2013, 19:53:08 »
Tervehdys kaikille nörteille, mutta myös tietokoneilla säätämistä pelkääville ihmisille. Miksei kukaan täällä keskustele Linuxista? Voiko GNU/Linux-käyttöjärjestelmän päälle mitenkään asentaa Tōhō-pelejä?kyllähän noi toimii http://en.touhouwiki.net/wiki/Running_in_Linux_and_MacOS_X

9
Pari vuotta aktiivisesti.  Vähän aikaa sitten meni 900 tuntia rikki tuon IN:n kohdalla, joka on eniten pelaamani sarjan peleistä.

harmi kun shoot the bullet pelissä ei näe tunteja. sitä tuli höylättyä joskus tosi paljon... joka päivä noin 8 tuntia 4½ kuukauden aikana. IN tunnit näytti olevan 260 ja UFO:n 110 (sanaeB 65 tuntia).

10
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Lokakuu 08, 2012, 23:19:36 »
Kiinassa hieno Kisume cosplay!!!  :D

http://www.youtube.com/watch?v=XsL2wO-Qs2w

11
Good job, Le_Yon ja tomko!

Hahaha, rikoin Heartbeamin Jouluna 2011 tekemän IN easy border team scoren, ja nyt minulla on siis paras IN easy border team score uploaderissa :P

Spoiler: kuva (click to show/hide)

Oliko sulla Cactu muuten tätä paljon isompi Border Team score lunaticilla? Voisin koittaa periaatteessa rikkoa sen seuraavaks easymodella :>

Tuo on jo niin hyvä ennätys, että se kannattaisi ladata royalflareen. Eihän siellä ole kuin 7 parempaa border team scorea http://score.royalflare.net/th08/score.cgi?type=score_nf&level=4&chara=1&route=2

12
Mulla on Razer Lycosa

http://www.jimms.fi/tuote/RAZ081

Lycosa gaming keyboard SE/FIMonipuolisilla ominaisuuksilla varustettu Razer LycosaTM on kaikki mitä tarvitset jokaisen pelitilanteen täydelliseen hallintaan. Voit suorittaa monimutkaisimpiakin taistelukomentoja helposti ja nopeasti. Voit ajoittaa hyökkäyksesi täydellisesti, tuhota vihollisesi ja hallita taistelukenttää suvereenisti. Lycosan avulla sinulla on taktinen etulyöntiasema pelikentällä ja vastustajien kohtalot ovat käsissäsi. Liukumattoman kumipinnoitteen ansiosta kätesi eiväät lipsu ratkaisevilla hetkillä. Taustavalaistujen näppäimien avulla voit aina olla varma seuraavasta siirrostasi. Olet aina yhden askeleen vastustajaasi edellä monipuolisten ohjelmointi- ja makrotoimintojen avulla.

Tekniset tiedot:
- Näppäimistö liukumattomalla kumipinnoitteella
- Taustavalaistut painikkeet
- Täysin ohjelmoitavat painikkeet + makrotoiminnot
- Pelinäppäin klusteri, anti-ghosting toiminnolla
- Matalat painikkeet HyperesponseTM tekniikalla
- TouchPanelTM media painikkeet
- Gaming mode tilassa voit de-aktivoida Windows painikkeen
- 10 kustomisoitavaa profiilia on-the-fly valintatoiminnolla
- 1000Hz UltrapollingTM / 1ms vasteaika
- Kuuloke-ulostulo ja mikrofoni-sisäänmeno
- Irroitettava rannetuki
- Yksi integroitu USB-portti
- Koko:
469mm (P) x 168mm (L) x 15mm (K) - ilman rannetukea
469mm (P) x 221mm (L) x 15mm (K) - rannetuen kanssa

13
Kiinalaiset teki tän tyylisen videon joku vuosi sitten.

linkki: http://www.youtube.com/watch?v=i4XYGB5TiGU

Kaikki oli Dalianin teknillisen yliopiston oppilaita.

14
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Muut shoot 'em up pelit
« : Lokakuu 06, 2011, 00:06:09 »
Onko Touhou liian helppo lunatic vaikeustasolla? Jos vastaus on kyllä niin tässä olis lisää haasteita.

Ensimmäisenä StellaVanity!

Koko versio ei ole vielä valmis, mutta demon voi ladata ilmaiseksi Tris-Gramin blogista.
http://stellavanity.seesaa.net

Pelissä on 5 vaikeustaso. Easy, Normal, Hard, Nightmare ja Pandemonium.Pandemonium näyttää tältä: http://www.youtube.com/watch?v=hggYx7vI3UQ

Jos jo ensimmäinen taso on näin vaikea niin miten vaikeita ne muut tasot on?

Easy mode video jos kiinnostaa: http://www.youtube.com/watch?v=6SXh9RLvZjc


-------------------

Toinen mitä on tullut pelattua paljon on Hitogata Happa. Pelin voi ostaa Steamin kautta eikä maksa kuin 4€! http://store.steampowered.com/app/92210 ja koko Gundemonium paketti 9,99€.

Hitogata Happa on muuten tosi vaikea peli. Onneksi noita lisäelämiä on saatavilla paljon  ;D

15
Onnea onnea, Skwrl ja Janra!

Oletan, ettet käyttänyt hyödyksesi Marisa B:n eeppistä illusion-laser-bugia, jolla jopa Kanako laitetaan maahan sekunneissa.

Suosittelisin tosin aloittelijalle MoF:n kanssa Reimu A:n käyttöä, koska sillä stage-osuudet on huomattavasti helpompi vetää kuin illusion lasereilla. Mun on itseasiassa pitkään pitänyt testata, voiko MoF easy/normalmodea ihan vaan pommittaa läpi naurettavasta pommisysteemistä johtuen, joten voisin samalla postata sinulle esimerkkirunin pelistä, jos halajat replaytä katsella pelivinkkien toivossa.

Eli, Mountain of BOMB on nyt pommitettu läpi. Jeejee.

Et sitten pommittanut noita tavallisia kuvioita tai eka tason Shizuha Akia.

Tässä olis MoF Normaali moodi ReimuB::llä Pari kuukautta vanha replay. Pommitin Shizuha Akin 2 kertaa, jokaisen tavallisen hyökkäyskuvion ja kaikki spellcardit.

Sivuja: [1] 2 3