Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pitchin

Sivuja: [1]
1
Kensokyrön yleinen keskustelu / TH15 - LLegacy of Lunatic Kingdom
« : Huhtikuu 22, 2015, 15:33:28 »
*liukusyöksy että pääsen ottaa kunnian* Git hyped

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Start thinking with PORTALS
« : Joulukuu 14, 2011, 11:29:27 »
Eli aiheena ValvE:n puzzle-peli Portal.

Ykkösen saakin Steamistä ilmatteeks.
Ja Portal 2.
Itte pidän tästä pelistä enemmän ku paljon, portal 2:en jaksaa vetää läpi vaikka miten monta kertaa durrr

Ja tässä vielä 5 hyvää lisäsyytä hankkia tämä:
Paras PC-peli
Paras Multiplayer
Paras DLC
Paras naissuoritus (Ellen McLain GLaDOSin ääniroolista)
Paras miessuoritus (Stephen Merchant Wheatleyn ääniroolista)

Nämä Portal 2 voitti Spike TV:n Video Game Awardseista tänä vuonna ja läheltä meni että Wheatleylle ois napsahtanu vuoden paras hahmo (Jokeri voitti, vaikkakin kysessä on vähemmän peleistä tunnettu ja aika vanha hahmo)

Ykköstäkin on palkittu aika laajasti (mm. Vuoden peli 2007 ja 2008, paras puzzle, innovatiivisin desing, paras loppulaulu, 2007 paras hahmo (GLaDOS), hauskin peli,  paras originaali pelimekaniikka, muistettavin pahis (GLaDOS), paras apulainen (Weighted Companion Cube)

Portal 3:a on vihjailtu aika runsaasti (mm. ValvE ei ole antanut joillekkin jutuille selitystä koska "spoilaisi liikaa"(vaan mitä?), jos katsoo Wheatleyn ehdokkuusvideon(sinänsä video sisältää spoilausta pelin lopusta) lopussa tulee "1,1,1...*video loppuu*)

Joten, Portal, anyone?

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Puella Magi ☆ Madoka Magica
« : Heinäkuu 31, 2011, 15:38:04 »
Elä lueskele viestejä ellet tahdo spoilaantua

Mutta aloitetaan kysymyksellä, mitä sinä toivoisit? /人 ‿‿ 人\

4
Kensokyrön yleinen keskustelu / PC-98 ~ Mistä kaikki alkoi
« : Heinäkuu 10, 2011, 12:05:28 »
Highly Responsive to Prayers
Story of Eastern Wonderland
Phantasmagoria of Dim. Dream
Lotus Land Story
Mystic Square

Miksei kukaan keksinyt laittaa tätä lankaa aiemmin..?? o.o
Lilahiuksinen Reimu, punatukkainen Marisa, Yuka, Mima..... Ja 8-bit musa
Keskustelkaamme

5
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Papercrafts!
« : Huhtikuu 24, 2011, 11:18:47 »
Papercraft = 3D paperiukko/-nukke/vastaava
Harrastaako joku jo tätä alaa?

Jos joku harkitsee aloittamista niin tässäpä tarvikkeet:
 • Tietokone
 • Abode Reader (useimmat papercraftit on .pdf muodossa)
 • Pepakura Viewer (TÄSTÄ on apua rutosti jos papercraftin mukana tulee .pdo-tiedosto, kertoo mikä osa kiinnittyy mihin, lisäksi joillain papercrafteillä voi Pepakuran kautta vaihtaa tekstuureja eli esim. ilmettä)
 • PDF Creator (Jos tulostin ei pysty tulostamaan Pepakuran kautta se on paras muuttaa .pfd tiedostoks jotta sen voi tulostaa. Käyttö-infon voin kirjottaa möhemmin jos joku ei keksi)
 • Netti (Tällä etsit vaikka googlesta toivomasi papercratin pohjat ja lataat koneelle)
 • Tulostin & paperia
 • Sakset
 • Liimaa (Koska puikkoliimalla ei ole kovin hyvä pito, suosittelen jotain vahvempaa esim. Erikeepperiä tai puuliima Vinkki: Anna liiman kuivua hieman niin tulee parempi pito, lisäks vähemmän liimaa=nopeampi kuivumisaika ja ei liiman ylipursuamista eli siistimpi jälki
 • Esim. pieniä pyykkipoikia tai vastaavia pidikkeitä kaksipuoleisen palan kiinnitysavuksi
 • Sorminäppäryyttä
 • Kärsivällisyyttä

Suosittelen muuten lämpimästi näitä sivustoja papercrafteille: Paperpokés laadukkaita pokemon papercraftejä vaikka millä mitalla Papercraft Museum lol Suigintou etusivulla btw ja SSN:n blogi (japniks) Täältä löytyy muutama laadukas Touhou papercrafti ja sen lisäks enmuistamistäsarjasta hemmoja ja jotain mechoja :"3

Itse olen rakentanut toistaseksi paperpokesista Shaymin, Froslass, Mew, Riolu, Absol ja Lapras (museumista mini Glaceon); SSN:ltä Miku, Yukari, Chen(helpoin SSN papercraft), Ran, Nazrin, Tewi ja Suika; ja keskeneräisiä on Darkrai, Leafeon (enää pää uusiks~~), ylihieno!Marisa ja ylihieno!Reisen

6
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Trauma Center
« : Helmikuu 23, 2011, 20:42:50 »
Eli luonpas nyt tälle oman lankansa kun aloin tätä pelaamaankin :"D
sovitaan että se on hyvä syy

Eli: kyseessä on Atlusin julkaisema lääkärisimulaatio-pelisarja, johon on tähän mennessä ilmestynyt 5 peliä: Under the Knife (Nintendo DS), Second Opinion (Nintendo Wii, paranneltu versio UtK:sta + vähän lisää tarinaa sekaan), New Blood (Wii, tapahtuu 7 vuotta UtK:n jälkeen), Under the Knife 2 (DS, 3 vuotta ekan UtK:n jälkeen) ja Trauma Team (Wii, ei suoraa yhteyttä muihin)

UtK:ta, UtK 2sta ja SO:ta tähdittää nuori tohtori Derek Stiles väännelty sanoista direct" ja "stylus", jolla on erityinen kyky jota kutsutaan nimellä Healing Touch. Tämä kyky mahdollistaa (ainakin Derekin tapauksessa) ajan hidastamisen ja keskittymisen maksimoinnin ja kuulemma perityy kreikkalaisen lääkettieteen jumalalta Asclepiukselta. Ainoa haittapuoli kyvyssä on, että sitä ei pelin alulla voi aktivoida oman tahonsa mukaan, ja se uuvuttaa suuresti käyttäjäänsä jälkeenpäin. Derekiä avustaa paria vuotta nuorempi sairaanhoitaja Angie Thompsonjota voidaan välillä verrata Legend of Zelda pelien keijuun |"D blaahblaahheylistendoctorucan'tdothatD8

Peleissä "bosseina" toimivat erityiset lääketieteellisen terrorismin luomukset: GUILT( lyhenne Gangliated Utrophin Immuno Latency Toxinista), Stigmat ja Rosalia virus(Trauma Teamissä)
Lisäinfoa löytyy täältä


Totean tässä lisäksi että peli on helko hauska, joskin ääniefektit ei välillä ole kamalan ihania ja tehtävässä 1-9 meikäläinen meinas kaatua lattialle suu vaahdoten koska paineet X"D (eka tehtävä jonka jouduin vetämään uusiks koska tapoin vahingossa potilaani)

7
Kensokyrön yleinen keskustelu / Haasteita tylsyyden lievitykseen
« : Tammikuu 08, 2011, 16:25:25 »
Otsikko on mikä on ja en oo yhtään varma että oisko kuitenkin tämä mennyt sinne Hiekkalaatikkoon(?)

Mutta, kyseessä on haasteita, koskien touhoun pelejä.
Keksikää näitä jos on tylsää, koettakaa jos on tylsää, mutta haasteita ei ole pakko suorittaa jos ei tahdo, eikä haasteita ole tarvis suorittaa kaikkia, tai lähetysjärjestyksessä.
Haasteissa ilmoitetaan tietty speka, taso, bossi tai peli, mahdolisesti pelattava hahmo, lisätään joku jännä elementti joka tekee sen haasteen, ja tadaa.
Repla nettiin ja linkki tänne jos saatte jonkun suoritettua.

Katsotaas kuinka monta haastetta kertyy, ja miten monta popula suorittaa : D

Annan esimerkin/ensimmäisen haasteen
Kokeilkaa päästä joko Rumia tai Mystia(koska kyky sokaista/muuten vaan pimeyttää alueita) SOKKONA ilman että peli loppuu kesken (ei continuita) hahmo vapaa, vaikeustaso vapaa, EI pommeja

9
Esittele itsesi / Itchi ilmoitautuu
« : Marraskuu 06, 2010, 14:34:29 »
Enkjöhän minä se sama Itchiko ole mitä sillä edelliselläkin forkalla.

Jos ei ole kysyttävää niin Itchi kiittää ja kuittaa.

Sivuja: [1]