Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Soncosoc M2nA

Sivuja: [1] 2 3
1
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Toukokuu 14, 2016, 20:03:08 »
Vikat rahat meni tänään, vatsalihakset on yskitty kipeiksi ja sieraimet vuotaa ärtymyksestä verta. Asiat etenevät kuitenkin vain parempaan ja parempaan suuntaan.

2
Off-topic keskustelu / Vs: "Tämä on taidetta"
« : Huhtikuu 11, 2016, 01:04:45 »
Juuri viime viikolla (ennen Bubbon asiapitoista viestiä) olikin päässäni pyörinyt suorastaan korvamatona loistava ilmaus Satanic Siitoinic Hitleric Black Metal.

Voiko olla todellinen misantrooppi, jos Siitoin opetuksineen ei ole jutussa mukana?!
Knoppi; Bathoryn nokkamies Quorthon vetäisi taiteilijanimensä eräästä Siitoimen ruotsinnetusta mustaa magiaa käsittelevästä niteestä.

3
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Maaliskuu 17, 2016, 16:03:31 »
Tutkimus osoittaa; nettiyhteyteni katkeaa tunnin välein, aina tasatunnein. Tarvinko foliohattua?

4
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Helmikuu 23, 2016, 18:07:58 »
https://en.wikipedia.org/wiki/Shandy#Radler
Onko kukaan sekoitellut spriteä ja bisseä keskenään? Kuulin tästä toissapäivänä ensimmäistä kertaa, ei ihmetytä että ennenkuulumatonta tässä lonkeromaassa. Paitsi et Fostersilla on ilmeisesti joku oma varianttinsakin tästä kaupoissa ykkösbissejen vieressä..

Kun alkoholisisältö menee kuitenkin lähes janojuoman puolelle niin pakko kai tässä ohessa mainita juovani Olvin kolmosta.

5
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Helmikuu 23, 2016, 18:04:11 »
Twitterissä on tullut enemmän ulistua asiasta, mutta lyhyesti sanottuna (ex?)husbandon mielestä "meidän pitäisi olla ainakin nyt vain kavereita." Todella kinkkinen tilanne, kun en tiedä mitä tyyppi oikeasti tarkoitti asialla, mutta hän ei suostu vastaamaan viesteihin saatikka sitten puheluihin.
Lievästi sanottuna hajottaa.
Pakko myöntää seksistinen perisyntini että olin pitänyt tuollaisia kiertoilmaisuja ja ilmaisujen täysin väärässä paikassa pehmentämistä lähinnä akkamaisina juttuina, mutta onhan raja toki häilyvä. Eikä ketään voi näissä asioissa opettaa heidän puolestaan, mut eihän toi hyvältä vaikuta. Lainkaan. Ei oo hyvä homma.

6
Off-topic keskustelu / Vs: "Tämä on taidetta"
« : Tammikuu 28, 2016, 23:50:35 »
Maallikon tai kapeakatseisen korvaan atonaalinen/kokosävelasteikkoon/12-säveljärjestelmään/mikrotonaalisuuteen perustuva musiikki saattaa kuulostaa täysin järjettömältä kakofonialta, mutta sitä se ei melkein ikinä ole.
Osittain jopa tieteellisempää ja paremmin rakennettua kuin romantiikan aikakauden överitunteellinen ripuli.
Toki, musiikistahan saattaa löytyä paljonkin merkitysyhteyksiä ja se saattaa olla todella hienosti ja monimutkaisen matemaattisesti rakennettua, mutta jos siitä puuttuu järkevä musikaalinen rakenne (esim. teemat, A-, B-, C-, jne -osat, toisto ja melodia) miten sitä silti voisi kutsua musiikiksi?
Tähän yksittäiseen lausuntoon on pakko inttää sokraattisesti, että miksi? Miksiköhän musiikki edellyttäisi noiden kaavojen toimeenpanemista? Joo, veemäistä (ei se postaaja) tällainen todistustaakan uudelleenpallottelu toiselle, mutta haastamasi määritelmä "musiikki" on vain aika kova vastus. En osaa sanoa mikä on jo historiassamme laajallelevinnein ja universaalein taiteen muoto, mutta musiikki ei sijoitu ainakaan pohjalle, ja senkin tulkintatavat ja ammattikieli vaihtelevat jo alueellisesti niin paljon, että mainitsemasi asiat voi tulkita vain pisarana siinä meressä. Tai toisella tapaa ilmaistuna, jonkinlaisen menneisyydessä vaikuttaneen musiikillisen intelligentsian _rinkirunkkauksena_. Tai jos ei ihan pisarana, niin ainakin vain... vaihtoehtona. Jopa kaksitoistasäveljärjestelmä on vain yksi _vaihtoehto_ tulkita taajuuksia, vaikka epäilemättä suurin osa tämänkin viestin lukijoista, suurin osa (ainakin länsimaiden, mutta en ala käsittelemään nyt mikrotonaalisuutta) ihmisistä yleensäkin, on kuullut vain sen säännönmukaisuuksiin sovitettua musiikkia. Ja kieltämättä kyse on melko rajusta tottumiskysymyksestä. En minäkään korvaisi ko. järjestelmää millään, kun olen tulkinnut vaihtoehtojen olevan mitä ovat.

7
Esittele itsesi / Vs: Syteen tai saveen
« : Tammikuu 28, 2016, 03:21:03 »
Onko Nalle Puh rakentaa talon hyvä kirja?

8
Off-topic keskustelu / Vs: "Tämä on taidetta"
« : Tammikuu 23, 2016, 03:18:48 »
Wanha.

http://sarastuslehti.com/2014/05/09/kuvitettua-teoriaa/
Lievästi sovellettuna kuvaa mitä ajattelen asiasta.

9
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Joulukuu 25, 2015, 23:53:06 »
Nyt loppu dokaaminen, NYT LOPPU!

Minkälainen homma?
Jano, hiki ja karmea vapina.
Miä nukuin töistä tultuani tähän asti. Voin nyt paremmin/5.

10
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Joulukuu 21, 2015, 23:35:56 »
Pettymys ja turhautuminen eivät ole mitään olemisen default-tiloja, vaikka melko pienellä vaivalla ja huomaamattakin niistä saa kyllä tehtyä itsellensä sellaisen. Tietyt asiat oppii lopulta tekemään ja kokemaan uudestaan ilman menneisyydestä kumpuavia oletuksia ja painolastia, mikäli tarve vaatii ja ne käyvät vakavasti elämää rajoittaviksi. Toivonsa oikeasti täysin menettänyt ihminen kun ei odottaisi enää ikinä mitään muuta merkittävää elämäntapahtumaa kuin kuolemaa ja täten olisikin hengellisessä mielessä jo kuollut.

KC Tiernapoikien siunausta.

11
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Joulukuu 15, 2015, 12:31:29 »
Minulla ei onneks ole ollut lahjojen osto & vastaanotto-kulttuuria kenenkään kanssa, puolin ja toisinhan se vain stressaisi.

Tilasin aamuyöstä eräältä kustantajalta tuoreen kirjan, nukuin pommiin, ilmoitin etten tule tänää töihin ollenkaan ja olen vieläkin kännissä. Tässä olisi taas itsetutkiskelulle paikkaa.
E: Ja nyt kuumetta.

12
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Joulukuu 07, 2015, 23:40:09 »
Sain töitä. Lyhyeksi, lyhyeksi aikaa, mutta mikäs sen parempaa kuin no ties attached-työsuhde palkkauksella ilman haistapaska-harjoitteluita.

13
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 22, 2015, 12:23:18 »
Ilmainen viinatarjoilu ylioppilasteatterin juhlissa jonne olisi ilmeisesti pitänyt olla kutsuttu kuului eilen tähän säikeeseen ja tänä aamuna ehkä enemmänkin No vittu uguu:n puolelle. Mutta pidin, tunsipahan olevansa "piireissä" tyttöjä naurattelemassa.

14
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Marraskuu 17, 2015, 22:41:51 »
^ Oletko syönyt mitään? Nälkä usein pahentaa palelemista.
Helpotti se omalta osaltaan, mut eivät vitutuksen aiheet toki tähän lopu.

15
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Marraskuu 17, 2015, 18:40:36 »
Joka helvetin paikkaan sattuu ja on kylmä, nukuin 18 tuntia, ei kuitenkaan kuumetta.

Sivuja: [1] 2 3