Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Inamaru

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Tuli sitten rekisteröidyttyä
« : Marraskuu 06, 2010, 18:39:43 »
No terveppä terve. Näin ensialkuun sanon, että meikäläisellä on paha tapa puhua/kirjottaa liikaa ja siitä on valitettu ja kukaan ei jaksa meikän romaaneja lukea, joten jätän esittäytymisen lyhyeksi ja jos jokin mietityttää, saa kysellä. Ja tässäkin menee jo tilaa...

Elikkäs, meikäläinen on Oriveden Opiston kirjoittajalukion opiskelija, yksi koulunsa kuudesta pojasta, vuosikertaa -93 ja kulkee netissä nimillä Inamaru, Inamaru The Inventor, Ina ja Tempele. Muita tämän hetken asuinpaikkoja ovat myös Hämeenkyrö ja Lavia, mutta pääosin asun omassa koulussani. Harrastuksia lähinnä otakuilu, manga, anime, enimmäkseen manga, tietenkin Touhou ja pari kuukautta takaperin alkanut pelailla Visual Noveleja ja Wiillä olisi lukuisia eri pelejä vielä kesken. Touhousta sain ensi kertaa kuulla kaverilta joskus kasiluokan maissa ja ajan mittaa olen ohittanut kyseisen kaverin Touhoun fanituksessa. Mitä meikäläisen persoonaan tulee, se on milloin mitäkin fiiliksen mukaan, eräs sanoi joskus viisaasti minun olevan joka päivä eri persoona ja vaikea arvioida, tiedä siitä sitten, olen vain oma itseni. Paikasta kuulin jo vanhan foorumin aikoihin, mutta päätin liittyä vasta nyt.
Ja viimeisenä kommenttina sellainen, että pidän erään toisen pikkufoorumin sivukylkiäisenä pystyssä omaa areena-tyyppistä foorumiroolipeliä jossa toimin että arenamasterina joka hoitaa kaikki NPC:t sekä pelaajana kuudella hahmolla joka on areenan pelaajamaksimi hahmomäärälle. Pelaajia ei ole kuin viisi minut mukaan lukien, mutta kun kaikki niistä ovat paikalla lähes 24/7 ja olen ainoa ylläpitäjä ja työntekijä sekä omaan hitaimman netin koko kyseisellä foorumilla, aikaa menee. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tulen luultavasti olemaan melkoisen vähän tällä foorumilla, mutta yritän löytää aikaa tänne tuloon sieltä täältä.

Ja nyt meni jo liiallisen selittelyn puolelle, joten pyydän anteeksi turhastakin informaatiosta ja poistun paikalta odottamaan kysymyksiä mikäli niitä tulee...

Sivuja: [1]