Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MKtsudo

Sivuja: [1] 2 3 ... 22
1
^ Tämä selvä.

2
No juu, Töhö-jaarittelua. Tässä viestissä ei ole kyllä kovin mainittavasti Töhöä, mutta menkööt Kun Mukyuu nyt musiikista puhumalla minut onnistui innostamaan.

Aloin tässä tänään katsella ensi Reitaisai musiikkikattausta. EastNewSoundin, Amateras Recordsin ja Conagusurin risteenliittymiä on aina hauska seurata, koska nuo kolme ryhmää eivät ole koskaan tuntuneet pysyvän omien ryhmiensä sisällä; milloin Kirin tai Tracy vierailee kaveri-circlensä levyllä, milloin laulajia heitellään miten sattuu. Olen aina mieltänyt, että kannattaa vierailla toisen circlen levyllä muutenkin kuin vain huvin vuoksi, koska se on aina ilmaista näkyvyyttä omalle circlelle: Kokuchou on vieraillut aikanaan (ennen ns. läpimurtoaan) sekä Alice's Emotionin että Alstroemeria Recordsin levyillä. Itsekin löysin Amateras Recordsin aikanaan Tracyn vierailun ansiosta. Kokuchoun vierailu pitkästä aikaa Conagusurin riveissä oli jännä yllätys myöskin: Omaan korvaani Conagusurin musiikki on rauhoittunut huomattavasti niihin aikoihin verrattuna, jolloin Irus vielä aktiivisesti työskenteli Conagusurin levyillä. Kokuchoun raskaammat bassot hyökkäävät korvilleni hämmentävästi ainakin levyn crossfadessa, mutta pitänee kuunnella levy kokonaisuutena ja sanoa vasta sitten, toimiiko se tuolla joukossa vai ei.

Ryhmien sisäisten suhteiden tilanteita olisi kuitenkin kiva seurailla muutenkin kuin päättelemällä levyvierailujen perusteella, ketkä kaveeraavat keskenään, koska välillä tuntuu, että taustalla tapahtuu melkoisesti. En koskaan saanut tietää, lähtivätkö crouka ja Izumin EastNewSoundin riveistä riidoissa vai väleissä, mutta kumpikin ainakin on ollut aktiivinen EastNewSound-eran jälkeenkin, joten haluja musiikin tekoon ainakin on vielä ollut.

Laulajia en niin paljon oikeastaan seuraa, useimmat naislaulajat ovat aavistuksen liian lapsekasta denpaa omaan makuuni.

3
vähän hömppää, haluan uusia flandren kunnolla, että ainakin sen osion kuvaaminen tulee ikäväkyllä venymään..
Asia selvä. Muista eebensiivet.

Ja hahmojen varauksiin liittyviin kysymyksiin olen ainakin yrittänyt saada kontaktin alkuperäiseen varaajaan ennen kuin hahmoa olen eteenpäin ollut jakamassa, joten murhetta ei sen takia tarvitse kantaa, että oma nimi ilman mitään varoitusta listalta katoaisi.

4
Hoo! Nyt kun asia nousi esille, kohta varmaan kirsikankukatkin kukkii kevään edetessä. Pitää kaiketi panna vielä tässä kevään aikana neuvottelu pystyyn, josko onnistuisi kuvaaminen oikeiden puiden katveessa. Ei oikeen inspaisi lähteä lavastamaan tai CGI-grafiikalla luomaan kirsikkapuita, jos ne saisi luonnollisestikin taustalle.

5
jos sellainen ihme tapahtuisi, että Momiji vapautuisi niin se olisi ehdoton valinta :D
Eipä ainakaan näillä näkymin.

Mokoun suhteen puolestaan taidan nyt jo suosiolla priorisoida valmista asua (halukkaita on sentään jo kolme), koska Normaalilapselta se valmiina jo löytyy, eikä Moksun kuvaamista tarvitsisi näin venyttää niin pitkälle tulevaisuuteen.

Kuten aina, protestoida saa kaikesta.

6
Messengerissä ainakin on ollut puhetta, mutta olen mä voinut kyllä ymmärtää väärinkin. Jos silti haluat edelleen mukaan Suwakoksi, ilman muuta pääset: meidän kahden välinen pituusero ainakin olisi loistava.

7
Onko Mokou siis vapaa? o3o Itse kun olen tekemässä hänen cossiaan vielä tämän vuoden puolella/ensi vuoden alussa, niin.... Kiinnostaisi.
Teoriassa kyllä. Saman hahmon ottamisesta on kulissien takana coneissa puhunut silti Normaalilapsikin, joten jätän kyllä lopullisen Moksun nimitämisen vielä auki, ettei synny turhaa draamulia.

8
Jeespoks, ihan mieluusti silti nämä asiat vielä varmistan. Muutama epävarmalta (tai foorumilta jo poistuneelta) vaikuttava henkilö vielä listalla notkuu, mutta päivittelen informaatiolla tilanteesta sitä mukaan kuin sitä korviini kantautuu.

9
Esittele itsesi / Vs: Heipähei :3
« : Huhtikuu 01, 2013, 21:06:55 »
^ Odotin jo, että sieltä tulee kysymys, että mikä on kaunein spell card. Ei tullut. Nyt olen hämmentynyt :3

Mutta tervetuloa minultakin.

suloisista kissoista
Entä vähemmän suloiset kissat?

10
katts vaan kun oltiin tikkana nappaamassa pois niitä rooleja :p
Eihän mulla olisi sellaiseen edes varaa, mutta jos ketään muita ei Flandrea ja Tenshiä tule itselleen vaatimaan, takaisin ne itsellesi tulet aika helposti saamaan ;P
Flandren siipiin kyllä liittyen fantasioin ajatuksesta, että niissä olisi led-valot, jotka sitten videolla valot sammuttaessa jäisivät vain hohtamaan pimeässä valaisten lievästä alaviistosta Flandren murhanhimoisen hymyn. Eri asia sitten, saanko todellakin tähän projektiin mukaan sellaiset muuten kuin itse tekemällä...

Kunhan et Kaguyasta hyvä ihminen luovu, sun asusi on ainakin liian nätti, jotta sen voisi korvata jollakulla muulla <:

11
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Huhtikuu 01, 2013, 17:58:46 »
^ Vissiin oli siis vaivattomampi homma kuin oletin. Good work *thumb up*

Ja tietty hyväkin niin, ettei karmaa pysty käyttäjien välillä sen paremmin vertailemaan kuin manuaalisesti jokaisen karman erikseen tarkistamalla (vähemmän vastakkainasettelua ja eriarvoisuutta), se olisi vain omalla tavallaan sopinut tähän tilanteeseen.

12
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Huhtikuu 01, 2013, 14:51:35 »
Uguu tossa menee kaikki päällekkäin.

Eihän sitä edes kannata korjata yhdeksän tunnin takia, mutta halusinpa vain valittaa, koska itse en koodista joudu huolehtimaan : DD

Hieman vakavammalla asenteella, onko foorumipohjan asetuksissa vaihtoehtoa saada käyttäjät järjestykseen karman perusteella? Samaa asiaa mietin jo aiemminkin karman vielä ollessa täällä, joten nyt ainakin olisi kiva nähdä, kuka tiukkaa kisaa johtaa.

13
Jooossss Lyrica on vielä vapahana, niin vooisin sen ottaa. Tosin pitäis tietää että millon suurinpiirtein tää kuvattais? Ku ei oo tota cossia, mut voisin sen tehä tässä jossain vaiheessa, riippuen millon tää on..
Lyhyesti: Sitten kun asusi on valmis. Pitkästi: Tämä ja tämä ilmaisevat asian mielestäni riittävän osuvasti edelleen. Ulkokohtaukset joka tapauksessa venyvät ensi kesälle (jolloin minulla ehkä on aikaa tätä organisoida 24/7, jee) ja syksylle, koska talvella kuvaaminen on homoa.

Täsmennyksenä silti ainakin sulle sun hahmoosi liittyen, ajankohtana tulee aika varmasti olemaan conitapahtuma x, jossa kaikki Prismriverit saisi kerralla shootattua. Onko se sitten tämän vuoden puolella on toinen asia.


Lumityttö, Marisan kuvaamisesta tulee kyllä kuvauspaikan suhteen varmasti hauskaa :3 /ironia
Ana, oot sä edelleen luottohenkilöni monessa hahmossa tähän projektiin.

Ja Suige, kun asiasta oli puhetta Kupliissa, mikä tilanne sulla tosiaan on Mokoun kanssa?

14
Joo, tuota listaa saa/pitää vielä muutenkin päivittää, mutta laitetaan nämä nyt ainakin ylös.

15
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Maaliskuu 06, 2013, 23:53:06 »
Viestikohtainen pisteytys antaisi siis siedettävät mahdollisuudet arvioida, mitä ja miten täällä kannattaa kirjoitella, jos haluaa olla aktiivisimpien jäsenten (myös aktiivisimpien lurkkaajien) mieliksi.
Mielenkiintoisin pointtisi mielestäni viestissäsi. Se, että toisilla käyttäjillä plus-karma on jo kolminumeroinen luku, ei tietenkään automaattisesti tarkoita, että he olisivat myös sitä herrasrotua, josta kaikki pitävät. He luultavasti vain ovat perinteisestikin olleet niitä, jotka tasaisesti onnistuvat tyydyttämään ihmisiä viesteillään riittävästi, jotta se houkuttaa nykyään painamaan viestien vieressä näkyvää plussaa. Ilman karmaakin on selvä, että jos kirjoittaa harkitsemattomasti, synnyttää edes jonkinnäköisen vastareaktion ihmisissä. Oikeassakaan elämässä ei voi olettaa, että jos esim. huutelee meemuja kirjastossa, kaikki olisivat silti tyytyväisiä sellaisen persoonan läsnäolosta.

Turha systeemi tämä on, sen sanon minäkin suoraan. Luoko karma silti täysin uuden kiusaamismuodon, kuten jo muutamat nostivat esille? Tuskinpa. Jos joku haluaa olla henkisesti epäkypsä ja sortaa toista pseudo-anonyymillä keskustelualueella saadakseen sairasta tyydytystä itselleen, siihen löytyisi vielä karman poistamisen jälkeenkin lukuisia keinoja. Internetissä, jossa melko harvat edes tuntevat toisiaan henkilökohtaisesti, on hieman nopeasti vedetty johtopäätös olettaa, että negatiivinen karma olisi henkilökohtainen hyökkäys ketään kohtaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 22