Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Korven_soturi

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Amateur piano playing by Korpi
« : Huhtikuu 22, 2012, 18:45:06 »
Elikkäs yksinkertasesti pianon/koskettimien soittamista ulkomuistista ilman turhia nuotteja. Ja miks ei nuotteja? Koska en kerkee lukee niitä ja soittaa yhtä aikaa. Enkä ees osaa lukee nuotteja

Ite kuttusin tota soittovekotintani enemmänki syntikaks, ku ei siin oo mitään pedaalejakaan, saati kaikuu normaalilla piano-äänellä.
Vekotinhan on siis Casio CTK-530- mallinen 59 eri äänellä, 3 yhistelmällä ja lyömäsoitin soundeilla (en todellakaan tiiä miks siin on noi lyömäsoittimet...)
ja myöhemmin kuvioihin astunut on Yamaha DGX-640 sähköpiano.

Pääasiassa soitan Töhö-musiikkia, ainakin yritän parhaani mukaan, mutta myös leffa/peli-tunnareita kuten Halloween, Requiem for a dream, Dead Island....
Kaks viimesintä videoo on onnistuneinta, koska taiot on kehittyny jo ihan kohtalaisiks ja kameraki koki pienen päivityksen = 5mp kännykkäkamera -> 1080p HD videokamera jaloilla

Upload tahti on mitä on. Joko videoi tai sitten ei videoi. Jotkut biisit on pahasti kesken, toisia en aio kunnolla opetellakkaan ja jotkut ei vaan syystä tai toisesta suju.

Mutta asiaan:

Halloween theme

Sakura Sakura - Japanese Dream

Nää on tällä hetkellä onnistuneimmat tuotokset. Joko ennen tai jälkeen kädet menee ns. kissa-asentoon, jossa ne lepää ja oottaa niitten seuraavaa liikettä.
Myöskin tossa Halloweenin tunnarissa vasen käsi nousee kummallisella tavalla pystyyn. Yritin kait muuttaa painetta koskettimilla, mutta turhaan, koska volyymi on vakio riippumatta miten kovasti painaakaan.

Kunhan saan asiat kuntoon ja vasemman käden kohilleen, seuraavaks on todennäkösimmin vuorossa Hartmann's Youkai Girl.

Ja tolta kanavalta löytyy myös ne videot joiden nauhotushetkellä en juurikaan vielä osannu soittaa. Kahtominen omalla vastuulla. Kommenttejä ja tykkäyksiä/paheksumisia saa antaa vapaasti omaan tahtiin.

2
Esittele itsesi / Aamupäiviä!
« : Joulukuu 26, 2011, 11:38:40 »
Juu... Pari kertaa tullu tehtyy visiittiä tänne foorumille ja nyt teki mieli rekisteröityä. Innostus Touhouhun lähti alkusyksystä ja viimeset 3kk onkin menny kaikkeen tähän liittyvään. Kaikki valistus fandomista on tervetullutta ja muutenki saa tiedottaa erinäisistä asioista. Luonne (epätavallisen) härskähtävä ja hyvin huumorintajuinen. Musiikkimaku väliltä Hevi (Demetori) - Klassinen (Für Elisé). Jos kaveerata haluaa nii lisätkää ihmeessä listoillenne.

Sivuja: [1]