Todellisuus > Moderni audiovisuaalinen kulttuuri

Mikä peli meni viimeksi läpi?

(1/48) > >>

kumaroar:
Tarkottaen, että pelistä on nähty lopputekstit tai vastaavaa minkä voisi luetella pelin läpäisyksi. Minkä pelin jaksoitte sinne asti viimeksi tapella? Itsellä kävi tämän ketjun idea mielessä, koska juuri katselin hurjan pitkät Diablo 3 creditsit ja huhhu on siinä on ollut ihmistä tekemässä peliä.

Ihan tälleen spoilaamatta ketään vaikka peli luulisi olevan jo pelattu läpi kaikilta jotka siitä ovatkaan kiinnostuneita niin totean, että se oli ihan hurjan lyhyt! En halunnut ihan kokonaan juostakusta sitä läpi joten tutkimallakin kaikki alueet se meni neljään päivään läpi. Acti päivässä piti hyvin tiellä. Varsinkin toi viimeinen kyllä oikein ärsytti lyhyydellään, mutta antoipahan loppu bossi haastetta kun netti päätti ruveta takkuamaan kesken kaiken. Josta pääsee toiseen ongelmaan, miksi ihmeessä sen netin pitää olla aina kiinni ärsyttävää.

Kuitenkin loppupeleissä kyllä tykkäsin kovasti hahmoista, grafiikoista ja pelattavuudesta. Ainut mikä nyt syö multa peli-intoa tuo uudelleen tahkoaminen, en ole koskaan ollut hyvä siinä ja hyllystäkin löytyy harva peli mitä olen jaksanut tahkota enemmän kuin kahdesti. Oli kyllä pelaamisen arvoinen peli.

Mitähän sitä nyt sitten alottaisi.

J_onn_e:
resident evil 5, ihan mukava peli vaikka jäikin osa kokemuksesta uupumaan japaninkielisten tekstien takia ja controllit on mitä on

Korven_soturi:
No yksinpeliä ei viel oo tultu ihan läpisaakka pelattuu, mut Tom Clancy's Splinter Cell: Convictionin Co-op- kamppanja
tuli kaverin kans vedettyy lävitte pari hetkeä sitten. Ihan suositeltava ostos jos hiiviskelystä ja stealth-meiningistä tykkää.

Koko komeus meni myöskin nauhalle, et jos haluutte tappaa aikaanne ala-arvoisella viihtellä nii sitä löytyy tämmösessä muodossa. Ja kyllä, tämä EI ole mainontaa. ;D

Hagane productio:
Hmmmmmh.... Viimeksi taisi mennä läpi Pokemon Platinum. Pelaamiset jäänyt hieman vähän vähille ammattikoulun alettua.

J_onn_e:
^ jos amis vähentää pokemonin peluuta, teet jotain väärin :-D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta