Todellisuus > Palautelaatikko

Ehdotuksia etusivulle ja muuta pientä

(1/22) > >>

punakone:
Tässä keskustelin toisaalla asiasta ja todettiin että pikkuhiljaa saattaa olla hyvä vaihe alkaa kehittää myös Touhou.fin etusivun ulkoasua muuksikin kuin pelkäksi kansainväliseksi käsimerkiksi, eli tässä ei olla lautaa eikä foorumia muuttamassa mihinkään, vain tekemässä etusivusta hieman ystävällisemmän näköinen ja ennen kaikkea informatiivisempi. Itselläni on joitain ideoita sen suhteen mutta toivoisin kuitenkin itse käyttäjiltä myös ehdotuksia ja panostusta tähän, tehän tätä käytätte!

Toinen asia koskee sosiaalista mediaa. Pitäisikö Touhou.fillä olla suurempi näkyvyys sosiaalisessa mediassa eli tulisiko Touhou.fillä olla esimerkiksi oma sivu Facebookissa tai yhteisö IRC-Galleriassa vai tulisiko sivuston uutisia ilmoitella kenties myös Twitterin kautta?

Ja viimeisenä, Datafox taisi huudella että irkkikanava olisi kiva, joten nyt kysyn, kuinka moni teistä edes irkkaa, ja kuinka moni saattaisi tulla käymään kanavalla jos sivustolle laittaisi esimerkiksi oman IRC-appletin jolloin ei tarvitsisi vartavasten asentaa IRC asiakasohjelmistoa omalle koneelleen jos ei halua, ja pystyisi liittymään kanavalle myös esimerkiksi koulusta.

Ja tulevaisuudessa saatan udella teiltä asioita lisää.

Pitchin:
En Irccaa, en omista Face-tiliä(ei data, en hanki), enkä Twitteriä :3:
Mutta minäpäs olenkin vain yksi ihminen.....
Mutta missäs muualla sitä vois edes mainostaa I wonder..? Yuutuubi tai dA ei ehkä ihan käy tarkoitukseen....

MKtsudo:

--- Lainaus käyttäjältä: punakone - Joulukuu 17, 2010, 17:26:15 ---Ja viimeisenä, Datafox taisi huudella että irkkikanava olisi kiva, joten nyt kysyn, kuinka moni teistä edes irkkaa,
--- Lainaus päättyy ---
En harrasta...
--- Lainaus ---ja kuinka moni saattaisi tulla käymään kanavalla jos sivustolle laittaisi esimerkiksi oman IRC-appletin jolloin ei tarvitsisi vartavasten asentaa IRC asiakasohjelmistoa omalle koneelleen jos ei halua, ja pystyisi liittymään kanavalle myös esimerkiksi koulusta.

--- Lainaus päättyy ---
...mutta totta munassa lurkkaan aina siellä, missä tapahtuu.

Sosiaalisessa mediassa näkyvyyden hankkiminen ei ehkä tällä domainilla ole yhtä tehokas asia kuin Desuconin tapaisella tapahtumalla, mutta lobbaaminenhan on aina sallittua kaikkialla.

Etusivulle kyllä voisi jotain informatiivista kehitellä suomenkielellä aivan yleisellä tasolla pelisarjasta, koska jos joku asiaan vihkiytymätön paikalle saapuu, ei hän aivan heti häipyisi pois laudan guro-langan, foorumin troolarit tai etusivun käsimerkit nähdessään.

Selleri:

--- Lainaus käyttäjältä: Itchiko - Joulukuu 17, 2010, 17:40:08 ---Yuutuubi tai dA ei ehkä ihan käy tarkoitukseen....

--- Lainaus päättyy ---
Onhan Youtubessa jo...
http://www.youtube.com/watch?v=qitrqMZviA8

ttw:
-Irkkikanava olis kiva.

-Etusivulle vähän asiaa.

-Kuvagalleria (gallery v2 tai Coppermine hyviä), albumi ja oma tunnus halukkaille.

Editoin jos tulee jotain mieleen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta