Todellisuus > Moderni audiovisuaalinen kulttuuri

Sarjakuvalanka

(1/10) > >>

J_onn_e:
Suositukset, arvostelut, omat kokoelmat ja keskustelu sarjakuvista yleisesti.
Kuvat Spoiler (click to show/hide)Spoiler -tagien taakse ettei luettavuus kärsi.
Ei rajoituksia maahan tai muuhun katsoen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Oli kysyntää ilmeisesti niin tein sitten langan.
Postaan jotain omaa sisältöä kunhan jaksan ja kerkeän.

Nyt kun läppärini suostuu toimimaan ja pääsen taas jollain muulla laitteella kuin kännykällä nettiin niin niitä sarjakuvia.
Itse olen sarjakuvia lukenut pikkulapsesta asti.
Mummolasta löytyy edelleen yksittäisiä numeroja vanhoja turtleseja, batmaneja, hämähäkkimiehiä, teräsmiestä, he-mania yms
Silloin tällöin on tullut kirpparilta ostettua edellä mainittuja yksittäiskappaleita sekä mangaa yleensä useampia pokkareita edullisten satsien vuoksi.
Tietenkin Aku Ankka on myös suurimman osan lapsuusajasta ollut tilattuna. Ankka piirtäjistä paras on omasta mielestä Don Rosa.
Vanhoja Muumi-sarjakuvia suosittelen lämpimästi jokaiselle joka sarjakuvista ja muumeista pitää, Muumipappaa keittämässä pontikkaa et telkkarista ole nähnyt.
Hyllystä löytyy myös muutamia isältä saatuja Tex Willereitä, joita suosittelen jokaiselle länkkäreistä pitävälle.
Joitain maininnan arvoisia sarjoja itse lukemistani ovat myös Yli Aidan, Kid Paddle ja Masi.
Mangoista saatan kirjoittaa myöhemmin.

Shiringo:
Itse en paljoa sarjakuvia ole lukenu, koska en tykännyt pienenä lukea oikein mitään. Mutta nyt olen tykästynyt maggoihin :D
Huono puoli on vain siinä että haluaisin ostaa mangaa mutta kaikki ne manggat mitä haluan ostaa niin niitä ei myydä suomessa tai niitä ei ole edes käännetty englaniksi :(

Morichika:
Ehanaaa~~!! Pääsee kirjastovirkailijakin sisälläni aukomaan päätään mangasuosituksista ihan oikeaan paikkaan. Tähän kylkeen pieni mainos, jonka jälkeen voimme aloittaa... http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=88&t=12044&start=45

Yoshitoki Ooima: Koe no katachi

Kuuro tyttö vaihtaa kouluun, jossa tämä joutuu brutaalin kiusaamisen kohteeeksi ja kiusausrinkiä johtaa Ishida-niminen sälli. Koulun johto saa homman selville kun tyttö muuttaa pian pois kohtelunsa takia ja Ishidasta tehdään syntipukki ja joutuu itsekin kiusaamisen kohteeksi. Vusia myöhemmin itsemurhaa hautova Ishida törmää kuuroon Shokoon ja yrittää korjata virheensä ja oppia elämään itsensä kanssa. Tulossa keväällä enkuks Kodanshalta.

Yuto Tsukuda, Shun Saeki: Food Wars - Shokugeki no Soma

Perheravintolan kokkipoju opiskelee eliittikokkien akatemiassa saadakseen mahkut kilpailla tasavertaisesti isänsä rinnalla patojen ääressä. Koulu on armoton ja rehtorin koppava lapsenlapsi Erina on ottanut Yukihira-poitsun silmätikukseen. Hentai-piirtäjänä tunnettu Saeki tekee nättiä jälkeä ja yybereillä makuelämyksillä härnätään nuorten uroslukijoiden haaroväliä. Ever heard the word "Foodgasm"? Now you get to see it...

Makoto Yukimura: Vinland Saga

Verinen viikinkisaaga Thorfinn-nuorukaisesta, joka elää vain kostaakseen isänsä kuoleman tämän aiheuttaneelle viikinkipäällikölle. Throfinn kuitenkin temmataan mukaan kuninkaiden ja viikinkien valtapeliin ja oletettavasti joskus päästään sinne Viinimaahankin siirtokuntaa perustamaan. Nykyisin Vinland tunnetaan paremmin nimellä Amerikka. Historiallisesti samaan aikaan sekä tarkka että löyhä. Oikeita henkilöitä löytyy, mutta tapahtumat Yukimura kertoo mielensä mukaan. Kuitenkin sellaisella taidolla ja piirrosjäljellä että tätä ei malttaisi jättää kesken edes vessatauon takia...


Katotaan jos keksin lisäää myöhemmin...

Vee:
YKK #1

Pitchin:

--- Lainaus käyttäjältä: Morichika - Tammikuu 02, 2015, 11:27:02 ---Yoshitoki Ooima: Koe no katachi

--- Lainaus päättyy ---
Yes. Hell Yes.

--- Lainaus käyttäjältä: J_onn_e - Tammikuu 01, 2015, 20:04:21 ---Don Rosa.
--- Lainaus päättyy ---
Ja Hell Fucking Yes. Ilo ja kunnia kun oon päässy herraa joskus kätteleenki ja parissa kovakantisessa kokoelmassa on nimmari ;u; (En tiedä sivuaako aihetta mutta Holopaisen tekemä levy Roopestooreihin liittyen on kultaa)

Köyhät ihmiset lukee nettisarjiksii ja tässä on pariin oikee hyvään tutustuttukki (Paskat lyhytkuvaukset koska hah hah en osaa jaksaa)
A Redtail's Dream & Stand Still. Stay Silent
Itseasiassa hyllyssä komeilee kovakantinen ja päälle 500-sivunen versio aRtD:stä ja SSSS:n eka on tulossa =u= Piirto- ja painolaatu taattu kummassakin (Lisäksi suomenruotsalainen tekijä!!).
ARtD kertoo Hannusta, tämän koirasta Villestä ja duon riskeistä seikkailuista muuan kosmisen repolaisen aiheuttamana.
SSSS puolestaan kertoo Pohjoismaalaisesta elämästä maailmalopun jälkeen, tarkalleenottaen erään porukan tutkimusretkestä hylätyille maille. Kielimuurisäätöä, ihania dorkia, taikuutta, pahapeppuilua ja kissoja.

Ava's Demon
Lisää upeeta piirtojälkeä ja astetta synkempää tarinaa. Päähenkilö on nuori neiti nimeltään Ava, jonka elämää piinaa muuan demoni nimeltä Wrathia. Paskaa alkaa tapahtumaan ja hommassa sukelletaankin kunnolla ojasta allikkoon.

Homestuck
Ei. Ei ole vitsinä.
Ensimmäiset 2-3 actiä, vaikka tärkeitä onkin, etenee jokseen hitaasti. Mutta my god kun asiaa tapahtuu, sitä tapahtuu paljon. Tupajumi tarjoaa itseassa hyvin vapaat tulkintamahdollisuudet ja menee erittäin syvälliseks aika ajaoin, käsitelleen kaiken sen huumorin lisäks kasvamista, suhteita toisiin, aikaa, avaruutta ja niin vitusti muutaki. Jos sarjan puitteissa haluaa leikkiä canon tapahtumien ulkopuolella niin sillonkin tarjolla on niin uskomattoman paljon vaihtoehtoja joita pohtia ja soveltaa. Puhumattakaan siitä että normiformulansa (paneeli ja dialogiosio) ulkopuolella sarja pomppii flash-animaatioihin, pelattaviin osioihin, paneeleihin, flasheihin ja jopa hahmoihin jotka lähtee seikkailemaan neljännen seinän ulkopuolelle. Kirjaimellisesti ja metaforisesti. Lisäksi erittäin ovelaa retconitusta.
Ja kyllä, sitä tekstiä tähän hommaan liittyen on enemmän ku Sormusten Herroissa yhteensä, mutta tarjolla on huolella toteutettu Let's Read sarja ettei varmasti tule vahingossa missattua tärkeitä dialogin pätkiä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta