Todellisuus > Moderni audiovisuaalinen kulttuuri

RuneScape

(1/2) > >>

zertap:
Näin RuneScapen mainittavan toisessa langassa, ja pikaisen hakutoiminnon hivelyn jälkeen en paikantanut jo olemassa olevaa säiettä tälle aiheelle.

Eli kuinkas paljon ihmiset ovat täällä tahkonneet tätä brittien bottisimulaattoria? Enkä siis suinkaan tarkoita, että peli tulisi delegoida tietokoneen pelattavaksi, vaan viittaan pelin pelaamisen vaativan jonkin sortin muunnosta ihmisrobotiksi.

Allekirjoittaneelle sydäntä lähellä on 2013 julkaistu Old School RuneScape joka pohjautuu 2007 vuodelta peräisin olevaan varmuuskopioon pelin silloisesta koodikannasta. Sitä onkin tullut tahkottua sen jälkeen kun vuonna 2014 sen aloitin. Viimeisin tarkistus taisi olla hieman reipas 3000 tuntia sisäänkirjautuneena.

Spoiler: Pakollinen gameplay kuva (click to show/hide)

bitofhope:
Välil tekee mieli pelailla tota mut sit tulen järkiini.

Mining on ainoo hyvä skilli.

Tasoittaja:
Joskus ala-asteella, noin vuosina 2005-2006. Pelasin enimmäkseen vain sen takia, jotta pääsis paremmin kaveripiireihin mukaan. Eivät puhuneet mistään muusta kuin runesta aikoinaan  ::)

zertap:

--- Lainaus käyttäjältä: Tasoittaja - Heinäkuu 28, 2020, 01:55:21 ---Joskus ala-asteella, noin vuosina 2005-2006. Pelasin enimmäkseen vain sen takia, jotta pääsis paremmin kaveripiireihin mukaan. Eivät puhuneet mistään muusta kuin runesta aikoinaan  ::)

--- Lainaus päättyy ---
Ikuisesti katkera ku olin sinisilmäinen tyhäm lapsi, ja ala-asteella juurikikin noihin aikoihin luokkatoverit huijasivat multa ekan runeacconi :(

bitofhope:
Jos joku haluu alkaa pelaamaan, voin trimmata teidän armorit. Seuratkaa mua vaan tänne ojan toiselle puolelle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta