Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MKtsudo

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 22
31
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Elokuu 11, 2012, 23:36:15 »
Koskahan minä opin, että romaanit kirjoitetaan jossain muussa tekstieditorissa kuin selaimessa... Yksi bugaava viestin esikatselu ja monivaiheinen vastausviestini Voidille katosi : D

Hieman lyhyemmin silti ne pari pääasiaani. Vaikka taiteilijan vastuulla olisikin päättää, ovatko hahmot OOC, mikä ärsyttää alkuperäisteosten faneja, mutta antaa paremmat puitteet kaikelle, vai IC, mikä taas antaa kaiken annettuna faktana ja jättää liikkumatilaa huomattavasti vähemmän, kompromisseja näissä asioissa on aina ikävä nähdä, vaikka se varmasti turvalliselta tuntuisikin. Siksi päällimäiseksi tuntumaksi jäivät nyt vain persoonattoman ristiriitaiselta ja jäykältä tuntuvat hahmot, joiden toimintaa tavallaan ymmärsi ja tavallaan ei. Tietysti on myös se vaihtoehto IOSYS, joka rakentelee tyhjään taikinakuoreen omat täytteensä ja kalastaa faninsa sillä, mutta siinä tapauksessahan Touhou olisi vain pelkkä tekosyy koko animea rakennella.

Söpöt hahmot ovat ok, koska sitä Touhou on, ja dialogin pohjallehan pelit on rakennettu, mutta nykyisenä K-ON-aikakautena tämän hidastempoisen, rauhallisen ja viattoman suunnan valitseminen on vain yksinkertaisesti kunnianhimottoman tuntuinen ratkaisu. Gensokyosta välittyy kaikkien muiden ZUNin antamien faktojen pohjalta paljon karumpi kuva kuin se oikeudenmukainen naapurusto, jota Reimu yhdistää.

Juonen yksityiskohtien kehittymisestä en uskalla sanoa ilman käännöstä tietenkään vielä sen enempää, vaikka epäilen, että Reimun lahjoituslaatikon pääjuoni tämän jakson myötä sen enempää syvyyttä sai, koska Hakugyokuroun ja Eientein tapahtumat tuntuivat liittyvät enemmänkin toisiinsa kuin Reimuun.

Loppuun mainittava vielä, kuinka MariPatsu-shippaajat varmaan hihkuvat nyt onnestaan enemmän kuin MariAli-shippaajat. Pieni hurraahuuto sillekin? Ja viimeksi kun käsitin, aaveet sen paremmin kuin niiden puolikkaatkaan eivät pysty kantamaan esineitä.

32
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Elokuu 11, 2012, 21:16:20 »
5/5, maistui sokeri.

Mutta ei jiesus, tätäkö oikeasti sai odottaa kolme vuotta? Hahmoissa on syvyyttä yhtä paljon kuin uimahallin lasten altaassa, eikä toiminnasta saatu aluksi irti yhtikäs mitään, ja sitten kun saatiin, ei siinä ollut edes mitään järkeä. Vesimelonit pfft. Jos halutaan tyhjänpäiväisyyttä, tekisivät sen edes luovasti mallilla IOSYS.

Konseptissa on lähdetty liikaa KyoAni-linjalle, eikä se tällä pelisarjalla toimi. Jollei tuleva(t) osa(t) tästä petraa huomattavasti lisäämällä nyt vaikka olennaisia hahmokemiallisia lähtökohtia - ei, kaikki eivät voi olla kavereita ja jubailla hattaramaailmassa -  kuluttaa Maikaze vain rahaansa.

Teknisestä osaamisesta vielä sekin, että hahmot olivat jäykkiä ja ilmeettömiä. Surullista, koska se entisestään nosti tunnelmaa ainakin omalla kohdallani radiokuunnelman tasolle.

33
Tahdon kyllä yhä olla projektissa mukana, mikäli vain huolitte ja jos en hidasta sen etenemistä liikaa. Pyrin käymään tässä jossain vaiheessa kotona, ja toivottavasti ehdin silloin taas ommella lisää.
Tällä hetkellä muiden mielipiteillä kuin minun ei pitäisi olla sen suurempaa merkitystä, ja olen sitä mieltä että mieluummin hyvä asu ajan kanssa kuin huono häthätäillen. Nyt vielä hahmojen jakamisen ja rekrytoinnin ollessa kesken olen yrittänyt sen suuremmin olla keskittymättä siihen faktaan, että kuvausajankohtaan muun muassa sun kohdallasi vaikuttaa aika paljon sekin, että sä ja Tuhwi pääsisitte samaan aikaan kuvaamaan, eikä se hetki tämän vuoden conit poislukien tule välttämättä muutenkaan tämän vuoden puolella.

34
^ Laitan sut sitten jo valmiiksi siihen, kinutkoon muut Patsu-cossaajat sitten jälkikäteen mahdollisuutta.

Se tekee enää kaksi vapaata pukua, joista toisen voin sitten viime kädessä tehdä jopa minä itse. Nice.

35
Loistava kysymys, kieltämättä. Projekti viivästyy joka tapauksessa niin kauan, kunnes jokainen hahmoslotti on täytetty, ja edelleen tuntuu siltä, että tuosta listasta katoaa muutama osanottaja kuitenkin veks, mikä taas johtaa siihen, että minun on käytännössä tiedusteltava jokaiselta henkilökohtaisesti tilanneraportti halukkuuden ja kyvykkyyden pysymisestä projektiin. Itselläni tietysti kamera on aina hollilla ja kukin halukas saa suoraan minullekin päin ehdottaa kuvausajankohtaa, mikä itselle sopii. Jos joku on jo Animeconia varten valmis, mulla ainakaan ei ole estettä, etteikö työtä voisi aloittaa jo sieltä, perjantaina olisin kuitenkin jo Kuopiossa, jolloin ei edes conittaminen häiriintyisi.

Syksyllä tarkoitus olisi kuvata ainakin MoF-kohtaukset alta pois, toisin sanoen, itseni alta pois. Keväälle menee kuitenkin Yuyukon ja Youmun kuvaaminen, jollen alennu trikkien käyttöön, ja muutama henkilö on lupautunut mukaan ehdolla, että asu voisi olla valmis vasta ensi vuoden puolella. Sisäkohtauksia voi shootata aina, jopa talvella kevättä odotellessa. Olen ehkä laiska, mutta en minä olettanutkaan että tämä olisi yhdessä päivässä alta pois.

36
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 16:03:35 »
Tiedätkö muita foorumilaisia jo ennestään?
Tottahan toki. Datafox on hyvä IRL-kamu ja Nukkesyndrooma on myös tuttu immeinen. Muutama muukin on tuttu, mutta nyt en osaa nimetä/muista heidän nimiään. Tampereen väkeä he kuitenkin ovat.
Onko se vain illuusio, että kaikki Tampereella kuuluvat yhteen todella isoon, ympäriinsä haarautuneeseen verkostoon?

Mut joo, ei mulla mitään muuta ovelaa sanottavaa, tervetuloa vain joukkoon.

37
Omat teokset / Vs: Mutuaalista Kauneutta
« : Kesäkuu 22, 2012, 01:20:31 »
http://touhou.fi/board/piirto/src/134031663256.jpg

Omistettu Miyuki-chanille, joka himoitsee Seppo Hovin hattARAA~.

38
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 20, 2012, 16:27:10 »
Spoiler (click to show/hide)
Okuu näistä voisi olla jännin, mutta sen ajankohta kyllä sitten menee jonnekin hyvin pitkälle proppiensa takia.

Itse aloin pohtia puolestaan Futoa, jonka design on mukavan selkeä ommeltavaksi, mutta tuskin sitäkään nyt kesällä alan tekemään.

39
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 20, 2012, 01:30:16 »
Ihan kivoja Reima, mutta ei välttämättä mulle ^^'. Kanako-linjalla nämä hieman rotevammat naiset nyt vain sopivat varmaan mulle miehenä paremmin kuin söpöt pienet tytöt. Siinä mielessä tietty toi Millen ehdottama Letty kai voisi toimia, varsinkin jos Punis taas Sirkkuna jossain haahuilisi.

Mutta joo, en mä mitään vielä päättänyt ole.

40
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 19, 2012, 23:21:43 »
Olishan se nyt vähän tyhmää muutenkin laittaa lukkoon tälleen nätisti epätasalukuna.



Ja jotten offaisi liiaksi, ehdotuksia seuraavaksi Touhou-cossikseni? Nyt kun on saanut taas eeppisten desucossien jälkeen vetää hieman henkeä, voisi aloitella loppuvuodeksi jonkun uuden asunkin.

41
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 19, 2012, 22:55:34 »
Cosplay nyt muutenkin on niin referenssiorjallinen harrastus, että vähän samaan tapaan kuin Parseen haltijakorvat, olisi tuollainen hiusten gradiaanisuus liian näkyvä ja erikoinen osa Byakurenin designia, jotta sen voisi vallan jättää omaan arvoonsa.

Nyt luultavasti on asiasta jumalankin sana, mutta aina kannattaa käyttää myös hieman pelisilmää.

//Ja katsos, menikö tässäkin aiheessa jo tonni rikki...

42
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou.fi - Turnajaisarkisto
« : Kesäkuu 12, 2012, 18:48:22 »
Lainaus käyttäjältä: Seppo Hovi
Week 6

Scoring Challenge - TD Marisalla

Säännöt tämän viikon pelille:
1. Hanki mahdollisimman suuri pistemäärä TDssä! Vain Easy/Extra sallittu!
2. Voit pelata vain Marisalla

Easy
1. tomko - 657,859,950 - C - Replay
2. Cactu - 423,244,530 - C - Replay
   
Extra
1. Cactu - 229,913,420 - C - Replay


Erikoishaaste! - Capturaa Spell Cardeja PCB:ssä!

Säännöt tämän viikon pelille:
1. Capturaa Spell Cardeja Perfect Cherry Blossomissa! Vain Easy/Extra sallittu
2. Voitte pelata vain SakuyaA:lla
3. Osallistujat rankataan ensin capturattujen cardien määrän mukaan, sitten scoren.
   
Easy
1. Vanhaomena - 26 - 908,625,460 - C - Replay
2. Shoujo-ai Nyymi - 26 - 787,527,350 - C - Replay
3. Cactu - 25 - 643,394,270 - C
4. LeYon - 23 - 521,720,700 - C
5. Janra - 22 - 613,645,710 - C - Replay
   
Extra
1. Cactu - 12 - 873,399,040 - C - Replay
2. tomko - 12 - 867,192,930 - C - 0.114% - Replay
3. Shoujo-ai Nyymi - 11 - 944,991,390 - C - Replay
4. Vanhaomena - 11 - 716,063,650 - C - Replay
5. LeYon - 9 - 519,669,440 - C - Replay

Jos viittit.

43
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 28, 2012, 18:00:18 »
^ Kuvassa ainakin näyttää hyvältä. Odotan että pääsen näkemään läheltä.

Pitää laittaa kyllä itsekin tällane maistiainen Kanakosta, mikä toivottavasti provosoi mua saamaan koko asun valmiiksi Desuun.



Tämä viikko sitten kulutetaan pohtiessa, miten laitan sen selkääni.

44
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 21, 2012, 19:34:04 »
Minun äänelläni se on nyt lankaa. Enkä näe syytä, miksi sisko sen olisi väärin tehnytkään, jos hän itse lankaa siihen käytti.

45
Pakko huomauttaa tuosta multipostauksen määrästä. Ens kerralla lainaukset samaan viestiin, jeh~? Niitä mahtuu siihen useampikin.

En kyllä osaa sanoa mistä se kertoo, kertoopahan kuitenkin. :d
Spoiler (click to show/hide)
Kysymyksenä, kumpi kuvassa esiintyvistä henkilöistä siis olet sinä?

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 22