Gensokyo > Omat teokset

Amateur piano playing by Korpi

(1/27) > >>

Korven_soturi:
Elikkäs yksinkertasesti pianon/koskettimien soittamista ulkomuistista ilman turhia nuotteja. Ja miks ei nuotteja? Koska en kerkee lukee niitä ja soittaa yhtä aikaa. Enkä ees osaa lukee nuotteja

Ite kuttusin tota soittovekotintani enemmänki syntikaks, ku ei siin oo mitään pedaalejakaan, saati kaikuu normaalilla piano-äänellä.
Vekotinhan on siis Casio CTK-530- mallinen 59 eri äänellä, 3 yhistelmällä ja lyömäsoitin soundeilla (en todellakaan tiiä miks siin on noi lyömäsoittimet...)
ja myöhemmin kuvioihin astunut on Yamaha DGX-640 sähköpiano.

Pääasiassa soitan Töhö-musiikkia, ainakin yritän parhaani mukaan, mutta myös leffa/peli-tunnareita kuten Halloween, Requiem for a dream, Dead Island....
Kaks viimesintä videoo on onnistuneinta, koska taiot on kehittyny jo ihan kohtalaisiks ja kameraki koki pienen päivityksen = 5mp kännykkäkamera -> 1080p HD videokamera jaloilla

Upload tahti on mitä on. Joko videoi tai sitten ei videoi. Jotkut biisit on pahasti kesken, toisia en aio kunnolla opetellakkaan ja jotkut ei vaan syystä tai toisesta suju.

Mutta asiaan:

Halloween theme

Sakura Sakura - Japanese Dream

Nää on tällä hetkellä onnistuneimmat tuotokset. Joko ennen tai jälkeen kädet menee ns. kissa-asentoon, jossa ne lepää ja oottaa niitten seuraavaa liikettä.
Myöskin tossa Halloweenin tunnarissa vasen käsi nousee kummallisella tavalla pystyyn. Yritin kait muuttaa painetta koskettimilla, mutta turhaan, koska volyymi on vakio riippumatta miten kovasti painaakaan.

Kunhan saan asiat kuntoon ja vasemman käden kohilleen, seuraavaks on todennäkösimmin vuorossa Hartmann's Youkai Girl.

Ja tolta kanavalta löytyy myös ne videot joiden nauhotushetkellä en juurikaan vielä osannu soittaa. Kahtominen omalla vastuulla. Kommenttejä ja tykkäyksiä/paheksumisia saa antaa vapaasti omaan tahtiin.

yuki_tears:
Hyvältä kuulostaa! :D Odotan innolla että kuulen sen hart man youkai girlin soittamanasi. ^^

Numbbi:
Ihan hienolta kuullostaa. Keep it up.

Ja ai että seuraavaksi Hartmann's Youkai Girl, biisi josta en ole niinkää koskaan tykänny. I would prefer Last Remote.

SciSan:
Heartmann's Youkai girl ehdottomasti!

Lattianpesuaine:


Opettele soittaa tää. niin arvostan sinua suurresti

Or want some moar?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta