Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miss Alice

Sivuja: 1 ... 13 14 [15]
211
Möffi ei ole ihan mun kuppini teetä, syy johtuu suurelta osin laiskasta artista(anteeksi D8 mutta PoFV:iin verrattuna aika surkea esitys ZUNilta), jumalaisen Grazen puuttumisesta (kolme neljäsosaa meikäläisen pelimotivaatiosta lennähti vehreämmille danmakumaille) ja Sanaesta. Designissä ei ole oikeastaan mitään vikaa, mutta luonnetta hahmossa ei ole melkein lainkaan ja vielä ultra-Mary-Suemainen "Hei, olen ihmisten maailmasta tullut papitar! Hupsistalallaa, olen myös jumalattaren kaukainen jälkeläinen"-konsepti saa vereni kiehumaan suonissaan.

Mutta niin kauan kuin pelissä on Hina, Nitori, Momiji ja Kanako, en voi kokonaan vihata tätä peliä. Myös musiikit ovat pelissä ihanat, varsinkin Apotropaic God ~ Dark Road, God That Loves People, Candid Friend ja Suwa Foughten Field ovat suosikkejani. Ja MoFin biiseistä on syntynyt monia ihania IOSYS- ja COOL&CREATE-remixejä. Ja sanoisin että MoFissa hahmot ovat hienoja, niissä en näe mitään vikaa tai laiskuutta suunnittelussa.

Sivuja: 1 ... 13 14 [15]