Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Sai

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Touhou dj - Touhou Gear Solid
« : Kesäkuu 09, 2012, 03:57:01 »
Hyvin vihaisen astman aiheuttaman unettomuuden jälkeen totesin, että kappas kehveli, tänään on päivä, jolloin kertoisin mitä himputtia olen touhunnut nämät monet kuukaudet. Mutta koska nyt suurin osa on Desussa pitämässä hauskaa, luulen, että nyt olisi myös kiva aika kertoa, että:

Teen Touhou Doujinshia TraCon 7:een.

That's right people, 7kk lusinut tän kanssa läpi joulun, vanhojen tanssien, YO-kokeiden, siitepölymyrskyn, astma ja jne.
Nykyhetkellä työ on kesken, mutta ennen kuin kuukausi on puolessa, kaikki pitäisi olla jo valmista.
Anyway, asiaan. Tämä Touhou dj on nimeltä Touhou, otsikon mukaan, orz (epävirallinen lempinimeni sille: Touhou Gear Solid)
Spoiler: Mainos (click to show/hide)

Keskeneräisin teema tälle dj:lle on MetalGearSolidXTouhou. Metal Gearin hahmoja tosin ei ole suoranaisesti, vaan ihanat Kensokyrön asukkimme ottavat roolit käsiinsä asian mukaisesti (tai ei). Hyvin kivasti on referenssejä tosin MGS-sarjaan, joten MGS:n fanit eivät tule pettymään, tai niin uskoisin~ Vitsit(slapstickit), tulevat olemaan kuitenkin ymmärrettävissä, vaikkei ole MGS:n tai Touhoun faneja.

Dj:n sivumäärä on minimissään 54, ja maksimissaan 60, jos päätän lisätä enemmän omakeja tai extra materiaaleja loppuun tai alkuun.
Kieli tälle tulee olemaan Englanti, Suomen kielisen version joudun valitettavasti jättämään printtaamatta, mutta tulee olemaan internet lukua varten. Japanin kielistä versiota mietin vielä, tällä hetkellä aikataulu on yhä aivan liian kireä. Hinnaksi olen miettinyt, että varmasti se 12e olisi jo sopiva, enempää olisi kiskontaa, koska lippukin jo kallis monille. (Pitää olla kustannuksien yläpuolella, edes 10senttiä)

Tällä hetkellä olen koonnut pienen strikeforcen kääntämään tämän FIN-version 18.6 alkaen. Mietin nyt vaan, että joko postaan tänne valmiit sivut noin 2+ kerralla viikoittain, tai en, jos se pilaa joiltakin sen lukuilon, kun saa sen oikean opuksen käsiinsä. Mutta joka tapauksessa online luku versio tulee nettiin TraConin jälkeen.

Anyway, pikku sypnosis teille: Joku menetti jotain, muttei saa sitä takaisin, palkkaa jonkun muun hakemaan sen. Simple, yes?
Katson sitten myöhemmin selvinpäin, miten postaan kaiken tänne. Ainakin intron saatte tänne, sen lupaan, mutta vasta 24.6 jälkeen, ellei mitään outoa tapahdu. (Esim satunnaisesti jään laskuvarjosta kiinni puuhun)

Mutta, jos on jotain kysyttävää, tai jotain, jota en maininnut, koska hurpudurr unettomuus, niin kysykää, vastaan mielelläni kykyjen ja rajoituksieni mukaan. o3o7

P.S: DJ:n subtitlesssa oleva krapula ei ole vitsi, mutta osasyy kuitenkin~ o3o/ Ja se tulee pysymään lopullisessa versiossa, ellei Interpol määrää toisin.

EDIT: Preview sivut ovat täällä~
Kiittäkäämme ahkeria kääntäjiämme! (Suomeksi, että ENG translatoritkin tienaavat leipänsä >8P)
Spoiler (click to show/hide)
Spoiler (click to show/hide)
Spoiler (click to show/hide)

EDIT 2: Toinen satsi sivuja kaikille~
Spoiler (click to show/hide)
Spoiler (click to show/hide)
Spoiler (click to show/hide)

EDIT 3: TraCon VII taidekuja-paikka varmistettu.
Spoiler (click to show/hide)

EDIT: TOUHOU GEAR SOLID ON UPLOADATTU!
Kiitos kaikki tähän astisesta tuestanne~ oli mukavaa tehdä tätä, kun tiesi, että on ihmisiä, jotka odottavat sitä innolla~!

2
Esittele itsesi / Aloha~
« : Toukokuu 07, 2012, 21:38:49 »
Hola, olen Sai.
Sanoin parille jo, että tekisin pitkän postauksen~ (15cm, long, yes?)
Niin, asiaan, olen tavannut aiemmin tämän Töhö porukan jäseniä Nukkiksella joskus viime talvena.
Mitä minä olen? Olen piirtäjä ja pääosin Touhoun fandomin nauttija, joka on alkuperäinen syy miksi liityin mukaan. (I blame Warugaki and Imizu)

Derp, en osaa tätä paremmin kertoa itestäni pähkinänkuoressa, joten saatte tän version.

Name: 黄 国重 (päätä miten ite lausut ne~)
Class: Ninja for hire
Traits: Asian
Skills: Drawing, gaming, asian skills, cooking(fine, laitoin sittenki, nilkit.)
Favorite Touhou(s): Liikaa
Motto: "SPARTAAAA-"

Uh, en keksi muuta, lisäilen, jahka keksin. Saatte kuiteski enemmän irti meikäläisestä kun vastailen kommentteihin~

p.s: pahoitteluni, jos trolling is offlimits tai rikoin sääntöjä, vetoan alkoholin vaikutuksen alaisuuteen ja Sellerin puheeseen "ole moden kaveri, nii kaikki on hyvin", ellei admin päätä toisin~

Sivuja: [1]