Todellisuus > Off-topic keskustelu

Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat

<< < (2/72) > >>

Juce:
Taakse jäi huoleton elämä keijuna.

Pitchin:
Koiran kanssa tuli käytyä vaihteeks vähä pidemmällä lenkillä ja ku kattelin google mapistä jälkikätee nii eiköhä se si ollukki sellaset 5½km :_D Tässä jos yhen lammen vielä lisäis kiertokohteeks niin tulis vähä vaille 8km nii pitääpä sellanenki vetästä ku kerran urheilu vaihteeks maistuu

Huopatossu:
Kyllä sitä hieman aina harmittaa mennä iltavuoroon, kun päivän parhaat tunnit tulee siellä linjassa seisottua, mutta olen myös hyvin iloinen kun sen noin 11€ tuntipalkan lisäksi iltalisät vielä kolahtelee tilille. On tämä elämä paljon helpompaa työukkona loppujen lopuksi.

Hieda no Mukyuu:

--- Lainaus käyttäjältä: Huopatossu - Maaliskuu 15, 2016, 12:00:19 ---On tämä elämä paljon helpompaa työukkona loppujen lopuksi.

--- Lainaus päättyy ---

Oma kokemukseni on, että edes kohtalaisenkin työnantajan kanssa asioiminen on rennompaa touhua kuin esimerkiksi opinto- tai asumistukipaperien pyörittely. Jos saa tilaisuuden elättää itsensä työllä, niin sivullisia kiinnostaa yllättävänkin vähän, miten elämänsä asiat muuten järjestää.

Arvostan kuitenkin vapaa-aikaa enemmän kuin rahaa, varsinkin jos sen vapaa-ajan saa viettää tärkeitten ihmisten seurassa. Siksi työnantaja putoaa nopeasti »kohtalainen»-luokituksen alapuolelle, jos lomien ajankohdat sanellaan yksipuolisesti eikä ylimääräisiä vapaita, edes palkattomia, voi pitää juuri koskaan. Lisää joustoja työaikoihin? Johan toki, kunhan joustovaraa on sekä työnantajan että työntekijöitten puolella.

Roppari:

--- Lainaus käyttäjältä: Hieda no Mukyuu - Maaliskuu 15, 2016, 13:44:16 ---Arvostan kuitenkin vapaa-aikaa enemmän kuin rahaa, varsinkin jos sen vapaa-ajan saa viettää tärkeitten ihmisten seurassa. Siksi työnantaja putoaa nopeasti »kohtalainen»-luokituksen alapuolelle, jos lomien ajankohdat sanellaan yksipuolisesti eikä ylimääräisiä vapaita, edes palkattomia, voi pitää juuri koskaan. Lisää joustoja työaikoihin? Johan toki, kunhan joustovaraa on sekä työnantajan että työntekijöitten puolella.

--- Lainaus päättyy ---
Aih! Oletko sinäkin samassa työpaikassa kuin minä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta