Todellisuus > Off-topic keskustelu

Alkoholilanka

(1/77) > >>

Satori:
Koska Touhou ja alkoholi kuuluvat eittämättä yhteen - ZUN on hieno mies ja arvostaa hienoja oluita - tein tällaisen langan. puhetta oli myös tuolla jaarittelulangan puolella... Ylläpito saa poistaa, jos tämä on mielestään asiaton lanka - tai siirtää hiekkalaatikolle jos tämä sinne paremmin sopisi!

Tähän lankaan täysi-ikäisten sivistynyttä keskukstelua alkoholijuomista ja niiden nauttimisesta. Mm. juoma-arvosteluja ja muuta fiilistelyä.

Aloitan juoma-arvostelulla....
Päivän olutarvostelussa siis: Karjala III (4,6%vol)
Maku: metallinen ja hapan.
Jälkimaku: jauhoisen pahvinen.
Tuoksu: mitäänsanomaton, lievästi tunkkainen.
Suutuntuma: ohut ja vetinen.
Humalointi/katkero: lähes olematon.

Muuta:
Itse en tästä immohiivatärkkelysbulkkikurasta tykkää ollenkaan. Olutta lähinnä nimellisesti (Saksassa tai muussa olutkulttuurimaassa tällaista ei edes saisi kutsua olueksi).  Ostin kun oli halpaa ja kaupassa ei mitään erikoisempaa ollut edes tarjolla. Vajaa kolme euroa puolenlitran Sandelstölkistä ei inspiroinut, niin ostin tvelvarin tätä. Nautittu ~15C° -lämpöisenä (joo en malttanut odottaa että jäähtyisi). Kylmänä nautittuna tämä on yleensä vähemmän pahvisentunkkaisen oloista.
Yleisarvosana: 2/10

J_onn_e:
nämä vähän liittyy tähän joten läiskäsen tänne
http://naurunappula.com/759939/touhou-vodka?group_id=11705
http://naurunappula.com/763067/cirno-amp-beer
saattaa vähän tosin olla aiheen sivussa kuitenkin

ObD:
tänään nautittavana perinteistä punaviiniglögiä, katotaan kohta miltä vaikutti

punakone:
Kaadoin juuri lasiin Midnight Sunia, näin ekalta maistamiselta voin sanoa että ihan tajuttoman hyvä portteri, vahvanmakuinen ja tumma, lievästi vaahtoava.

ObD:

--- Lainaus käyttäjältä: ObD - Joulukuu 10, 2011, 21:36:16 ---tänään nautittavana perinteistä punaviiniglögiä, katotaan kohta miltä vaikutti

--- Lainaus päättyy ---
lainaan itseäni koska idgaf foorumin säännöt

Oli aika mielenkiintonen kokemus. Ite en oo koskaan pitäny punkuista, mille toi maistu. Tällä kertaa aluks glögin ja punkun sekainen maku miellytti mua. Ennen pitkää kuitenki tuli jälkimauks punkku ja sit alko taas puistattaa. Onneks en keittäny mukillista enempää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta