Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miss Alice

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 15
16
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: DotA 2 ja BB:CS:EX
« : Lokakuu 22, 2012, 19:46:31 »
^ Kehtaan väittää, että sä pelaat mua parempaa CM:ää kymmenenkin absinttisnifferin jälkeen. Mulla ei ole ollut aikaisempaa kosketuspohjaa sentyylisiin peleihin, eli oon aloittanut pohjalta enkä oo tehnyt paljoa sieltä nousemisen eteen.

17
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: DotA 2 ja BB:CS:EX
« : Lokakuu 22, 2012, 13:57:31 »
Ugh, itsellä on tullut tuo tekniikka vastaan Dota 2:sessa. Heikon kannettavan heikot tehot ei yksinkertaisesti riitä ;______; Ja peli-into on aina tilaisuuden tullen pieni kun olen aloittelija ja peliseurani ei todellakaan ole. Mutta ehkä joskus enemmän sitäkin kun saan uuden koneen vanhan paskan tilalle. Joojoo ObD dotaa oppii pelaamaan pelaamalla plaaplaa ja sillein.

WC3-Dotaa tullut pelattua tässä kuuluisassa Tyllin atk-luokassa jonkin verran. Ainakin niin paljon, että lempiheroksi ehti vakiintua Crystal Maiden (ja ajoittain Viper). Kakkosessa en ehtinyt jälkimmäistä testailla : <

18
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Syyskuu 24, 2012, 18:33:12 »
^ Itse olen kuullut, että tällaiset retkipatjan kaltaiset vaahtomuovit voi pohjustaa useilla, ohuilla kerroksilla perus-pva-liimalla(siis aika moni perusliima on tätä) ja sitten maali kiinnittyy paremmin ja kestääkin hyvin. Tuossa ohje, johon törmäsin(tuo low-cost method):

http://www.youtube.com/watch?v=Dctys6wgI7c&feature=relmfu

19
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Heinäkuu 23, 2012, 20:32:30 »
...Superhessu söi pähkinöitä, ei juonut limpparia ollakseen super : <<<<<<<<

Mutta, öh. Leguana on paras : D Ja Koskenkorva Apple. Jälkimmäinen oli myönteinen yllätys sinällään, että hyvin harva omenanmakuinen juoma yleensä OIKEASTI maistuu omenalta, esansseja täynnä koko roska. Harmi että melko kallista kamaa ja sitä taitaa löytyä vain Alkoista. Mutta sen arvoista, omenaista ja raikasta!

20
^ Se on se hullu rapeface, Uminekon tavaramerkki XD

Mutta vaaaaaau, tuo juonitiivistelmä osui muhun täysillä. Tahtoisin kovasti lukea tuon. Valitettavasti kuuriimut ei multa luonnistu, joten joutuisin tukeutumaan ulkopuoliseen käännökseen...

21
Esittele itsesi / Vs: Päätöntä menoa
« : Toukokuu 30, 2012, 13:14:26 »
^ Mä olin täällä ennen Seppoa ja Puuppista. Ettäs kehtaat.

Mutta heeei~

Mitä kappaletta soitat mieluiten ukulelella?

22
Palautelaatikko / Vs: Ehdotuksia etusivulle ja muuta pientä
« : Huhtikuu 26, 2012, 11:04:56 »
Miten olisi miehekkäästi kirsikankukkateemainen sivu? Saigyou Ayakashia, PCB-hahmoja yms. Ja taas voisi innokkaat tehdä/muokata teemaan sopivia kuvia hahmoista.

23
Ihan uteliaisuuttani voisin mäkin seurata, varmaan jänskää seurailla vaikka olen nähnyt sun useasti pelaavan DotA ykköstä. Luvassa ärräpäitä ja kiroilua "fucking n00bs in my fucking team you all failed faggots"?

24
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Maaliskuu 18, 2012, 01:47:22 »
Ihanaa, joku mainitsi Hot Fuzzin~ Ehdottomasti suosittelun arvoinen!

25
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Maaliskuu 14, 2012, 09:23:32 »
^Eihän sillä ole väliä onko se pelannut peliä, kunhan se vain käyttää oikeita mallikuvia asunsa tekoon eikä sorru perinteiseen "uguu nää viralliset kuvat on kauheita käytän fanarttia mallina kun siinä Reisen on paljon kawaiimpi"-peeloiluun. (totta kai siltä menee suunnattoman nerokkaat suppo-ja tamponivitsit täysin ohi)

26
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Maaliskuu 13, 2012, 22:38:06 »
^M-mitä? Te ette hyödynnä ihanan seksikästä kyttä-Orinia? ;______; Kuinka kehtaatte? Waifunpilkkaa!

27
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Maaliskuu 13, 2012, 13:23:20 »
^Missä on Anakichin internet-lukutaito? 8'D

Mitä nyt olen lankaa tutkinut, good work! Jos vaan saisi Datakettu serverit takaisin pystyyn niin hienot asiat tapahtuisivat taas... Ilmeisesti yhtä bukkit-päivitystä täytyy vielä odottaa.

28
Off-topic keskustelu / Vs: Liikennevitutuksen purkulanka
« : Maaliskuu 13, 2012, 13:00:05 »
Mikäs tänään vituttaa?
-Idiootit jotka tulee T-risteykseen punasia päin satasta heittääkseen U-käännöksen oranssilla Audillaan. Tilanne siis eteni niin, että pysähdyin punasiin ja olin jatkamassa suoraan. Audille oli vihreet, mutta ne vaihtuivat punasiksi. Minulle tulee vihreet ja Audi silti tulee risteykseen heittääkseen mainitsemani performanssin. Onneksi olin vain lähdössä liikkeelle nii pysty jarruttaa kuin seinään. Ja alueen nopeusrajotushan on se 50km/h (Audille itseasiassa 40km/h koska se alue on 40km/h aluetta ja vaihtuu isolle tielle päästyään 50km/h)

En ole ikinä pelästynyt kyydissä ollessani niin paljon... Munapäät. Eivät olleet edes pahoillaan.

29
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Helmikuu 28, 2012, 22:15:43 »
kuinka moni on muuten huomannut että esimerkiksi hataten hameen violeteissa ruuduissa on kukkakuvioita ja samoin koishin paita on täynnä valkoisilla  pisteillä tehtyjä kukkakuvioita?

Uguu, olen Koishin kohdalla... Itse todennäköisesti ohittaisin moiset tekstuuriefektinä 8'D

30
Off-topic keskustelu / Vs: Lasten suusta ne parhaat jutut tulee
« : Helmikuu 26, 2012, 14:14:43 »
^ Tais olla Reisen Normalilla ja toinen non-card. Lapsonen vain pöllähti siihen. Ei mun pikkusiskot tiedä mistään Hardeista tai Lunaticeista.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 15