Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Suiggari-Tou

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 21
31
Haze tästä minulle mainitsi, niin ajattelin mainostaa täälläkin:

Reimu Hakurei-figma!

32
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Fate/zero
« : Kesäkuu 25, 2012, 00:30:47 »
Kiitos Grausin, sain vihdoin aikaiseksi katsoa tuon tokankin tuottiksen. Dosh, voisin siis kirjoittaa romaanin tähän aiheesta Suiggarin mielipide Fate/Zerosta.

Myönnän heti alkuun, että light novelit ovat jääneet minulta lukematta, eli niiden suhteesta animeen en osaa sanoa juuta enkä jaata. Kuitenkaan missään vaiheessa ei tullut sitä tunnetta, etten pysyisi tapahtumista kärryillä koska en ole lukenut noita nimenomaisia light novelleja, vaan meno pysyi selkeänä, ja kärryillä pysyttiin pitkissä selityskohdissakin muun Type-Moon-tietouden, varsinkin Fate/Stay Night-tietouden voimin. Paikoin tuli kohtia, jolloin tuntui ettei oltu selvitelty tarpeeksi, kuten

Animaatiolaatu oli uskomatonta silmäkarkkia: taustoihin oli keskitytty oikein antaumuksella, liike näytti hyvältä ja itse animessa käytetty piirustustyyli noudatteli alkuperäistä Takashi Takeuchin tyyliä upeasti. Totta kai muutamia derp-hetkiä tuli, mutta toivon mukaan ne korjataan DVD-Bluray-versioihin. Taisteluihin oli varsinkin keskitetty budjettia, ja niissä oli mukavaa vauhtia mutta niitä oli silti selkeää seurata.

Sitten ne hahmot ja juoni. Nasuverse näytti sen oikean raadollisuutensa, ja elämä oli kaikilla sufferointia. Käsitykset hahmoista muuttuivat useaan otteeseen: esimerkiksi Kiritsugusta en pitänyt aluksi juuri lainkaan, mutta viimeiseen jaksoon mennessä halusin vain hellästi paijata ;___; Ihana Irisviel, yksi suosikeistani Saberin rinnalla, oli ihana loppuun asti. Osa hahmojen kuolemista tuli niin äkkiä ja rujosti ettei hahmoja edes ehtinyt surra, mutta sitten joidenkin hahmojen kuolemia taas pitkitettiin ja niistä tehtiin yhtä itkumaratonia. Hassua sinänsä oli että parille todella merkittävälle hahmolle lankesi tällaiset "äkkikuolemat" sitten, pilasi draamaa kummasti. Draamaa tosin oli sitten senkin edestä rakennettu hyvin, ja juonittelua ja juonitwistejä oli niin että ennalta ei oikein voinut arvata mitään.

Kaiken kaikkiaan loistava anime, joka osoitti miksi pidänkään Type-Moonin tuotoksista. Katkera maku jäi suuhun ja sufferointia oli niin paljon että alkoi jo tehdä pahaa, mutta mitäpä sitä Nasuverseltä odottaisi.

33
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 01, 2012, 21:48:39 »
Spoiler: Koishin paita (click to show/hide)
Hyi helvetti ei enää ikinä randomin näkösiä kieloja

Erittäin suuret rispektit kun teit nämä, näyttää hyvältä ja voit taputtaa itseäsi selkään: olet luultavasti ensimmäinen joka nämä kuviot on huomannut tehdä, ja teit vielä hyvin 8D

34
Tarinoinpa siis~
Jumaloin Final Fantasy Ysiä

...Ja PLING! Saavutit juuri arvostukseni vain noilla parilla maagisella sanalla. Kiitos ja kumarrus, sekä tervetuloa!

35
Esittele itsesi / Vs: Se olis niinku terve
« : Toukokuu 22, 2012, 14:55:58 »
Johtuu myös siitä, että on muilta foorumeilta jäänyt tavaksi. Ahahaha.
Ja taisit jo eilen toivottaa tervetulleeksi ja patistit tämän kirjoittamaan. Mutta rakkain Nasuverse-hahmo on... Eeeeh. Archer. Luulisin ainakin. Kysyt liian vaikeita.


Parempi niin.
Kirjoittamaan patistin, mutten muista toivotinko tervetulleeksi, omistanhan erittäin *köh* hyvän muistin. Ja vaikeiden kysyminen kuuluu asiaan! >8D Sitten voinkin kysyä millä muilla foorumeilla olet sitten ollut?

36
Esittele itsesi / Vs: Se olis niinku terve
« : Toukokuu 22, 2012, 12:39:38 »
Ei yhden ainutta combopostausta esittelylangassa noin monelle ihmiselle vastatessa?

Olet nyt ylläpidon suojeluksessa ja saat kulkuluvan salaiseen päämajaamme.

Krhm, tämähän johtuu siitä että Hazella oli hyvä opettaja joku ensi alkuun varoitti tuplapostauksen vaaroista! :-----D

No, toivotan nyt minäkin sitten virallisesti tervetuloa tänne forkalle~ Öööööh, niitä kysymyksiä. Rakkain Nasuverse-hahmo?

37
itelle kotiutui viime viikolla pieni marisa figu <3 awws ku waifuni on niin sulonen <3 <3
Spoiler: Söpöliini~ (click to show/hide)

Oii, ihan liian lutuinen~ Tulee vielä tosi söpössä pakkauksessa :3

38
Esittele itsesi / Vs: Lähettiläs ilmoittautuu!
« : Toukokuu 10, 2012, 22:43:23 »
Teretulemast vaan! Kiltteydestä emme lupaa mitään, mutta parhaamme yritämme. Tai jos ei muut niin edes minä.

Ja komppaan, hieno ava 8D

39
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Huhtikuu 23, 2012, 22:39:14 »
+mikä hemmetin väriset nuo korvat on?!?!!? ruskeat? ei... tumman violetit? EI!. Harmaat? ei.. MUSTAT?! EII!

Itse sanoisin että tumman ruskeat? Tosin lähinnä oma mielipide.

Ja aaargh, nyt aloin minäkin innostumaan Skull Girlseistä vaikken siitä aivan kaikkea vielä tiedäkään (ainakin sen mitä nettisivuilta löytyy), ja ainakin Valentine kuumottelisi kovasti.

40
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Huhtikuu 15, 2012, 21:04:07 »
1. Tuo peruukki. Mistään ei tietenkään löydy samanlaista kuontaloa kuin Maolla kuvassa. Miten siis olisi helppoa muokata puolipitkästä valkosesta peruukista kestävä tuollainen peruukki. Ebaysta löytää nimittäin suoria valkosia peruukkeja niin paljon kun on ostajiakin.
Niinku Miyuki jo mainitsi, niin Ayanamisatorulta löytyy noita hyvin muokattavia, esim:

Noista Ayanamisatorun changeable-peruukeista olen kuullut hyvää palautetta mitä muokkaavuuteen tulee, hinta toki on vähän suolainen, mutta laatu on erittäin noms. Noista Lapen linkkaamista varsinkin kolmas oli erinomaisen näköinen (ehkä johtui siitä että sitä on kuvaan hiukan muokattu valmiiksi?), jos Ayanamisatorun hinnat kivistävät lompakkoa.

Ja muotoiluohjeena jo näin etukäteen: hiuslakka on parasta painovoimaa uhmaaville kampauksille, geelit ja muut "raskaammat" tuotteet toimii lähinnä oikeisiin hiuksiin muttei jostain syystä juuri peruukkeihin.

41
Esittele itsesi / Vs: Nimimerkkinne
« : Huhtikuu 14, 2012, 00:14:04 »
No jos muutan nimimerkiks JeesuÄäippäSuiggarihippu XD Jeesus olis muuten pirun hyvä nimimerkki

Hämmentävän hieno nimimerkki, myös Jeesus olisi ollut siisti ja aiheuttanut kohua(?) ja hämmennystä. XD

42
Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
« : Huhtikuu 11, 2012, 21:30:33 »
"ja venäläisillä sirpin ja vasaran muotoinen"
onkohan tuo nyt ihan korrektia?
Tuo pisti miettimään että olisiko kaikkine ylilyönteineen kyseessä vain vitsi jonka tiedotusvälineet ottivat todesta?

Kaikki rasismiin viittaava persujen suunnalta, vitsi tai ei, otetaan aina haudanvakavasti mediassa. Juttu kumminkin niin ylilyöntiä että veikkaisin sen olleen vain mauton vitsi. Sinänsä huono idea heittää tuollainen kirjoitus kun kaikki muutenkin pitävät PSää melkein natsipuolueena, siinäpä sitten puolustetaan mainetta kun tällaisia juttuja on sadellut mediassa jatkuvalla syötöllä viime aikoina, olivat vitsejä tai eivät. Tosin veikkaan että haloota olisi syntynyt vaikka kyseessä olisi ollut jonkin muun puolueen, esim. Kokoomuksen kansanedustajan avustajakin.

43
Tahtoisin tuon tuhannen auringon voimalla, mutta tahtominen ja rahatilanne eivät todellakaan käy yksiin tässäkään tapauksessa. Mutta on se kaunis.~ Tuon tulen kyllä joskus hankkimaan heti kun saan jonkun tulonlähteenkin keksittyä.

Jaha saimpahan viimeinkin kotiin tämän Winter Comiketistä.


Uijuijui, kateushan tässä iskee, aivan ihana! *v*

44
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Helmikuu 25, 2012, 14:04:36 »
kuka osaa sanoa, kauanko peruukin tulo kiinasta suomeen hyvällä tuurilla kestää D:

Postitustavasta ja kaupan omista käytännöistä riippuen 7-20 päivää. Onko kyseessä perus-air mail vai kalliimpi EMS tai muu vastaava? Ja onko myyjä jo lähettänyt peruukkia? Siinäkin menee aina oma aikansa, varsinkin jos kyseessä on suosittukin kauppa.

45
Päätetään When They Cry-hiljaisuus iloisella uutisella OMK:in pelaajille: saimme Willard H. Wrightin! Willard on yksi kolmesta hahmosta jotka julkaistaan yksitellen kevään mittaan peliin ladattavaksi. Tässä linkki patchiin.

Lisäksi 07th Expansionin sivujen OMK Cross-osiossa löytyy video Willin comboista, tosin pitää kokeilla onko tätä hahmoa minkälaista käyttää. Itse ainakin olen kokenut muutaman uuden hahmon combot aivan naurettavan vaikeiksi (Erikan metacombo nyt ensimmäisenä hyppää mieleen) tai vähintäänkin monimutkaisemmiksi kuin perus-OMK:in hahmojen vastaavat. Voi olla tottumuskysymyskin ja se etten tappelupelejä kovin usein pelailekaan.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 21