Todellisuus > Moderni audiovisuaalinen kulttuuri

Mitä pelaat juuri nyt?

(1/136) > >>

Selleri:
Yleistä jutustelua peliläheisemmin, kyllähän joku niihin sentään aikaansa vielä tuhlaa? ;__;

PS3 hankittu, ensimmäisenä pelinä MGS-HD Collection, lähinnä Peace Walker verkossa innosti. Versuksessa ihmiset eivät ammu, sen sijaan jättävät pornolehtiä lojumaan, viskovat valokranaatteja ja tulevat vetämään turpaan. Coopissa pelataan vain bossitaistoja Fulton-raketeilla vihollisia sopimattomasti kähmien. Ja japsit lagivat, ainakin tältä puolelta palloa katsottuna.

Sitten Crash Team Racing, ensimmäinen "läpipeluu" ohi, ja edelleen paras autoilupeli ikinä. Mario Kart -klooni joka monien silmissä lyö laudalta esikuvansa, eikä tämän hauskuus ole muuten hävinnyt yhtään mihinkään 13:ssa vuodessa.

Tuoreimpana hankintana Vanquish, johon on nyt tämä ilta sijoitettu. Kiidetään halki taistelutantereiden vihuja ampuen, silloin tällöin vetäen mokomia romuläjiä turpaan hidastettuna. Pelattavuus toimii mahtavasti, dialogi on paljolti huonoa ja juoni tuntuisi olevan hyvällä tavalla huono. Löytyy paljon potentiaalia pelottavan tehokkaaksi ajantuhlaajaksi, vaikeustasonkin ollessa kohdillaan.

J_onn_e:
viimeaikoina tullu pokemonin ohessa mätettyä Super Mario 3D landia, peli tuntuu välillä ihan liian helpolta johon suurin syy on ylianteliaisuus lisäelämissä. 115 elämää ei järin painosta tarkkuuteen, varsinkaan jos tietää että kentästä saa joka tapauksessa ainakin muutaman elämän lisää, joten vaikka kuolisi on elämiä silti enemmän kuin aloitettaessa.
lisäksi pelin ensimmäisellä puoliskolla peli antaa kolmen kuoleman jälkeen Super Tanookipuvun, joka tekee kuolemattomaksi, ja viiden kuoleman jälkeen saat itemin jolla voit teleportata suoraan tason loppuun.

ObD:
Tällä hetkellä peleissä on kaksi suurta vaikuttajaa:

Dota 2 ja Disgaea 3/4. Sori Seppo, touhou ei kuulu enää aktiivipeleihin. En petä pyhää lupaustani dotalle jonka tein lukion kakkosella

Dota2:sta on steamin mukaan pelattu 370h ja peli tuntuu aina vain paremmalta, varsinkin jos seura on hyvää. Genre on siis vaihtoehtosesti action rts tai moba, molemmat kuvaukset sopivat varsin hyvin tähän peliin. Genren varsinainen isä on DotA, joka syntyi WCIII: Reign Of Chaosin aikaan mutta tuli tunnetuksi kys. pelin expansionin Frozen Thronen kautta. Kyllä, peli on vessamodi mutta ei silleen pelityyliltänsä ollenkaan samaa. Muita genren edustajia ovat sitten HoN ja LoL. En jaksa antaa niille hirveesti painoarvoa sillä ovat kummatkin huonompia kuin alkuperäisensä.

Disgaea 3 ja 4 ovat molemmat Strategy JRPG:itä. Strategiaominaisuuksien lisäksi kys. teokset ovat hyvin grindaamiseen painottuvia pelejä. Onneksi toisinaan puuduttavaa grindaamista kompensoivat molempien pelien juonet (vaikka 3 onkin vähän mitä on).

SciSan:
Jos löytyy seuraa, niin Dota 2, LoL tai Hisoutensoku (90% pelaamiseen kuluvasta ajasta).

Yksin pelatessa Terraria, Trine 2, Civ 5, Bastion, Portal 2. Suurin osa jälkimmäisistä tarttui Steam summer salesta mukaan. Noiden lisäksi on tietenkin jotain visual novelleja, jos niitä peleiksi voi laskea. Yksinpelien puolelta ei oikein löydy mitään hirveesti "sytyttävää" peliä. Ajattelin hommata Dark Souls pc version sitten ilmestymisen jälkeen.

Hagane productio:
Nyt kun Selleri mainitsi CTR:n, alkoi itseäkin hiukoa kyseinen peli.....

Mutta Pokemonia on tullut pelattua päivästä toiseen monen monta tuntia. Pääasiassa Platinumia, jonka hommasin viime sunnuntaina ja son jo kohta läpi. Myös SoulSilverin toista läpipeluuta olisi tarkoitus jatkaa muutaman päivän sisällä. Black taas ontuu toistaiseksi, kunnes saan Giratinan ja kumppanit siirrettyä moiseen. Ja Crystalissa moon jumissa Elite Fourissa, asd. Ja Yellow on ihan alussa, jaksanu pelaa moista lainkaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta