Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Askarruttaako mitä on Touhou? Onneksi aiheesta on olemassa syventävä dokumentti!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - bitofhope

  Sivuja: [1]
  2
  Omat teokset / Bittiksen OC
  « : Syyskuu 04, 2020, 00:33:39 »
  Tästä lanka mihin voin dumpata puujalkavitsejä, filkkejä sun muuta mitä mieleen sattuu.

  Aloitetaanpa Ultra Bra -uudelleensanoituksella. Sanoitus perustuu Maribelin kokemuksiin ZUN:in musiikkikokoelman tarinoissa sekä mahdolliseen yhteyteen Yukarin kanssa. Ovatko Maribel ja Yukari sama henkilö? Mene ja tiedä, mutta leikitään hetki että ovat.

  Olen matkannut vehreään avaruuteen
  Olen ajanut näkymämatkan maanalaisella junalla
  Olen luennoinut baarissa aamukolmeen
  Ja nähnyt Naganon temppeli Zenkōn

  Olen rehkinyt kirjan eteen
  Käynyt unten maailmassa sumuisena aamuna
  Olen istunut baaritiskillä hiljaa
  Ja nähnyt yōkait kaukaisten aikojen

  Olen eksynyt bambumetsään
  Kääntänyt hautakiven nurin
  Pelkäsin katoavani
  Mutta entiseen miksi palaisin?

  Ensin vieraaseen aikaan ja paikkaan
  Mistä lopulta kodin saan
  Ja nyt minut tunnetaan Rajamailla

  :Minä suojelen rajoja kaikelta
  Mitä satujen maa voisi pelätä
  Ei mikään muuria ylitä
  Mistä Gensōkyōn tasapaino horjuisi:

  3
  Off-topic keskustelu / Inttijuttuja — avaudu aamuista yms.
  « : Kesäkuu 18, 2017, 22:16:49 »
  Foorumi asento! Olen alikersantti bitofhope ja pidän teille koulutuksen aiheesta armeijalanka. Lepo!

  Vielä seuraavat puoli vuotta kuulumiseni liittynevät valtion hommiin, enkä jaksa aina samaa jauhaa jaarittelulankoihin. Foorumilla on jonkin verran kasvavaa nuorisoa, joille aihe on ajankohtainen nyt, pian, tai jonkin aikaa sitten. Lisäksi löytyy nollaa henkeä suurempi joukko militääriasioihin kiinnostus-, harrastus-, tai muilta pohjilta vihkiytynyttä väestöä. Tässä siis aihe, jossa puhua varusmiespalveluksen lisäksi muista asiaan liittyvistä asioista, kuten asevoimista yleisesti tai vaikka (huh!) vaihtoehtoisista palvelusmuodoista.

  Nyt siis ensimmäinen sääpäivystys päällä. Viikonlopun aikana olen palannut takaisin vanhojen kunnon flash-pelien aikaan. Vaikka Adobe/Macromedia Flashin kuolema sukupuuttoon formaattina on toivottu ja pitkään odotettu, pelien itsensä joukosta löytyy todellisia helmiä, joita oma ikäluokkani varmasti muistelee nostalgialla. Myös muita pelejä ehtii pelaamaan hyvin havaintojen välissä, mukaanlukien tällaista rekursion ystävien suosikkia.

  Pettymys oli suuri kun perjantaiksi luvattu ukonilma ei ollutkaan. Cumulonimbusta puski jo lupaavasti, mutta ilma muuttui pilvipoudaksi. Se niistä ysikytluvun tuplawhiskyistä.

  Sääsanomissa itsessään on kummallisuuksia. Lainaan IRC:ssä selittämääni:

  Lainaus
  21:51 < bitofhope> Havaintohetkellä vallitsevat sääilmiöt eli ww merkitään SYNOP-sääsähkeeseen koodinumeroilla esim 99 on ukkosta ja raekuuro, 78 jääkiteitä, 40 sumua näkyvissä mutta ei havaintopaikalla, 03 pilviä kehittyy, 00 kirkasta
  21:52 < bitofhope> nyrkkisääntönä isommat luvut → merkittävämpi ilmiö
  21:52 < bitofhope> ja siksi ww on aina isoin luku joka pätee
  21:53 < bitofhope> jostain kumman syystä pyörremysrky on… 19
  21:53 < bitofhope> tihkusade ajaa sen yli
  21:54 < bitofhope> voin kuvitella kun joku säämies menee tekemään havaintoa ja trombi heittelee lähistöllä lehmiä ilmaan
  21:55 < bitofhope> "mjoo, kyllä tähän sähkeeseen tulee nyt heikko jatkuva sade, se on kaikkein merkittävin vallitseva sääilmiö"

  Tehtävänä tämä on kyllä niin suffelia kuin tarinat kertovatkin, ainakin kun tietyt kantahenkilökunnan jäsenet päättävät pitää viikonlopun vapaata. Saas nähdä, muuttuuko ääni kellossa arjen alkaessa.

  4
  Off-topic keskustelu / Teelanka
  « : Syyskuu 28, 2016, 16:52:52 »
  Tee (kiin. 茶, chá) on teepensaan (Camellia sinensis) lehdistä uuttamalla valmistettava juoma. Teeviljelmillä viljellään käytännössä kahta teepensaan muunnosta: joko kiinanteetä (Camellia sinensis var. sinensis) tai assaminteetä (Camellia sinensis var. assamica). Näistä muunnoksista on monia alueellisia teepensaskantoja tai kantojen hybridimuotoja.

  Nyt on vieressäni höyryävä kupillinen assamia, joten aloitetaanpas pitkään odotettu teelanka.

  Kätevyyden vuoksi hyväksyttäköön keskusteluun mukaan myös muut haudukkeet eli haudutteet eli tisanet. Jos on sydämellä jotain rooibokseen, yerba mateen, kamomillaan, piparminttu- tai ginsenghaudutteisiin, mikä ettei vaikka kahviinkin liittyen, voi siitä tässä langassa kai myöskin jutella.

  Teen jakeluformaatti on myös vapaa. Tarkoitus älköön olko syrjiä niin Liptonin keltaleimapusseja kuin chadō-rituaalein valmistettua matchaa,  masala chaita, tai gongfu-haudutettuja tiiliskivimuodoisia pu'er-kakkujakaan.

  Tänään kävin aamupäivällä Roberts Coffeessa hörppäämässä aamuvirkeät. Tilasin Taiwan-mallista Oolong-teetä, mutta taisin unohtaa pussin kuppiini liian kauaksi syventyessäni kontekstivapaiden kielioppien alkeisiin, sillä lopullinen juoma oli kelvottoman kitkerää ja tummaa. Ei oma suosikkini sillä kertaa. Tämä spesifioimaton Assamtee on parempaa, mutta kotona pitänee laittaa jotain omasta kokoelmasta vähän kevyempään tyyliin. Vihreä kiinalaistyylinen kelpaisi jo pikkuhiljaa.

  Mitä teillä on kupissanne?

  5
  Höhöö vaan kaikille!

  Irkissä hengaan nimellä bitofhope. Joskus muinoin vastasin nimeen BudokaAzathoth (ja liuta muita mutta viis nyt niistä), mutta nyt olen jokseenkin unifioinut online-identiteettini tämän apellaation alle. Yritin tänne joskus aiemmin tehä tunnarit mutta sitten foorumisoftassa oli bugeja ja mikään ei toiminu ja kaikki oli päin mitälie ja en jaksanut yrittää uudelleen ja niin pois päin. Nyt olen kuitenkin vissiin täällä koska jutut toimi ja jaksoin yrittää uudelleen.

  Minut löytää lähinnä irkistä burgeroimasta Unix-läppää. Tulkaa sinne, se on kiva paikka. Välillä on hiljaista mutta idlauskin on ok.

  Ääsk mii eniting niinku retiisissä sanotaan.

  Sivuja: [1]