Gensokyo > Kensokyrön yleinen keskustelu

Päivän sarjakuva

(1/49) > >>

Selleri:
Jos luet tämän tekstin etkä ole vielä postannut tähän aiheeseen kertaakaan, joudut linkkaamaan tänne Touhou-aiheisen sarjakuvan. Olisin hyvin kiitollinen mikäli et luistaisi hommasta. Lähteestä tai sällöstä ei sen kummempia sääntöjä, mutta pistä oheen sentään varoitus mikäli sisältää jotain hiukan työturvattomampaa. Saat toki harrastaa tänne postailua senkin jälkeen kun olet kerran näin tehnyt, ja itse asiassa moinen olisi jopa suositeltavaa.

Itse aloitan tällaisella tarinalla Ayasta, Momijista ja kuvausvälineistöstä. Sisältää lievää pervoilua. Tai mitä lievä sitten tarkoittaakaan.

Jonkku:
No kun kerran pyydetään, niin postaanpa sitten jotain.
Eli tässä olisi doujini Remilian karkumatkasta. Ei tosin ole vielä edes loppuun asti tuolla, mutta nyt en muuta keksinyt, joka olisi työturvallista ja, josta kaikki ei jo valmiiksi tietäisi.

MrSake:
Linkkaanpa uusimman suomalaisen Touhou-4koman

MKtsudo:
Kun kysytään Touhou-aiheisia sarjakuvia, on minulla aina yksi vastaus: Ao Usagi. Tyypin huumori ammentuu usein täysin absurdeista lähtökohdista, mikä omaa mieltäni lämmittää aina. Melko monet stripit ovat hänellä työturvatonta materiaalia, oli sitten kyseessä puhdas porno tai kyseenalainen lisääntymishuumori, minkä johdosta hänen tuotantoonsa laajempaa tutustumista en ensikädeltä suosittelisi nuorimmille, mutta on hän muutamat ihan kauniitkin sarjakuvat saanut aikaiseksi. Varauksella silti liikkuu Danboorussa jokainen, eikös niin?

Tässä verrattain kauniissa tarinassa Marisa päättää vierailla Reimun luona.

Suiggari-Tou:
Koska 4komat ovat kivoja, ja niistä oma suosikkini on melko pitkäänkin jatkunut Life of Maid, joka kertoo Scarlet Devil Mansionin asukeista Sakuyan silmin, ja tietenkin muitakin hahmoja nähdään useaankin otteeseen. Canon-profiileja on tästä turha etsiä, hahmot pohjautuvat melko lailla fandomin keksimiin hahmopiirteisiin (PADeja, pelejä oikeasta maailmasta, laiska Meiling, ahne Yuyuko ja Keine opettamassa nuorempia Touhou-hahmoja kuuluvat siis oleellisesti asiaan), mutta jos insidevitsit ja chibihtävätyyli eivät haittaa, kannattaa katsastaa. Ihan oivaltavaa huumoriakin löytyy.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta