Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miss Alice

Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15
196
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 12, 2010, 13:30:50 »
Hilselinko on oikeassa siinä, että kauhuleffameininki on osin menettänyt sielunsa. Tunnelman korostus on kadonnut mystisesti johonkin ja enemmän turvaudutaan vain äkkisäikäytyksiin ja "psykologiseen kauhuun" joka ei ole mitään muuta kuin sitä, että päähenkilö on labyrintissa ja jännittää hulluna, milloin äkkitörmää iiviliin sarjamurhaajaan tai itse Saatanaan. Myönnetään, kyllähän sekin pelottaa, mutta missä sen nerokkuus? Psykologista kauhua on monenlaista!

Hyvät leffat ovat sellaisia, jotka saavat katsojansa myötäelämään elokuvaa haluamallaan tavalla, esimerkiksi tuntemaan pelkoa, juuri niin kuin kauhuleffoissa. Tunnelman luomisella on siis suuri rooli, mutta jotenkin sitä yritetään liiallisesti pamputtaa katsojien päähän puhkikuluneilla "täältä ei pääse koskaan pois"-repliikeillä.

Repliikeistä puheen ollen, miten on legendaaristen leffasitaattien laita? 8D Oletteko kuulleet joskus jonkin ylittämättömän coolin repliikin, joka on muodostunut melkein elämänohjeeksenne? Koska aihehan on elokuvat, voi sen muun höpötyksen ohessa kirjoittaa tänne.

197
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Marraskuu 12, 2010, 09:39:29 »
Minun lempihamoni ovat: Cpt. Murasa, Koishi Komeiji ja Hina Kagiyama.

Pahemmin ei syytä niille ei ole, mutta Murasa on vain niin hieno tyyppi, että.
Koishi Komeiji on väärin ymmärretty hahmo ja HinaKagi on vain muuten vain pyörivä epäonninen henkilö.

MURASA ON ATLEETTINEN. NUFF SAID.
Koishi on aivan ihana, tykkään sen tarinasta, ja jokin siinä on vaan niin moe. Ja Hina... Jos olette ikinä katsoneet MiracleHinaclen videon, ymmärrätte.

198
Olen aivan surkea pelaamaan MoF:ia, jos ollaan aivan rehellisiä. En jaksa perehtyä siihen ikinä täysillä, mutta yritän, ehkä vähän pännii myös se, että pelaan sitä japaniksi, ja yleensä musta on hauska katsoa, mitä hahmot hölöttää toisilleen, ei tarvitse aina niin stressata pelaamisesta kun voi keskittyä muuhunkin. (mutta saman dialogin katselu jo 17 kertaa putkeen onkin sitten aivan toinen juttu.)

Ja yritän jonain päivänä päästä kunnialla Kanakoon.

199
Esittele itsesi / Vs: Zombien mielestä blargh blarhg blrahf
« : Marraskuu 11, 2010, 13:41:12 »
Tervetuloa taaaaaaaas~

Kleptomaanin mielestä lasi sopisi hyvin povitaskuun.
Ja oletko tehnyt muuten Yuka-cossia? o3o

200
Kateus mustaa sydämeni hiiltyneeksi möykyksi.

Mulla on liikaa sälää mitä haluaisin, amiamia olen kuolannut kuukausia, varsinkin Griffon Enterprisen jumalaisia figuja, joista TAHTOO!-listalla on tällä hetkellä Shikieiki, Mokou ja Patchi. Ja miksei Special Edition Remilia, jos onni potkaisee ja voitan lotossa 8D

Tällä hetkellä en muuta siis omista kuin digitaalisessa muodossa doujinsheja ó3ò Niitä olisi kiva omistaa ihan originaaleinakin... Seuraavassa conissa pidän peukut pystyssä ja etsin doujinshit toivoen parasta!

201
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou flashpelit
« : Marraskuu 11, 2010, 13:15:52 »
Red Magicista tuli peliajaksi 23: 38 minuuttia, tähän astinen ennätykseni 8D Tähtään vielä parempaan, kenties jonain päivänä peittoan Jonkun...

202
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 09, 2010, 19:39:36 »
Hohto on mun mielestä oikeasti hyvä, se ahdisti ja pelotti mua välillä niin paljon, että saatoin istua useita kymmeniä minuutteja silmät kiinni. Mutta IT... *facepalm* Välillä se oli ihan naurettava, ja loppu meni meikäläiseltä vähän yli eikä tuntunut liittyvän sitten yhtään mihinkään.

Sorry, pakko naureskella omalle ekalle kerralle, kun katoin Hohtoa. Kaikki muut oli aika jännittyneessä fiiliksessä, paitsi mä. Nauroin koko loffan läpi, Hohto on siis hulvaton komedia mulle. Ne kaikki replat ja ilmeet eleineen oli vaan jotain mistä pidän.
Puhutko nyt leffasta, vai ainoastaan Nicholsonin roolisuorituksesta?

Nicholsonin ilmeilyä oli kyllä hulvatonta katsella läpi leffan, varsinkin se kylpykohtaus oli mulle liikaa naurullisesti, kun Nicholson kyräilee sitä naikkosta härösti alta kulmiensa, ja sitä mukaa kun nainen lähestyy...
Pysyy Nicholsonin ilme täsmälleen samana x'D
Ja se legendaarinen "Heeeeere's Johnny!"-kohtakin vaan sai hiukan pyrskähtämään.

203
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 09, 2010, 19:11:47 »
2000-luvun kauhu on melko pitkälti perseestä. Yleensä poikkeuden tekee leffat jotka pohjautuu kirjoihin. Ne on yleensä jess, esim. Tpehen Kingit ovat loistavia tuotoksia.

Painajaisen(Salem's Lot) olen lukenut, elokuvanakin olis tosi hyvä, koska pidin, vaikken ihan paskajäykkänä kauhusta ollutkaan. Hohto on mun mielestä oikeasti hyvä, se ahdisti ja pelotti mua välillä niin paljon, että saatoin istua useita kymmeniä minuutteja silmät kiinni. Mutta IT... *facepalm* Välillä se oli ihan naurettava, ja loppu meni meikäläiseltä vähän yli eikä tuntunut liittyvän sitten yhtään mihinkään.

Mutta, olen kaikkiruokainen leffojen suhteen itse asiassa. Hyviä mihin olen törmännyt, on esmes I<3U Phillip Morris, Nightmare Before Christmas, Sleepy Hollow, Sherlock Holmes, Inception, Batman Begins(unfunf Cillian Murphy), Yön Ritari, V niin kuin Verikosto, Matrix, Crank 1 ja 2, Resident Evilit, Disney-leffat(vanhat piirretyt klassikot, enimmäkseen, ja Toy Storyt tietenkin, haluaisin kovasti nähdä sen Prinsessan ja Sammakon~) ja Helmiä ja sikoja suomileffojen iloisesta joukosta. Ja romantiikkakin puree, Holiday ja Rakkautta vain ovat ihania <3

Rakastan melko toiminnallisia elokuvia, mutta juoni ja hahmojen syvyys saa mut katsomaan leffoja yli kategoria-ja ikärajojen. Hollywood saisi hiukan tsempata, mitä nykyajan melko puutteelliseen yleislaatuun tulee...

204
One Piecessä tätä hauskan käännöksen virtaa löytyy, varsinkin, kun uusimmassa pokkarissa on Kamabakka Kingdom käännetty Homppelandiaksi.

Ja mä mietinkin miten ne saa sen käännettyä... x'D Mä rakastan Sangatsun käännösväkeä <3

Mutta Shugo Charan kakkospokkarissa päähenkilö, Amu Hinamori törmää vähän hönöön opettajaansa, joka ei lue oikein suojattinsa nimeä...

"Oivoi, anteeksi... Hmmm... Amu... Himamori!"
"Mitää!? Olen Hina enkä Hima!"
"Opastaisitko minut himaani, eli opettajanhuoneeseen?"

Toi oli niin hauskasti käännetty~

One Piecen käännöksissä on ylipäätään paljon hauskoja knoppeja, sitä juuri tykkään lukea myös suomeksi.

Olettekos foorumilaiset muuten ikinä katselleet oikein ajatuksella näitä suomimangan käännettyjä ääniefektejä?

205
Esittele itsesi / Lissu muutti uuteen Ihmemaahan!
« : Marraskuu 09, 2010, 18:35:27 »
Mutta yhtä jännä sekin on kuin aikaisempi 8D

Eli moi, melko tuore jäsen Miss Alice tässä, ehkä olette kohdanneet mun lörpötyksiäni vanhalla ja myös tällä uudella foorumillakin, tiedätte siis millaista asetta voi meikäläiseen käyttää (toivon mukaan ei bannivasaraa kuitenkaan x'D)

Yhä olen lukiossa, omaan miellyttävän määrän koneen kovalevyllä Touhou-doujinsheja ja fan arttia muutenkin, kuolaan melkein kaikkien UFO-hahmojen perään ja varmasti ostan kaikki ilmestyvät figut niistä(muttei tällä hetkellä toimi mokoma peli mun koneella, änkst.). Ja piirränpuurran vieläkin.

Jos on syntynyt kysymyksiä tämän lyhyen tuttavuutemme aikana, niin olen pelkkänä korvana.

206
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Marraskuu 09, 2010, 17:30:00 »
Lempihahmoja? Yohohooo~ Niitähän meikällä riittää! 8D
Suppea listaus, koska varmasti lisää tulee ja vanhat suosikit saattaa lentää(ja totuttuun tapaan satunnaisessa järjestyksessä):

Minamitsu Murasa
Shou Toramaru
Fujiwara no Mokou
Shikieiki Yamaxanadu
Youmu Konpaku
Yuyuko Saigyouji
Nitori Kawashiro
Hina Kagiyama
Kanako Yasaka
Remilia Scarlet
Byakuren Hijiri
Nazrin
Tatara Kogasa (ei loppua UFO-hahmoille |'D)
Medicine Melancholy
Hong Meiling
Patchouli Knowledge
Nue Houjuu

Kyllähän siinä oli jonkin verran. UFO-hahmoista tykkään ihan kauheasti, Ichirin Kumoi taitaa olla ainoa josta en niin välitä.

207
Kaikki tähän mennessä ilmestyneet kaaret (EP1-6) olen lukenut enemmän tai vähemmän skarppina, ja odotan innolla EP7:n käännöksiä niin voin stalkata kaiken Suiggarin olan takaa, niin kuin aina x'D Suosikkiepisodeikseni lukeutuvat EP4 ja EP6 kaikessa eeppisyydessään ja hienoudessaan.
Jos haluaa kiusata itseään osittaisella käännöksellä, Witch-Hunt on julkaissut käännös-patchin EP7:n neljään ekaan chapuun.
http://witch-hunt.com/links.html

Tulisipa joulukuu pian... Tahtoo päästä pelaamaan Uminekon PS3-versiota ja talvi-Comiketissa (ehkä?) julkaistavaa EP8:a. Ryuukishi ei ole kait vielä lyönyt lukkoon kasiepisodin julkaisupäivää, mutta uskon kyllä vahvasti että se julkaistaan C79:ssä. Toisaalta Ryuukishi kirjoitti eilen blogissaan, että hänellä olisi jotain ilmoitusluontoista asiaa jonka voisi kohtapuoliin paljastaa... tiedä sitten millaista uutispommia sieltä on luvassa.

Se chapunriekaleiden lukeminen ei tee hyvää mun hermoille x'D Umineko on vaan mukavinta lukea tietäen, että EPin voi lukea loppuun repimättä hiuksiaan seuraavan chapun ilmestymistä odotellessa.

Ja Umineko PS3:lle~ Suunnitelmissa lyödä viisaat säästömme yhteen parin kaverin kanssa, ja pelataan sitä peliä sitten PS3:n omistavan kamun luona. Eläköön puolipummisysteemi! o/

208
Kyllä Suiggari tietää kuka ainakin tietää Uminekosta jotain! (mutta valitettavasti menet aina tiedoissasi mun edelle...) 8D

Eli kyllä, olen katsonut animea jonkin verran Suiggarin olan takaa, muttei se oikein innostanut kun meni muuttamaan tai poistamaan liikaa mahdollisesti tärkeitäkin kohtia, sitä paitsi välillä tarinankulku oli kuin etanan selällä yrittäisi mennä rodeota ja välillä taas se kiisi kuin luotijuna, jolloin oli mahdotonta edes saada kunnolla selvää tapahtumista!

Mutta VN, siitä tykkään. Sen pariin saattaa unohtua tunneiksi, kun tarina ja USKOMATTOMAT MUSIIKIT vievät mukaansa Rokkenjiman mysteereihin. Kaikki tähän mennessä ilmestyneet kaaret (EP1-6) olen lukenut enemmän tai vähemmän skarppina, ja odotan innolla EP7:n käännöksiä niin voin stalkata kaiken Suiggarin olan takaa, niin kuin aina x'D Suosikkiepisodeikseni lukeutuvat EP4 ja EP6 kaikessa eeppisyydessään ja hienoudessaan.

Muuten en tid'ä onko minulla jokin ongelma tai jotain, mutta siis aina kun nuo murhat selviää VN:ssä tulee aina niin hiton hyvä musa et jää oikeen kuunteleen... muuten nua äänet pitävät hyvin jännityksessä.....

Sama ongelma, biisi taitaa olla goldenslaughterer aina murhattujen löytyessä, ja sitä on kiva kuunnella, oli tilanne sitten niinkin verinen, että kuusi ihmistä löydetään naamat irtirevittyinä vanhasta vajasta x'D Ja ne äänet välillä saa mut säpsähtämään, varsinkin yksi erityisen kammottava variaatio siitä kuolemista tarkoittavasta äänestä...

209
Ja sanoisin että MoFissa hahmot ovat hienoja, niissä en näe mitään vikaa tai laiskuutta suunnittelussa.
Tämä. ZUN hallitsee suunnittelun kyllä, vaikka visioidensa paperille toteuttaminen ei aina onnistuisi aivan niin kuin piti (esim. Komachin asu ilman paidan valkoisia yksityiskohtia johtaisi epätasaiseen kokonaisuuteen alaosan rinnalla).

Puhumattakaan ZUNin paikoin mahtavasta värisilmästä, erityisesti Nazrinin värikokonaisuus on niin ihana, kaikki värit korostaa toisiaan hienosti ja sille ne punaiset silmät sopii aivan loistavasti 8D (ZUNilla on usein paha tapa lisäillä aika monelle yookai-hahmolle punaiset silmät...)

210
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou musavideot, AMV:t & MAD:t
« : Marraskuu 06, 2010, 20:22:46 »
【Touhou Anime PVD #1】 All Mankind's Hisou Tensoku 【東方SOUNDHOLIC】 Koska superseksy tiedenainen!Utsuho minihameessa ja silmälaseissa on vain liian upea.



【Touhou Anime PVD #1】 All Mankind's Hisou Tensoku 【東方SOUNDHOLIC】
全人類ノ非想天則【東方SOUNDHOLIC】
Comiket 78 -julkaisu.

Sivuja: 1 ... 12 13 [14] 15