Kirjoittaja Aihe: Oldskool ja naavaparrat  (Luettu 50946 kertaa)

JazuliuZ

 • Keiju
 • *
 • Viestejä: 48
 • More than meets the eye.
  • Profiili
Oldskool ja naavaparrat
« : Lokakuu 04, 2011, 13:01:20 »
Hei olen Jazu ja olen naavaparta.

Kyllä, naavaparta, eli suonissani virtaa oldskool-veri ja parta rehahtaa täyteen mittaansa, kun 2A03 puskee tärykalvoille ihanaa viisikanavaista surinaa. Fiksuimmat ovatkin jo tajunneet mistä laitteesta on kyse, eli aloitetaan siitä itselleni rakkaimmasta.

NES

Japanialan elektroniikkainsinöörien lahja ihmiskunnalle ja se laite, joka pelasti minut liialliselta urheilulta. Sain oman NESin -92 joululahjana ja kyseinen laite on edelleen oikeutetulla paikallaan kruununjalokivenä. Mikään muu laite ei ole vienyt aikaa niin paljon, kuin NES, niin hyvässä kuin pahassakin. Joku kavereistani on kysynyt, mikä olisi se yksittäinen esine, jonka nappaisin mukaani jos asunnossa syttyisi tulipalo. No, ei tarvitse miettiä edes yhtä GSM:n kellosykliä, että mukaan lähtee NES.  Keväällä muutin perheeni kanssa asunnosta toiseen ja muuton jälkeen koin lieviä kauhunhetkiä, kun olin kytkemässä hupielektroniikkaa paikoilleen. NES ei ottanut virtaa sisäänsä. Olin jo valmistautumassa suruliputukseen ja sankarihaudan kaivamiseen, kunnes PRF 4-44 ja alcowipe-pirtuliinat pelastivat. Virta kulki ja kontaktorit olivat jälleen puhtaat.

Ilokseni olen huomannut säännöllisesti viittauksia NESin aikakauteen ja nyt kun kaikki retro on taas in, niin viittaukset ovat vaan kasvaneet. Lähes päivittäin kylillä liikkuessa tulee vastaan joku, jolla on jokin 8-bittisen aikakauden peliin viittaava paita tai laukku, raitiovaunussa vastapäätä istahtaa _täysin_ Mega Manin Dr. Wilyn klooni (tajuntani laajeni kokonaisella bitillä) tai jonkun puhelimen soittoäänenä on Dr. Wily stage.

Esittelythredini lukeneet ovat tietoisia, että minulla on kaksi pientä lasta ja varmistaakseni lasten kasvamisen oikeaan suuntaan, vanhemman kanssa on aloitettu NES-kasvatus jo hyvissä ajoin. 6kk+ iässä on otettu ensimmäiset kosketukset Tetrikseen. <3

Kannan ylpeänä Konami Code t-paitaani ja nostan hattua seuraaville setämiehille, jotka ovat kiteyttäneet koko NESin olemuksen tähän audiovisuaaliseen mestariteokseen: Wahlström & Valiant – 2 Button love.

C64

Itselläni ei ole koskaan (ainakaan toistaiseksi) ollut kuusnepaa ja siihen olevat kokemukset onkin sitten hankittu lähinnä kaverien ja serkkujen laitteistoilla. Ensimmäinen muistikuva peleistä onkin serkun kuuslankulla pelattu Operation Wolf. Jälkeenpäin on myllytetty emulaattorilla sitä sun tätä ja levylautasella pyörii hyvin ahkerasti mm. Martin Galway, Jeroen Tel, Rob Hubbard ja muut aikakauden Surinaveteraanit (Kiitos 6581 – 8580). Viehtymykseni oldskooliin selittäneekin miksi Machinae Supremacy iski tajuntaan 2001 niin lujaa kuin iski. Hienoja herrasmiehiä niin intter neteissä, keikkalavalla kun keikkojen jälkeen tavan tallaajina.

Muut konsolit (SNES, Sega Megadrive/Genesis)

Näihin saatu kosketuspinta on peräisin kavereilta. En ole moisia koskaan omistanut, eikä ne laitteina ja peliensä puolesta niin paljoa kiinnostakaan, mutta näille on oma paikkansa. Hienoja laitteita, hienoja pelejä.

Amiga

Kaapissa on kaksi A500:sta, jotka sain uloskantohinnalla, kun irkissä yksi pelikonepeijooneista kysyi ”haluaako joku A500:n? nyt saa kun tulee vaan hakemaan täältä toimistolta”. Molemmissa on pieniä vikoja, jotka oikenee, kun saisi vain inspiraation kolvailla ja vähän tutkia piirikaavioita. Levyasemat on molemmissa enemmän tai vähemmän särki ja toisesta on poweri totaalisen kuollut, mutta muuten ihan käypiä pelejä. Aiemmat kokemukset on haalittu kaverien omistamista laitteista ja niillä onkin sitten hierottu urakalla mm. Laser Squadia.

PC

Ensimmäinen oma PC saapui talouteen -97 jouluna, jonka jälkeen näitä onkin ollut jatkumossa aina useampia. Varsinkin split-screen pelejä muistelen lämmöllä ja pelien musiikkeja. OMF2097:n menumusiikista riittää kolme ensimmäistä tahtia ja olen kananlihalla silkasta onnesta. Eniten aikaani on varastanut seuraavat tekeleet: UFO Enemy Unknown (X-Com Ufo defence, jonneille tiedoksi, toim. huom.), Ultima VII: The Black Gate ja Serpent Isle –lisäri, Transport Tycoon (deluxe), One Must Fall 2097, Lucasartsin seikkailupelit, Quake + modit (KUAKE!), Jagged Alliance ja monet monet muut. Muistini on rajallinen, niin kaikkea ei vaan yhdeltä istumalta kykene listaamaan tähän.

Demoskene

Future Crew ja Second Reality. Tuli ja räjäytti pankin, ja siinä sivussa tajunnankin. Itsellä kun ei riitä kiinnostus ohjelmointiin, niin olen tyytynyt hämmästelemään ja ihastelemaan muiden tekeleitä. Demot jaksavat pitää otteessaan vieläkin ja kesän ASMeilla leuat loksahtelivat useampaan kertaan, Kiitos ASD.  Edelleenkin olen sitä mieltä, että jokaisen ohjelmistotalon olisi syytä palkata vähintään yksi demoskenenaama sinne kuutioon ja optimoimaan muuten jo susipaskaa koodia. Loppuis se bloattien ulospuskeminen.

Tracker-musiikki ja Chiptune

Kirkkaimmat paikat muistoissa on varattu Purple Motionille ja Skavenille, aina ja ikuisesti. Krediittiä voin jakaa myös Rozille, varsinkin skenemiehen villasukat on silkkaa neroutta. Yläasteella varsinkin tuli kulutettua tunteja ja lisää tunteja vain siihen, että inertia player auki ja modit soimaat. Ah autuutta, se blirrrrin määrä. Toim. huom. työpuhelimessa on 2nd Reality soittoäänenä. Potkii, ja kovasti potkiikin.

Uudempana tuttavuutena on Chiptune. Aiemminkin on tullut törmättyä, muttei jostain syystä vain tullut kuunneltua enempää. Keygen tunes –niminen paketti kuitenkin räjäytti yhden pankkiholvin, kun kuulin jälleen niin tutut dubmoodin ja fairlightin cracktrot ja luonnollisesti tässä vaiheessa mopo karkasi käsistä entistä syvemmälle lumihankeen. Nostalgiatuulahduksen sävyttämä Blirrr on vallan oivaa taustamusiikkia, kun naputtelee koneella.

 
My two cents. Carry on carrion, jne.
Kekkonen Urho lausui näin / Miks hämmästyitte säikähtäin? / Mä kaljun ilon ilmoitan / Kekkosen presidentiksi valitun.

Datafox

 • Stage Boss
 • *****
 • Viestejä: 914
 • Just a fox
  • Profiili
  • Melodïcore
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #1 : Lokakuu 04, 2011, 13:35:05 »
Taas vituttaa ku syntyny uuteen koulukuntaan. Isäni vanha commodore 64 taitaa olla tällä hetkellä ainoa linkkini viime vuosituhannelle. Löytyyhän kyllä esim. invitet streampartyille, ja muutenkin demoskene lähellä sydäntä, mutta kun sitä alkoi näihin laitteisiin koskea vasta millenniumin jälkeen niin tiedot nyt on mitä on. Tekis joskus mieli jutella ja oppia jonkun ihmisen kautta joka on elänyt demoskenen kulta-ajat läpi.

Ei muuta, jatkakaa.
Minäkö aktiivinen? Älä nyt hulluja puhu!

JazuliuZ

 • Keiju
 • *
 • Viestejä: 48
 • More than meets the eye.
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #2 : Lokakuu 04, 2011, 13:56:10 »
Unohtuipa tuosta alotusviestistä, että ensikosketus ASMeihin oli vasta nyt, kun torstaina siellä esiintyi Machinae Supremacy ja sain Oldskool-statuksen, niin ei kirpassut lippukaan pahasti. Kyllä siellä kierrellessä tunsi ittensä vanhaks, kun keski-ikä oli varmaan 15v nurkilla. Demokompojen aikaan sitten olikin jo varttuneempaa väestöä paikalla ja ah, ne niin rakastavat "WOWIT VITTUUN DEMOKOMPO ALKAA!" tai "KUAKET VITTUUN KOMPOT ALKAA!" huudot, jotka vyöry kuin tsunami. Ah, angry oldskoolist is angry.
Kekkonen Urho lausui näin / Miks hämmästyitte säikähtäin? / Mä kaljun ilon ilmoitan / Kekkosen presidentiksi valitun.

Vee

 • Finnish TV persona and musician
 • *******
 • Viestejä: 460
 • I'm no fun
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #3 : Lokakuu 04, 2011, 14:28:51 »
Transport Tycoon (deluxe)
Tässä vaiheessa en pystynyt enää pidättelemään, vaan läsäytin spermat näytölle.
Marked for deletion (old).

Jagdpanther

 • Vieras
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #4 : Lokakuu 04, 2011, 14:40:56 »
Voeh, NES, C64 ja Sega. Kaikki laitteet ovat saaneet paikkansa sydämessäni. Kadun sitä päivää, kun menin myymään C64 pois.  :'(

Selleri

 • Kami
 • *****
 • Viestejä: 356
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #5 : Lokakuu 04, 2011, 15:21:45 »
Nuoresta iästäni huolimatta aloitin itse videopelaamisen NESillä, kun ei vanhemmilla ollut kummempaa konsolia talouteen hankkia ja tuon sai ilmaiseksi eräältä tutulta. Aikaa tuli kulutettua tunti jos toinenkin, ja nykyään hämmästyttää parin pelin kohdalla miten nekin jaksoi läpi asti tahkota. Isovanhemmilla taas on aina päässyt pelailemaan Commodore 64:llä ja Amigalla, ensimmäisestä mieleen jäänyt päällimmäisenä Wizard of Wor, jälkimmäisellä taas tuli ylivoimaisesti eniten hakattua Master Blaster -nimistä Bombermankloonia porukalla (5:n pelaajan maksimi, pelaamassa oli joskus samaan aikaan isä, äidin isä, eno ja harvemmin pelilaitteisiin koskevat äiti + 1 täti. Nykyään ei tule juurikaan pelailtua suvun kanssa mitään, mitä nyt silloin tällöin isän kanssa co-oppaan jotain PS3:lla tai opetan pikkusiskoa pelailemaan vanhoja klassikoita.).

Sitten päästyäni kokeilemaan SNESiä sedällä, tajunta räjähti Donkey Kong Countryn myötä. Tuo on vieläkin eräs lempipeleistä, ja sen + Super Mario Worldin myötä SNES luultavasti eniten himoitsemani konsoli. Tarkkaan en muista milloin sain tietää että PC:llä voi pelatakin, mutta sillä alkuaikoina hauskuuttivat Croc: The Legend of Gobbos ja Worms-sarja kakkonen kärjessään. Playstationia ja sen jälkeläistä pääsin ensin hämmästelemään kaverille, ja jälkeenpäin (monta vuotta) sain samanlaiset omaankin omistukseen, mutta nuo nyt eivät enää niin kauhian retroa ole joten ei niistä enempää. PS:n myötä muuten olin ensimmäistä kertaa jotenkuten ajan tasalla konsolisukupolvesta! (esim. NESiin pääsin käsiksi aikaisintaan vuonna 96.)

Pelaamisessa olen tätä nykyä ensisijaisesti PC-ihmisiä (vaikka viime vuosina pelaaminen kokonaisuudessaan on vähentynyt huomattavasti menneestä), mutta tulee konsoleillakin kaikenlaista yhä nautittua. Vanhoja enemmän ja vähän vähemmänkin tunnettuja klassikoita pyrin epäsäännöllisesti kokeilemaan, ja emulaattoreiden kanssakin tulee joskus sählättyä.

kikio

 • Sininen Keiju
 • **
 • Viestejä: 65
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #6 : Lokakuu 04, 2011, 16:16:33 »
Amiga ja C64... Näitä tuli hakattua lapsena. Itse en näitä omistanut, vaan isoveljilläni oli useampia (älkää kysykö mitä malleja, mutta muistelisin että 500 ja 500+). C64 oli itselleni silloin hankalampi kone, tietysti, ja se pelien latautuminen.. argh! Varsinki kasetti! :D Sitä mentiin siksi aikaa ulos leikkimään, kun odoteltiin peliä, ja sehän kesti. Nooh, sitten kun peli oli vihdoin saatu pyörimään, sitä ei tosiaankaan menty vaihtamaan. Syssit oli pahoja, niitä aikoinaan kirjotettiin johonkin ylöskin. Joistikit hajosi melkoisen tiuhaan tahtiin, harmi ettei niitä sillon tullut ostettua parkkiin useampaa että olisi varalle ehyitä. Kuusnepalla tuli pelattua esim. Arkanoid, Traz, Blackhawk, Bubble Bobble, Cliff Hanger, IK+, Ghettoblaster, Dare Devil Denis jne :3

Amiga tuli hieman myöhemmin, helpompi käyttääkin :P , ja pelit latautu nopeammin. Amigassa ei muuten mitään ongelmia ollut paitsi ne hel***in virukset, kaiken maailman troijalaiset jne.. Nimet nauratti, mutta siihen se nauru sitte jäiki. Olihan niihin olemassa putsausohjelmia, mutta jostain syystä alkoi tuntua että se virus oli jo niissäkin. Jokakerta kun sen laitto uudestaan päälle se löysi jonkun uuden paskan. (Se ruksien odottaminen ruutuun oli kyllä jotain...). Niin ja sitten kun ne saastutti sen koneen, niin se oli aikalailla entinen. Tämä harmittaa kovasti.
Amigalla tuli pelattua mm. Super Frog, Jumping Jack'son, Elf, Fire and Ice, P.P Hammer, Parasol Stars ja tietenkin Pinball Fantasiaa ja Dreamsia :3 Pinballeja hakattiin kauheasti, raivona.. ;D

Näiden jälkeen isoveli osti PS1, mutta ei siitä sen enempää. NESsejä ja muita vanhempia konsoleita meillä ei oikeastaan koskaan ole ollut (en ainakaan muista). Jotain Mario Brossia joskus pelasin serkulla käydessä. Chiptuneja ja Keygenejä on tullut kuunneltua jo jokunen vuosi, nykyään vähemmän... jostain syystä. ???
C64, Amiga, PS, NESsit jne emulaattorit on tietenkin hommattu koneelle, ja tulee nykyäänki hakattua lempipelejä silloin tällöin :3

Wizard of Wor
Tämä!  ;D

Datafox

 • Stage Boss
 • *****
 • Viestejä: 914
 • Just a fox
  • Profiili
  • Melodïcore
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #7 : Lokakuu 04, 2011, 16:35:10 »
Unohtuipa tuosta alotusviestistä, että ensikosketus ASMeihin oli vasta nyt, kun torstaina siellä esiintyi Machinae Supremacy ja sain Oldskool-statuksen, niin ei kirpassut lippukaan pahasti. Kyllä siellä kierrellessä tunsi ittensä vanhaks, kun keski-ikä oli varmaan 15v nurkilla. Demokompojen aikaan sitten olikin jo varttuneempaa väestöä paikalla ja ah, ne niin rakastavat "WOWIT VITTUUN DEMOKOMPO ALKAA!" tai "KUAKET VITTUUN KOMPOT ALKAA!" huudot, jotka vyöry kuin tsunami. Ah, angry oldskoolist is angry.
Klassiset Assymeemit. Kuaket vittuun (tahallinen väärä kirjoitusasu) ja niin edelleen. Juuri viime Summereille satuin ostamaan kaksi konepaikkaa, ja toiselle sijoitin vanhan television ja Commodoreni. Paljon hyväksyviä katseita saatu, varsinkin kun paikat sattuivat olemaan käytävän vieressä. Paljon musiikkia tuli soitettua, ja tuli siinä katsottua myös aitoa pornoa Commodorelle (pikselöityjä nelivärikuvia, joissa sai jopa itse valita värit harmaasävyjem tilalle. Keltainen, punainen, vihreä ja sininen näyttää höpöltä mies). Lisäksi jos kuuntelit yhtään Extreme Music Compoa, oma työni oli siinä kanssa, nimellä Warp To The Present.

Ja mitä sanoit kävijöiden iästä ei ole täysin totta. Keskimääräinen ikä on lähempänä 18-19. Tosin keskimääräinen henkinen ikä on sitä 14-15 vuotiasta perusjonnea. Takanani istui tyyppi isoilla kaiuttimilla huudattaen meemejä ja eeässää mikropuheen nettidemolla. No me gusta. Onneksi ne meni nukkumaan vasta päivällä, vähän sen jälkeen kun itse heräsin. Sain rauhassa pelata ja musisoida. Yllättävän hyvä tapahtuma oli, varsinkin juuri Machinaen keikan takia. Vaikkakin osa jäi kuulematta kun osallistuin Fast Music Compon juryyn..

Ja mitä tuossa jo aiemmin mainitsen, jos joku haluaa mukaan Streampartyille (aito invite-only demoparty, alkoholi sallittu täysi-ikäisille) niin saa laittaa viestiä. http://streamparty.org/ löytyy lisäinfoa, tosin jo menneestä tapahtumasta. Suosittelen lämpimästi kaikille skenen ystäville.
Minäkö aktiivinen? Älä nyt hulluja puhu!

Beardmaster

 • Vieras
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #8 : Lokakuu 04, 2011, 17:56:40 »
Nostalgia fagi täällä. kaikki vanhat konsolit on tallella. NES on tälläkin hetkellä tossa xboxin päällä odottelee siinä että peliä alkaa pukkaa sisää. oon joskus kai täällä luetellu vanhat konsolit jotka oon omistanu mutta voisin vaikka uudestaa luetella

2x NES
SNES
Sega Mega Drive 2
2x N64
PS1
4x GBC
GBA

osa noista konsoleista on hankittu vanhemmassa iässä kun olen ruvennut pientä keräilyä harrastamaan ja varsinkin konamin pelit eniten kiinnostavat (castlevania 1 2 3 4 vampire kiss, new generation SOTN boxin arcadesta double pack GBA kaikki ds vaniat)

löytyy toki tuo c64 ja vic 20 tällä hetkellä mutsilla tallessa koska tila loppuu mun kämpästä.

sillon tällön mulla tulee näitä nostalgia fag kohtauksia ja pakko pelailla jotai vanhaa klassikkoa mitä tuli pelattua eskari ikäsenä. ah niitä muistoja.

jos jossai vaiheessa saan jostai kameran lainaks voin ottaa kuvia kokoelmastani

EDIT: tällä hetkellä on osto listalla kunha rahaa sais jostai
Mega Man x3 PAL versio
Action 52 (jos halvalla jostai sais)

JazuliuZ

 • Keiju
 • *
 • Viestejä: 48
 • More than meets the eye.
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #9 : Lokakuu 04, 2011, 19:22:57 »
Paljon musiikkia tuli soitettua, ja tuli siinä katsottua myös aitoa pornoa Commodorelle (pikselöityjä nelivärikuvia, joissa sai jopa itse valita värit harmaasävyjem tilalle. Keltainen, punainen, vihreä ja sininen näyttää höpöltä mies). Lisäksi jos kuuntelit yhtään Extreme Music Compoa, oma työni oli siinä kanssa, nimellä Warp To The Present.

Ja mitä tuossa jo aiemmin mainitsen, jos joku haluaa mukaan Streampartyille (aito invite-only demoparty, alkoholi sallittu täysi-ikäisille) niin saa laittaa viestiä. http://streamparty.org/ löytyy lisäinfoa, tosin jo menneestä tapahtumasta. Suosittelen lämpimästi kaikille skenen ystäville.

Musiikkikompot meni vähän ohi, kun tuli seurattua TotalBiscuitin selostusta Paragonin wipefestistä ja kiertelin kaverin kanssa pitkin aluetta. Täytynee tuo teos tsekata archivesta sekä katella tuo toinen party ajan kans.
Kekkonen Urho lausui näin / Miks hämmästyitte säikähtäin? / Mä kaljun ilon ilmoitan / Kekkosen presidentiksi valitun.

Bocknoi

 • Sininen Keiju
 • **
 • Viestejä: 72
 • Street Ballet
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #10 : Lokakuu 04, 2011, 21:12:51 »
Transport Tycoon (deluxe)
Tässä vaiheessa en pystynyt enää pidättelemään, vaan läsäytin spermat näytölle.
Otapa ihmeessä vähän lisää:
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)
Transport Tycoon (Deluxe)

Eiköhän sun loppuilta ollu tässä:


Gimi fuu gimi faa gimi dabatsabasa.

Juhozki

 • Kami
 • *****
 • Viestejä: 1 651
 • No Life King
  • Profiili
  • Vadislav
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #11 : Lokakuu 05, 2011, 10:04:14 »
Vuosi sitten väsäämäni NES soittolista linkkeineen päivineen oli vieläkin tallella eräällä toisella foorumilla. Nappaan tähän kuunneltavaksi kaiken järkevyyden nimissä vain ne koskettavimmat kipaleet ettei postista tule massiivista scrollaattoria.

Bubble Bobble
Contra/Probotector
Blaster Master
Yoshi's Cookie
Shatterhand/Solbrain
Snake Rattle 'n Roll
Battletoads
Battle of Olympus
Faxanadu
Journey to Silius
Solstice
Ducktales
Rad Gravity
Solar Jetman
B-Wings
The Guardian Legend
MGS: Peace Walker
Turtles II
Metroid
Zelda II: The Adventure of Link
Castlevania
Megaman 3
TwinBee

Jos naavapartoja alkoi nyt itkettämään, niin tunteitaan voi purkaa äänimerkin jälkeen.
Snif ;_;

JazuliuZ

 • Keiju
 • *
 • Viestejä: 48
 • More than meets the eye.
  • Profiili
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #12 : Lokakuu 05, 2011, 11:31:33 »
<(' ')> Kaabi <3

Voisikin kaivella usbilevyltä tämän OSTin ja laittaa ko. biisin vaikkapa soittariksi puhelimeen. MaSun biisejä on ollut useampi jo putkeen, niin pieni vaihtelu piristää. Mutta hyvä lista, hyvää surinaa paljolti.

Ennen NESia aikaa tuli kulutettua tuhottomasti erilaisten Game & Watch -elektroniikkapelien parissa.
Kekkonen Urho lausui näin / Miks hämmästyitte säikähtäin? / Mä kaljun ilon ilmoitan / Kekkosen presidentiksi valitun.

Jagdpanther

 • Vieras
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #13 : Lokakuu 05, 2011, 15:29:50 »
<(' ')> Kaabi <3

Itsehän en kyseistä peliä koskaan omistanut, mutta naapurissa sitä pääsi useasti näkemään/pelaamaan.

Tiku ja Taku ;_;

NanomaShiina

 • Jonnet ei voi muistaa
 • Midboss
 • ****
 • Viestejä: 862
 • Kermaperseiden Aatelia pikkutytön puolikas
  • Profiili
  • mun Ytube <3
Vs: Oldskool ja naavaparrat
« Vastaus #14 : Lokakuu 29, 2011, 13:39:26 »


Tiku ja Taku ;_;

Ah... muistan tuon pelin, kun joskus erään tyypin kanssa tuota pelattiin alusta loppuun.
Juuh, itsellä on NES ja SNES ollut taloudessa, kun on synnytty. NESsini historia on aika hämärä, sillä tuo Aasian (EI siis Japani) versio-laite on tullut meidän salaperäisiltä naapureilta, SNES on sittemmin iskän ostama.minulla oli vain korealainen multikasetti pienenä tuohon, sit myöhemmin sain sedältäni vanhan turtlesin ja Tales Spinnin kokoelmaani turvaan ja sikoni hommas viime vuonna oikeen Super Mario Bros.-kasetin jostakin. SNESillä lähes kaikki pelit Mario-pelejä ,sittemmin pienenä olen osteskelluttullut Lion King , Earthworm Jim (tuon pelin taitaa saada 360:lle nykyään), rändöm formula-peli ja serkuilta pöllityt Donkey Kong Country ja Jurasic Park. Mystisesti meiltä löytyy myös Donkey Kong Country 2 ohjekirja, tätini kertoi ostaneensa sen pelin joskus mulle, mutta itse en muista yhtään miytään siittä ja se on kuitenkin nyt (PERKELE!) kadonnut.  Tästä on sitten peliriippuvuus lähtenyt käyntiin. Myös muita viime vuosituhannen laitteista täytyy mainita Atari 5200 , kyllä semmonen on löytynyt kaverini kaapista. Koska tuo on jenkki-vehje, on siinä muuntaja mennyt paskaksi ja aikomus olisi kaverin kanssa laittaa tuo laite kuntoon hinnallla millä hyvänsä, kunhan vain olisi sitä rahaa... ollaan pienenä' joskus yhdessö sitä toimivana pelattu ja Space Invanders on jotain niin legendaarista.
Odotit mukavaa postia
Mutta sen olikin minä, Nooba!