Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mia

Sivuja: 1 ... 32 33 [34]
496
Palautelaatikko / Vs: se partamies desuconissa
« : Heinäkuu 13, 2011, 06:48:29 »
Ettäs semmosia videoita x3

Sitä olen odotellut innolla että DesuconTV uppailee tämän vuoden matskua, haluaisin kovasti nähdä että miten hyvin nämä huutelut milloin keneltäkin ikuistettiin.
Sen verran minkä katsoin tallennetuista livelähetyksistä niin yleisön kommentit ei todellakaan kuulu hyvin.

497
Esittele itsesi / Vs: Heippa hei
« : Heinäkuu 12, 2011, 11:15:54 »
Lainaus
ja olen varma että hän myös cossasi Yuukaa Animecon VII:ssä
Vastaan nukkiksen puolesta, mutta se ei vielä harrastanutkaan cossaamista tuohon aikaan. Pätijä minäkö (mutta kun).

Ei mut, terveistuloa sinulle! :) Kysyttävää en keksi koska kaikki oleellinen näyttää olevan kysytty.
Kai se muisti sitten teki tepposet. Vähän kyllä epäilytti kun kuva on sen verran uusi ;D.

Ja sinullekin vielä kiitokset! :P

498
Ihan uteliaisuuttani kysyn. Mistä tämä innostus näihin My Little Ponyihin on tullut? Kaikkialla niitä näkee nykyään niin tulin uteliaaksi yhtäkkisestä suosiosta.
Piirretty oli kuulema todella onnistunut tuotos. Sarja kehuttiin melkein maasta taivaaseen eräällä toisella foorumilla joka harvemmin suosittelee sarjoja näin paljon. Kuulema hyvä tarina ja aidontuntuiset "henkilöt". Sarja löytyy youtubesta ja voi katso sieltä melko vapaasti koska sarjan kaupallinen arvo on myyntitavaroissa.

No, näin olen ainakin kuullut. Itse en ole vielä katsonut enempää kuin ensimmäiset 10 minuuttia =3=.

499
Esittele itsesi / Vs: moikkelis
« : Kesäkuu 27, 2011, 00:23:46 »
Heips ja tervetuloa minunkin puolesta! Pukusi Desuconissa oli hieno ja tykkäät vielä tanssipeleistä (minä myös ;D)!

500
Esittele itsesi / Vs: Heippa hei
« : Kesäkuu 27, 2011, 00:06:38 »
Onkos lempparihahmoa Okamista? Tai lempimusiikkeja Okamista tai yleisestikin?
Jos on pakko valita joku muu kuin Ammy niin ehkä Oki (Okikurumi). Issun on myös ihan kiva, mutta vaikea päättää :P. Okamin musiikki on suorastaan loistavaa ja yksi syy miksi fanitin peliä niin paljon. Voisin luetella enemmänkin, mutta kaksi lempikappaletta ovat Shinshuu Plains ja Ryoshima Coast.

Vielä muusta musiikista sen verran että pidän aika suuresta osasta musiikkia. Minulle käy esim. niin klassinen kuin tekno ja jazz, yleisesti puhuen. Touhou-musaa olen toki kuunnellut eniten. Yksittäisiä esittäjiä kun katsoo niin olen kuunnellut aika ylivoimaisesti eniten ZUN/Shanghai Alicen musiikkia, mutta varmaan vähintään yhtä paljon muuta doujin-musaa. Joitakin lempparikappaleita Touhousta (ei erityistä järjestystä): Necrofantasy, Gensokyo Millennium (Eirinin teema), Who was U.N. Owen, Cinderella Cage ~ Kagome-Kagome (IN taso 5), Nuclear Fusion (Utsuhon teema) ja vaikka lopuksi Magical Astronomy (musiikki-CD).

Yrittäessäni päätellä kuka oli kukakin niistä jotka tavasin Desuconissa satuin löytämään kuvan nukkesyndrooman Yuuka-cosplaysta ja olen varma että hän myös cossasi Yuukaa Animecon VII:ssä kaksi vuotta sitten. Et ehkä muista minua, vaikka yritinkin jututtaa ja ujostella mukana, mutta panen vaikka pääni pantiksi siitä että kyseessä on sama henkilö ^^. Mukana Animeconissa oli myös Yukari, mutta en pysty tunnistamaan kuka hän oli (jos satut lukemaan tämän voit näyttäytyä :D).

Aika lailla tuli taas kirjoitettua! Kiitos vielä kaikille lämpimästä vastaanotosta! Toivottavasti tulee koettua paljon hauskoja hetkiä yhdessä!

501
Esittele itsesi / Vs: Heippa hei
« : Kesäkuu 24, 2011, 14:01:33 »
Galaxy Angel

Fuck yes.... ihmeellistä että joku muukin kuin minä pitää tästä sarjasta. Lempihahmosi sarjasta?
Milfeulle tai Mint... en osaa päättää.

Heh, myös minun lempihahmojani.

Pelaat StarCraftia? Keilläs pelailet? Itse pelailen aina välillä StarCraft ykköstä terraneilla vaikka se onkin vaikeaa.
Ykköstä ja terrania :D. Oletkos pelannut ICCupilla? Itse olen rankkia D- eikä nousemistakaan ole odotettavissa näillä näkymin :P. Jonkin verran seuraan myös korealaista proskeneä.
StarCraft kakkosen ostoa en ole vielä edes harkinnut, vaikka Blizzardin RTS-pelit muuten ovat olleet kovin viihdyttäviä, koska Blizzard päätti rajoittaa maanosienvälistä moninpeliä niin rankasti ja karttaeditorikin on kuulema melko vaikeakäyttöinen.

502
Esittele itsesi / Vs: Heippa hei
« : Kesäkuu 23, 2011, 20:59:30 »
Galaxy Angel

Fuck yes.... ihmeellistä että joku muukin kuin minä pitää tästä sarjasta. Lempihahmosi sarjasta?
Milfeulle tai Mint... en osaa päättää.

@Lattianpesuaine: En juurikaan pelaa muuta ^^; joskus jotain StarCraftia muuta vaihtelee. Joskus pitäisi kaiketi kokeilla TF2:n Touhou-modia että tulisi käyttöä Orange Boxille Portalin lisäksi.

503
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Päivän sarjakuva
« : Kesäkuu 21, 2011, 19:44:07 »
Tässä tulee taas pitkähkö sarja, jolle ei ainakaan vielä ole jatkoa (vaikka loppuukin kesken):

Alice päättää pitää avoimet teekutsut. Ajan myötä ties mitä outoa porukkaa ja tavaraa kerääntyy.

504
Esittele itsesi / Vs: Heippa hei
« : Kesäkuu 20, 2011, 21:13:20 »
Animea tulee jonkin verran katsottua. Erityisesti viime aikoina olen katsonut aika reippaasti ja saanut vähän karsittua listaa animeista jotka täytyy katsoa.

Mangaa en lue yhtä paljon, osasyynä se että lukisin mielelläni ne japaniksi, japania kun olen itse sen verran opiskellut että mangan lukeminen menee aika sujuvasti. Ikävä kyllä Japanista ostaminen on vielä aika kallista :P. Koneella luen myös jonkin verran.

Satunnaisia esimerkkejä sarjoista joista olen tykännyt: Madoka Magica, Hidamari Sketch, Angel Beats, Pikkusiskoni Ei Voi Olla Näin Söpö, Death Note, Air, Lelouch of the Rebellion, Evangelion, Azumanga Daioh, Ghost in the Shell, Haruhi, Galaxy Angel, Wolf's Rain, Rozen Maiden ja... ööö listasta tuli aika pitkä ^^;.

J-draamaa olen myös katsonut, mutta tooosi vähän. Lemppari on Tiger & Dragon.

Kovin paljoa en nykyään pelaa, mutta lempigenrejä ovat shmupit (erityisesti danmaku-pelit), real-time strategy ja joskus myös first-person shooterit. RPG-pelejä en jostain syystä juuri koskaan jaksa pelata läpi =3=. Enimmäkseen olen PC pelejä pelannut. Okami tosin oli pakko pelata niin kaverin kanssa ostettiin yhdessä ja pelattiin :3. Uminekoa pelaan myös välillä ja vaikuttaa aika kiehtovalta, vaikka olenkin vasta episode 2:sessa.

Datafox: Olet ainoa jonka tunnistin heti. Housut paljastivat :D. Olen siis miespuolinen.

Pavut on hyviä ja sitruunaviipalekin kelpaa, kiitos vain :3. IOSYS kiehtoo aina välillä. Troolarista en tosin tiedä... :P

505
Esittele itsesi / Heippa hei
« : Kesäkuu 19, 2011, 21:18:36 »
Osallistuin sattumalta foorumin miittiin Desuconissa ja sain sitten tietää tästä foorumista niin miitin kuin Touhou-luennon kautta. Olin hyvin positiivisesti yllättynyt Touhou-cosplayn ja fanien määrästä (kun verrataan Animecon VII:hin jossa tapasin vain kaksi Touhou cosplayaajaa... :P). Itse en Desuconissa cosplayannut, mutta ehkä ensi kerralla voisi itsekkin :).
(p.s. niille jotka olivat paikalla Desuconissa: olin se tyyppi vaaleansinisessä teepaidassa joka kuvasi ja yritti hengailla mukana)

Olen opiskelijaikäinen Helsinkiläinen, tosin tällä hetkellä ilman opiskelupaikkaa. Ei ole juurikaan tullut tavattua suomalaisia Touhou-faneja muuten, joten kiva päästä tuntemaan.

Touhoun faniskene kiinnostaa varmaan eniten, tosin pelitkin kiinnostavat sen verran että hyllystä jopa löytyy kaikki pelit väliltä Perfect Cherry Blossom ja Subterranian Animism ::). Sekä ZUNin musiikkia että fanien "remiksejä" tulee kuunneltua aika lailla ja doujinshiakin luen melko paljon. Touhousta kuulin ensimmäisen kerran noin neljä vuotta sitten juuri ennen MoFin julkaisua kun näin IOSYSin flasheja.

No, se oli kai siinä. Heipä hei ja hauska tavata!

Edit: mainittakoot vielä että olen miespuolinen fani :).

Sivuja: 1 ... 32 33 [34]