Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Morichika

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Oo-hhayoooouuu, mina-sama!!
« : Huhtikuu 27, 2013, 11:44:05 »
Morichika esittäytyy...

Touhou.fi'n jäsenistä surkuteltavan epäaktiivinen muiden kiireiden vuoksi, mutta ihan yhtä Touhouta rakastava kuin te muutkin siellä, te höpönassukat...

Ikää tulee syksyllä 2013 25 vuotta ja mut tunnetaan Anikissa ja muualla paremmin nimellä Gintoki. Olen hyvinkin piakkoin kirjastomerkonomiksi valmisuva otaku, jonka vaellus Japanilaisen populääriskulttuurisessa autiomaassa on kestänyt likimain 12 vuotta. Tästä aktiivista Touhou-fanitusta on ollut 2 vuotta.

Itä-helsingissä, eli Kontulassa, vaikutan kykyjeni mukaan paikallisen kirjaston mangavalikoimaan valitsemalla listalta hankittavat mangat ja tätä olen tehnyt jo jokusen vuoden. Pidän myös samaisessa kirjastossa Kontulan Manga-Lukupiiriä, jokas on jaksanut kokoontua kohta 2 vuotta viikottain ja sen aktiivijäsenten ikähaitari nykyisin on 12-27. Itse luen lähinnä shounenia ja seineniä, mutta myös ajoittain hyvää shoujoa. Painotus silti Shonen jumpin sarjoilla. Gintama, Beelzebub, Kolme Suoosikkia ja NuraMago. Pelailen ehtiessäni go'ta heikon keskiverto-playerin tasolla(about 17 kyu) ja olen kiinnostunut yookaista, Japanin historiasta ja Japanin kansantaruista.

Touhouta pelaan aika heikolla tasolla, mutta muutenkin kiinnostukseni on isompi sarjan doujinsheja ja musiikkia kohtaan. Doukkareita on kai kertynyt n. 7 gigaa ja mp3nen on 60% Touhou-remixien valloittama. Suurin osa metallia. Undead Corp., Unlucky Morpheus, RD-Sounds, Meramipop, Buta otome, Sound Holic....you name it...

Hauska vaan tutustua teihinkin...

 

Sivuja: [1]