Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - anavice

Sivuja: [1]
1
Omat teokset / Vs: Touhou 18 Stage 3 Theme Violin & Cello Cover
« : Huhtikuu 27, 2021, 15:40:42 »
Mukavat vibat tässä. Sopisi vaikka visual novel -taustamusiikiksi.

Jos kaipailet liveselloa joskus biisiin, voin yrittää toimittaa. Olen aika ruosteessa, mutta tykkään välillä vetreyttää sellosormiani.

Uuu, tuo kuulostaa mahtavalta idealta. Pidän mielessä tämän. Oletko kuinka kauan soitellut selloa? Ja oletko ihan itsekseen treenaillut vai käynyt koulussa?

2
Rigid Paradise vaikuttaa saavan aiempaa enemmän rakkautta osakseen. Ehkä osittain tästä voi kiittää Akatsuki Recordsia ja Stackiä.

Rakentavana kritiikkinä sanoisin, että noi suhina-riserit menee ehkä pikkuriikkisen överiksi. Ehkä niistä kannattaa vastaisuudessa EQ:ttaa vähän diskanttia pienemmälle tai miksata ne aavistuksen hiljaisemmiksi.

Hyvä elektroswingahtava pomppu-groove tässä raidassa. Tuli kuunneltua tämä pariinkin kertaan. Tee ihmeessä lisää. Ehdotan seuraavaksi Desire Drive-coveria.

Kiitos kritiikistä! Yritän kokeilla uudenlaisia lähestymistapoja noihin suhina-riser kohtiin jatkossa lisää :). Desire Drive on kyl kova!

3
Omat teokset / Touhou 18 Stage 3 Theme Violin & Cello Cover
« : Huhtikuu 09, 2021, 21:26:24 »
Hellou! Aiemmassa postauksessa vähän vinkkasin että seuraavaksi tulee Touhou 18 sovitusta "The Perpetual Snow of Komakusa Blossoms" biisille. Viulu ja sello versio.

Täältä löytyy --> https://www.youtube.com/watch?v=DPdd5OOYKYwMukavan rentouttava. Vähän kontrastia nopeatempoiselle Touhou rallatukselle.

4
Heipparallaa! Uutta Touhou 18 peliä odotellessa väänsin Touhou 13 pelin musiikista Rigid Paradise coverin. Tässä on elektronista ja orkestraalista twistiä.

Tästä pääsee kuuntelemaan --> https://www.youtube.com/watch?v=8SVveGMFROoAjattelin seuraavaksi kokeilla rauhallista pizzicato meininkiä Touhou 18 Stage 3 biisistä.

Onkos täällä muita innokkaita Touhou 18 pelin odottajia?

5
Omat teokset / Vs: Uusi instrumental EDM versio Bad Apple biisille!
« : Maaliskuu 15, 2021, 14:04:58 »
En ole teorian mestari, mutta yritin parhaani tuon selittämisessä :D

Selitit juuri sopivasti. Yksi lähisukulaiseni puhuu musiikinteoriasta ammattiasioihinsa liittyen sen verran usein, että esimerkiksi transponointi on minulle puolituttu käsite – kun käänsit sen myös suomeksi, ymmärsin asian heti.

Kiitos.

Hieno juttu. Kiva olla avuksi :)

6
Minulta uupuu sävelkorvaa ja musiikinteorian ymmärtämistä, mutta kysynpä silti.

Kuulenko oikein, että kappaletta on tällä kertaa todella sovitettu, siis sikäli, että varsinaisia sävelkulkujakin on muokkailtu eikä vain soitinnusta ja säestystä?

Vai onko päinvastoin jätetty joitakin säestyksen osia pois, jolloin syntyy illuusio, että melodia olisi muuttunut?
Hyvä että kysyit! Ymmärtääkseni olen sovittanut tätä kappaletta. Melodiaa on muutettu hieman joissain kohdissa ja olen lisännyt omaakin sinne. Sen lisäksi olen transponoinut eli muuttanut kappaleen eri sävellajiin. Sovituksessa ilmenee myös modulaatio (sävellaji vaihtuu kesken kappaleen 2:30).

En ole teorian mestari, mutta yritin parhaani tuon selittämisessä :D

7
Kylhä tää iha menevä versiointi on. Postaa ihmeessä lisääkin.
Cool! Joo lisää Touhou settiä on tulossa  8)

8
Omat teokset / Uusi instrumental EDM versio Bad Apple biisille!
« : Elokuu 19, 2020, 17:13:43 »
"Paha omena".... tämä ikuinen klassikko, joten ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa  :D. Tein kyseiselle kappaleelle oman instrumental EDM version, joka löytyy YouTubesta:

Sieltä pauhaamaan --> https://www.youtube.com/watch?v=OmS4eCCg3yQMielelläni otan palautetta, joten heittäkää rohkeasti ajatuksia mitä herää mieleen.

Sivuja: [1]