Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Suiggari-Tou

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Syyskuu 12, 2013, 13:50:03 »
Herättelen tätä aihetta henkiin kun muistelin forkalla olevan ihmisiä jotka pelaavat FF XIV:tä. En saa tuolta Lodestone-sivustolta näkymään hahmon kuvaa, näkyy vain sellainen geneerinen harmaa pohja, mutta sitten taas käyttämäni armorit ja aseet näkyvät sivupalkeissa. Ainakaan itse sivustolta ei asetuksista löytynyt tapaa korjata tätä, voiko tätä korjata pelin kautta vai mikä ihme on ongelmana?

2
Esittele itsesi / Vs: Avatarstory
« : Elokuu 02, 2013, 13:57:27 »
Waifu on paras korruptoituneena versionaan söpösti piirrettynä.

3
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 31, 2013, 18:56:05 »
^Mitä olen muiden koruja hipelöinyt niin kevyehköä, tosin paino riippuu tietenkin korun koosta ja muodosta.

4
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 28, 2013, 02:35:52 »
^Näyttäisi ainakin omaan silmään olevan vain tosi rypyssä. Ainoa mitä tähän hätään keksin on vain rypyttää se tuosta essun juuresta vähän isommin ja silittää siitä päältä? Varmaan vain aika lailla asettelusta kiinni.

5
ihQUrumi
Hinta 320,90€

AmiAmi
Hinta 9000 jenii, euroina n.68

Ai että Urumi on ihana 8'> <3

Oikein suututti miten edes kehtaavat myydä KÄYTETTYÄ figuuria yli kolminkertaisella hinnalla alkuperäiseen verrattuna. Toki ei se tyhmä ole joka myy vaan joka ostaa tuolla hinnalla, ja veikkaan että tuollekin löytyy ostaja joka ei keksi katsella hintoja muualta. Huoh. Tämän takia meillä ei voi olla kivoja asioita.

6
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Huhtikuu 24, 2013, 22:44:35 »
Hetken mielihäiriöstä tuli hommattua Dangan Ronpa PSP:lle, kun Let's Play ei tarjonnut tietenkään autenttista pelikokemusta saatika kaikkia ääninäyteltyjä kohtauksia. Toimii melko oivana tapana opiskella japania aina kun siltä tuntuu, mitä nyt olen täysin riippuvainen käännöksistä joitain lyhyitä lauseita lukuunottamatta. Onneksi enkkupatchikin on jo kohta valmis.

7
Magin mangaversiota. Voittaa animen 100-0, käsittelee asioita loogisessa tahdissa, sekä piirtotyyli on ilmeikäs ja tunnelmaa luova. Jotenkin kokonaisuudessaan imaisee sisään paremmin tässä muodossa, varsinkin kun hyvin tehdyt seikkailushounenit ovat suuri heikkouteni.

8
Ja Suige, kun asiasta oli puhetta Kupliissa, mikä tilanne sulla tosiaan on Mokoun kanssa?

Mokou on vapaasti otettavissa, peruukki on käytetty toiseen cossiin ja en ole varmaan pitkiin aikoihin cossia uudelleen tekemässä mihinkään.

9
Ainahan booru kelpaa, mukana siis ollaan!

10
Omat teokset / Vs: Amateur piano playing by Korpi
« : Tammikuu 27, 2013, 12:24:50 »
^Kaikki kylläni tuohon Uminekoon! Varsinkin tämä, tämä tai ihan vain tämä olisivat hunajaa korville! Tosin pianobiisejä on Uminekossa aika monta, onhan yksi sarjan pääsäveltäjistä dai, joka myös Dear Youn teki. Ainakin jonkun version, durr.

11
Esittele itsesi / Vs: Halojata halloo
« : Tammikuu 24, 2013, 22:11:26 »
Tervetuloa! Alan pikkuhiljaa uskoa, että tämä foorumi on vain joku Tamperelaisten salajuoni. Anyway, toivottavasti viihdyt !

Mitään ei myönnetä.

Mutta tervetuloa tänne muiden pervojen sekaan juhlimaan! Enhän toki tunne sinua ennestään. Ehei. Ihan tuntematon olet.

12
Esittele itsesi / Vs: Oh, hi.
« : Tammikuu 01, 2013, 20:05:23 »
Lempianimeista ja mangoista voisin mainita Umineko no Naku Koro ni:n, Code Geassin, Mahou Shoujo Madoka Magican,  Rozen Maidenin, Trinity Bloodin, Fate/Stay Nightin ja Steins;Gaten.

Jestas, oletko jokin nuorempi versio musta? Niin moneen noista arvostava nyökkäys, vaikka Code Geass on vieläkin pahasti kesken. Ja propsit Uminekon mainitsemisesta heti ekana, plus nimimerkistä! Ja lisäproppeja cosplayharrastamisesta myös :3 Oletko jo päättänyt mihin coniin olisit tekemässä Shinkun ja mihin Siesta 45:n?

Mutta tervetuloa oikein sydämellisesti!

13
Off-topic keskustelu / Vs: Tupakointi
« : Joulukuu 04, 2012, 20:59:03 »
Muut saavat tupakoida vaikka kuinka paljon haluavat, toki pieni sisäinen huoli minulla aina kalvaa polttajien terveydentilasta, mutta ei se nalkuttaminen auta, joten sen jätän väliin. Toki tupakointi saattaa lievittää stressiä joten vaikka se on haitallista, joillekin se voi olla välttämätöntä esim. koepäivinä, joten siinä osasyy miksen en valita. Itse en polta paria "lol kokeillaan minkälaista tää on"-neronleimausta lukuunottamatta, joita en kauhean lämmöllä muistele.

14
Liityn minäkin LoL-kerhoon, kunhan kestätte aikamoista noobia. Sorakana sujuu, mutta kun hahmoksi vaihtuu Lux niin Unlimited Newbie Works alkaa kun en tajua pistää oikeita tavaroita, enkä käyttää skillejä oikein. Ehkä vielä joskus kumminkin...! Ja tosiaan, löydyn Eastilta Suiggarina, westiltä minua ei ainakaan vielä löydä, olen jotenkin onnistunut välttämään englannintaidottomia, kurwaa hokevia puolalaisia.

15
On sitten tähänkin peliin tullut tartuttua, tosin vielä olen aika nyyppä :D Supporttina on kuitenkin kivaa olla, ja Soraka on paras tällä osin. Sonaa, Luxia ja Ahriakin olen miettinyt, mutta en viitsi tuhlata oikeaa rahaa tähän peliin, joten pitää pelata n. koko ajan saadakseen ne tarvittavat IP:t niihin, huoh. Eikä auta yhtään että myös Miss Fortune houkuttelisi, kun nyt sekin tuli viikon ilmaischampioniksi... On tämä vaikeaa näin aluksi!

Sivuja: [1] 2 3 ... 21