Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mirusuperstar

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Auttakaa blokista pois
« : Maaliskuu 02, 2016, 14:00:22 »
Hoi immeiset! Tykkään ihan kauheasti kirjoittaa fanfictionia, fantasiaa ja vähän kaikkea, mutta taiteileva pääni ei suostu yhteistyöhön, eli iki-ihana writer's block jyrää ja vahvasti. Parhaiten tosin auttaa, jos saan käskystä kirjoitettavaa (onnistun jopa saamaan ne jutut päätökseen :D).

AKA spämmikää tai ehdotelkaa jotain ihkuja pareja tai mitälie vaikka arkkivihollisiakin, joista pääsisin kirjoittamaan sormet syyhyten. Voin sit tänne linkkailla niitä tai ihan postata suoraan, riippuen tietysti siitä pituudesta. Vähän ennakkotietona vaan, että kirjoitan englanniksi, en kaihda mitään aikuisia tilanteita (jos joku semmoisista tarinoista nyt sattuu enemmän pitämään >:3) ja oon aika vapaa kirjottamaan vähän mistä tahansa.

Auttakaa siis epätoivoista wannabe-kirjailijaa niin saatte vastapalvelukseksi ihkuja Touhou-ficcejä.

2
Oon Mirva tai miru, enkä oo millään foorumeilla riehunu sitten 10vee ja Blastoisen Pokecenterin :D Oon 26v hobitti/pygmi/pätkä joka tykkää kaikest söpöstä ja vähän kaikest muustakin. Opiskelen toista vuotta amkissa ja musta kai pitäis tulla joku kaunis päivä peliohjelmoija-insinööri. Tykkään pelaa kaikkii jrpg:tä mut oon oikeesti ihan sysipaska Touhou-peleis vaikka ne on silti ihan parhaita <3

Joskus sillon kauniina teinivuosina rakastuin IOSYSiin ja siitä se sitten lähti, vähän on/offina vuosien varrella tullu faniteltua. Vajaa vuos sit uskaltauduin coniin n5-6 vuoden tauon jälkeen ja köhköh saatoin innostua cosplaysta ja kaikest muusta siin ohella ^^'

Ei kai täs mitään muuta sanottavaa ole paitsi että Cirno on ihku <3<<33

Ja jee~ aina voi sanoa jee~

Sivuja: [1]