Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Daealis

Sivuja: 1 [2]
16
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Syyskuu 19, 2012, 18:00:37 »
Kakkonen oli pari joulua sitten boxille hyvässä tarjouksessa, ja siitä se alamäki alkoi. II, Brotherhood ja Revelations on kaikki pelattu läpi, II&Brotherhoodista on kerätty kaikki kuutiot ja aarrekset, Revelations on savegamen mukaan muistaakseni noin 80% valmis. Varsinainen muistihyppelyjuoni ei kiinnosta paskan vertaa, Ezion tarina temppeliritareita vastaan sen sijaan koukutti pahasti. Kakkoseen pitäisi vielä palata muistinpalaset purkamaan auki, ehkä siitä saisi hieman parempaa kuvaa juonen alkupuoliskosta.

Kolmosta odotellaan kuin kuuta nousevaa, näyttää kaikin puolin paremmalta kuin aiemmat osat, poislukien erämaasamoilu. ACn suurin viehätys on itselle ollut aina kaupungissa parkouraaminen. Joskin suurin miinuskin tulee samasta syystä, kun jokainen tusinatonttu, jolle on paikallisen hallitsijan värit laitettu sotisopaan, pystyy juoksemaan kattoja pitkin yhtä tehokkaasti kuin vuosikymmenen salamurhaajana harjoitellut ja sitä ennen katoilla huvikseen juoksennellut kloppi. Toivotaan että tähän tulee kolmosen myötä muutos, eikä joka ikinen persläpi säntää puiden oksistossa ketterästi kuin liito-orava kokaiinissa.

17
Orcs Must Die 2 perusvaikeustasolla. Seuraavaksi vois kerätä kourallisen kalloja endless-modessa ja uusien päivitysten rohkaisemana koittaa nightmarella.

18
Off-topic keskustelu / Vs: Oldskool ja naavaparrat
« : Syyskuu 09, 2012, 12:56:48 »
Jätän tämän tähän. Muistakaahan laittaa asetuksista 1080p päälle, koska se on ainoa tapa nauttia niistä hienoista vivahteista, mitä 320*240 voi tarjota.

19
Omat teokset / Setämies Dae Satuilee
« : Syyskuu 09, 2012, 11:16:34 »
Sosiaalisten ryhmien painostuksesta lopetetaan foorumistalkkaus ja tehdään esittelypostaus, mistä jokainen voi vetää väärät johtopäätöksensä minusta ihmisenä. Mikään ei saavuta tätä tavoitetta paremmin kuin postaus kahdesta sopivassa maistissa kirjoitetusta ficistä. Tarkoituksenani oli tuhota kaikki pehmoiset ja pöwwöiset muistot mitä ihmisillä oli sarjoista, joita lapsena on katseltu.

Niiden henkilöiden mukaan, jotka ovat kyseiset tuotokset lukeneet, siinä on onnistuttu.

Kaikki alkoi Nalle-Puhin vuosikertahujanasta, NC-17 slashia puolen hehtaarin metsässä.
Nalle-Puhin vuosikertahunaja

Siitä pari vuotta myöhemmin sain kerättyä tarpeeksi ideoita Muumilaaksoa varten, joten NC-17 slashia sielläkin maantieteellisessä sijainnissa.
Muumilaakson Epäilyttäviä Tarinoita

Tästähän ei ole suunta kuin ylöspäin, lisää voidaan kirjoittaa kunhan keksin sopivia aiheita.

Sivuja: 1 [2]