Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miss Alice

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
46
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Joulukuu 21, 2011, 19:24:08 »
Vielä kun saamme lisää SA hahmoja mukaan >:3

Kelpaisiko Orin tiimiin mukaan? >8D

47
Esittele itsesi / Vs: ロリこんにちは皆さま!
« : Joulukuu 17, 2011, 23:36:52 »
Saanko kysäistä, millaisia parituksia kannatat?

Aah! Nyt päästään asiaan. Remi x Sakuya tietty, Yukari x Yuyuko x syntiset anonyymit ja Satori x Koishi tietenkin on lempparit, mutta Kaguya x Mokou on myös mielenkiintoinen ainakin siinä yhdessä doojinissa. ::) Marisa x Alice parituksesta tykkään myös oikein toteutettuna.

...Moi <3 Sä tykkäät Chenistä ja RemiSakusta ja autossasi on Eila-pehmo. Olet hyvien ihmisten listallani ollut jo ensimmäisestä viestistäsi alkaen.

Mitä mieltä olet siis Strike Witches-parituksista? (koska ohohoho tartun tähän aika mielelläni, koska harvoin löydän tähän sarjaan edes pikkusen enemmän perehtyneitä)

48
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Joulukuu 17, 2011, 23:26:23 »
Kyllä te vielä jostain joulumielenne saatte, ihmiset! Itse hankin sen niinkin kliseiseen tyyliin kuin jouluperinteillä. Sen ei tarvitse olla mikään tonttulakki jouluaattona, esim. itsellä se on The Nightmare Before Christmasin katsominen(ömm, onhan tuo tavallaan jouluinen leffa 8'D) tai ihan vain jonkin tietyn pelin pelaaminen, minkä on saanut tai mitä on usein pelannut joulunaikaan(lol joku KH, mutta se oli aattoiltana aika taianomainen kokemus). Ja jos kestätte kuunnella vapaaehtoisesti joululauluja, kokeilkaa niitäkin.

Mutta tärkeintä tosin joulussa on se hyvä, lämmin olo, ei se itse jouluaaton innokas odotus. (vaikka sekin on toki muksaa)
Ja satoipa Tampereellekin lunta. Peukut pystyssä, että se pysyisi aattoon asti.

49
Tuli mieleen yksi teoria... Laskeeko se sitten deathbombit samaan syssyyn? Silloin sä tavallaan kuolet, muttet menetä elämää.

50
>misses 13

What is this magic?a
Onko tuossa jotain erikoista? Oikeastaan mikä tuo misses kohta oikeastaan onkaan? En ole perehtynyt asiaan, olen vain pelannut.

Misses on siis se, kuinka monta kertaa tuon kerran aikana menetit elämän. Tuota minä kyllä sanon jo eloonjäämistaisteluksi, Erie! >8D

51
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Joulukuu 10, 2011, 22:15:01 »
Inspiroiduin viimein aloittamaan Frostbiten cossiani, isot kiitokset nukkesyndroomalle kaavoituksen ja leikkailun kanssa avustamisessa! Tästä se lähtee >8D

52
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Joulukuu 07, 2011, 14:47:10 »
Tietäisikö kukaan Touhou Fantasy Kaleidoscope-animen endingin nimeä? Olen sitä yrittänyt metstästää tuolla tavalla, muttei rinkuta mitään kelloja : < Haluaisin kuulla kokonaisena.

53
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 05, 2011, 22:22:42 »
Jaa minä en ole kaveriporukkaasi ;__;
Olethan sinä mutta olen harvoin yhtyneenä kanssasi ;__;
Voin tulla joskus koneluokkaan :3

Veljelliset yhtymiset koneluokassa olisi hyvä pitää minimissä. Jooko?

54
Esittele itsesi / Vs: Puuppiksen esittely
« : Joulukuu 04, 2011, 21:36:52 »
AHAHAHAHAHHAHAHAHAAAHHAHAHA

Moi.
Miksei sun Link-cossista löydy kuvia? : <

55
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Hei, me pelataan!
« : Joulukuu 01, 2011, 12:28:01 »
Eikös kukaan haluakaan enää pelata :v
Kun saisin sen voicechatin toimiin paremmi ku viime viikonloppuna. Tai PoFV:n. :V

Skypeäkö meinaat? Sitä siellä yhteispeluissa käytetään useammin owo

56
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Marraskuu 30, 2011, 22:33:08 »
^Päiväkodissa olin Suiggarin kanssa joulukuvaelman enkelikaksikko(?), kun oli silloin vielä melko vaaleansävyiset, söötin laineikkaat hiukset. En tiedä miksi vieläkin muistan tuon, se kai boostasi egoani mukavasti kun kaikki kehuivat kuinka herttaisia pikku enkeleitä oltiinkaan XD

57
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Marraskuu 28, 2011, 14:22:09 »
1. Mene /cgl/ään poni-langalle.
2. Katsele gijinkoita.
3. Tunne halua cossata Applejackista gijinkaa.
4. Tajua että et saisi cossiryhmää, etkä uskalla cossia sen takia.
5. ??????????
6. Profit.

Kiinnostuskiikarit!

58
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Marraskuu 28, 2011, 10:39:26 »
~Onko jo joulukalenteri valmiina?
No kyllähän mulla, sekä isällä että äitillä. Muutama vuosi takaperin sekaannusten takia meillä oli kolme suklaakalenteria kummallakin yhtä aikaa. Se oli iloista aikaa 8D

~Mitä toivot lahjaksi?
PSP ja sille muistikortti aivan ehdottomasti, niin kuin Suiggari sanoi. Leffaliput on kivoja, niin voisi vaikka tarjota ihmisille ja mennä ihmettelemään uutuuksia, kun niitä hyviäkin on tulossa.

~Kenen kanssa/miten vietät joulua?
Isällä vietetään tänä vuonna, se on mukavaa se. (lol luette vain Suiggarin viestin, niin tiedätte miksi)

~Tykkäätkö jouluruoasta?
Kinkku omnomnomonom. Porkkanalaatikko hädintuskin, piparit ja joulutortut on pakollista ihanuutta. Isällä on myös tapana tuoda joulupöytään maksapasteijaa ja juustoja, niitä on ihana maistella joululimpun kanssa.

~Ostatko lahjoja?
Tästä mulla on tällä hetkellä kauheat jaakobinpainit, tiedän, että kaveri taitaa hankkia kivat lahjat ja on jo tämän kuun alusta asti niitä ihan innoissaan mietiskellyt. Vähän olen itsekin pohdiskellut. Tuntuu vain kauhean itsekkäältä kun osa mahd. joululahjarahoista menee julmasti cosplaytarkoituksiin. Piirrän varmaan joillekin lahjani, kun taas tutuimmille ostan jotain pientä ajatuksen kanssa. Onneksi näin vanhemmiten osaa arvostaa ajatusta enemmän kuin itse lahjaa.

~Odotatko joulua?
No totta munassa. Se on ainakin meidän isän puolen perheelle ihan oikeasti mahdollisuus ottaa rauhallisesti perheen kanssa hösöttämättä ympäriinsä. Äitin luona taas stressiä, stressiä kaikkialla, puhumattakaan jouluvisiiteistä pitkin kyliä.

Itselleni joulu on paras juuri rauhoittumisen aikana, kun ei tarvitse kaiken sen typerän ja turhan stressin jälkeen enää murehtia mistään viikkoon, pariin ja voi palata vähäksi aikaa taas lapseksi ja nostalgisoida niin maan perkeleesti.

59
Esittele itsesi / Vs: Moro
« : Marraskuu 21, 2011, 20:36:31 »
No mutta, terve, terve! (se harvinainen Touhouta pelaava tyttö koneluokasta täältä terve)

Lentääkö sun troolarisi? (oh, kliseekysymysten paluu <3)

60
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Marraskuu 21, 2011, 11:00:56 »
en saa piirtolautaa toimimaan omalta koneelta mutta koulun koneelta toimii kyllä... mistä voisi johtua? D:

Onko piirtisajurit toiminnassa omalla koneellasi? Onko ne päivitetty etc.? (tablet driver-nimellä saattaa löytyä koneesi ohjelmista)

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15