Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu nykyään myös Discordissa! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Aiheet - Makocchi

  Sivuja: [1]
  1
  Esittele itsesi / Hewou
  « : Toukokuu 14, 2016, 00:50:25 »
  Elikkäs,

  Remmi-senpai päätti sitten, että olisin hyvä tänne, joten miksikäs ei. ((Remmi kans pitää huolen etten höpöttele meneen))

  Makocchi, 19 vuotias peruna. Asun liian lähellä merta ja tuulee.

  Touhouta en oo liian paljon enkä vähän seuraillu, pelannu vähäsen ja kattonu enemmän kun muut pelaa lolz. Ja musiikit löytyy puhelimesta ofc.

  Cossailla pitäis hahmoja sieltä täältä. Kerran alotin mut se jäi kesken kun sarvi katkesi ja sinne meni inspis kaivosta alas.

  Öäää, harrastuksiin kuuluu sänkyily, puhelimen näprääminen, koneella selailu ja pelaaminen ja hermojen menetys a la kissat.

  Oikeesti opiskelen vaatetusartesaaniksi mut salasesti oon cosplay täti joka huolehtii että kaikkien puvut on kondiksessa kun ite ei ole saanut tehtyä taaskaan mitään valmiiksi a la liika väsymys all nightereista.

  Oon just se tyyppi, joka alottaa cossit kaks päivää aiemmin ja selviää sen ajan nukkumatta eeässällä ja nuudeleilla saamatta mitään fiksua aikaseksi.

  Kyllä, katson thö animua ja luen mangoja. Nyt ei oo mitään uutta meneillään, seuraan mangoista vaan paria enkä kato mitään sarjaa atm.

  Dodi, tää oli sit varmaan täsä.
  Adyös

  Saa kysellä jutskia  :3/

  Sivuja: [1]