Gensokyo > Kensokyrön yleinen keskustelu

Mahō no morin aiheellinen jaarittelu

(1/48) > >>

Hieda no Mukyuu:
Tämä keskustelusäie vastaa ns. Todellisuuden suosittuja Jaarittelu-säikeitä, kuitenkin niin, että jokaisen viestin on tarkoitus liittyä Tōhō Projectiin. Toivoisin ihmisten ja yōkaitten heittelevän tänne kaikenlaisia pikku huomioita ja ajatuksia, jotka eivät välttämättä ansaitse kokonaisia omia keskusteluaiheitaan.

***

Aloitan toteamalla, että olen tutkinut omia noin vuodesta 2009 lähtien kertyneitä Youtube-kirjanmerkkejäni ja huomannut, että aivan mielettömän suuri osa niistä johtaa Tōhō-musiikkikappaleisiin ja -kuvakertomuksiin.

Muistaakseni oli sellainen aika, kun tuumin, että ehkä minun ei enää ollenkaan pitäisi kuunnella uutta kaupallista kevyttä musiikkia. Tōhō-sovituksissa riittää viihdettä niin pitkäksi aikaa ja niin moneen makuun, eikä tekijänoikeuskysymyksiä tarvitse murehtia kuin korkeintaan periaatteellisella tasolla. Ei, en usko ajatukseeni, mutta jo sen herääminen kertoo fanikulttuurista jotakin.

Roppari:
^
Hmm. En tiiä onko nyt oikea paikka, mut ois saakelin siisti heittää vaikka tuon Getsun ja Röögerin kanssa tuosta Primus - My Name Is Mudista Töhnö-versio: My Name Is Yuuka. Ois helppo sovitus: sanat olen jo melkein loihtinut, nyt vaan pitäisi opetella kunnolla vetämään slappibassoa ja vähän laulamaan. Musavideosta puhumattakaan.

MKtsudo:
No juu, Töhö-jaarittelua. Tässä viestissä ei ole kyllä kovin mainittavasti Töhöä, mutta menkööt Kun Mukyuu nyt musiikista puhumalla minut onnistui innostamaan.

Aloin tässä tänään katsella ensi Reitaisai musiikkikattausta. EastNewSoundin, Amateras Recordsin ja Conagusurin risteenliittymiä on aina hauska seurata, koska nuo kolme ryhmää eivät ole koskaan tuntuneet pysyvän omien ryhmiensä sisällä; milloin Kirin tai Tracy vierailee kaveri-circlensä levyllä, milloin laulajia heitellään miten sattuu. Olen aina mieltänyt, että kannattaa vierailla toisen circlen levyllä muutenkin kuin vain huvin vuoksi, koska se on aina ilmaista näkyvyyttä omalle circlelle: Kokuchou on vieraillut aikanaan (ennen ns. läpimurtoaan) sekä Alice's Emotionin että Alstroemeria Recordsin levyillä. Itsekin löysin Amateras Recordsin aikanaan Tracyn vierailun ansiosta. Kokuchoun vierailu pitkästä aikaa Conagusurin riveissä oli jännä yllätys myöskin: Omaan korvaani Conagusurin musiikki on rauhoittunut huomattavasti niihin aikoihin verrattuna, jolloin Irus vielä aktiivisesti työskenteli Conagusurin levyillä. Kokuchoun raskaammat bassot hyökkäävät korvilleni hämmentävästi ainakin levyn crossfadessa, mutta pitänee kuunnella levy kokonaisuutena ja sanoa vasta sitten, toimiiko se tuolla joukossa vai ei.

Ryhmien sisäisten suhteiden tilanteita olisi kuitenkin kiva seurailla muutenkin kuin päättelemällä levyvierailujen perusteella, ketkä kaveeraavat keskenään, koska välillä tuntuu, että taustalla tapahtuu melkoisesti. En koskaan saanut tietää, lähtivätkö crouka ja Izumin EastNewSoundin riveistä riidoissa vai väleissä, mutta kumpikin ainakin on ollut aktiivinen EastNewSound-eran jälkeenkin, joten haluja musiikin tekoon ainakin on vielä ollut.

Laulajia en niin paljon oikeastaan seuraa, useimmat naislaulajat ovat aavistuksen liian lapsekasta denpaa omaan makuuni.

Hieda no Mukyuu:
[Tämän viestin alkuosa julkaistu alun perin 11.7.2013 klo 23.07.58:]

Selailinpa Töhö-asioita venäjänkielisestä Википедияsta, kun en mitään järkevämpääkään jaksanut tehdä.

Hämmästykseni oli suuri, kun huomasin Rumian nimen ääntämisohjeen. Pitkä u?! Mitä ihmettä, sehän tosiaan kirjoitetaan katakanalla!

Olin aina luullut Rumiaa japanilaiseksi ja hänen nimeään japaninkieliseksi. Olin aina ollut väärässä.


Tarvitsisin Gensōkyōta rakastavien ihmisten näkemyksiä Koakumasta, hän kun on niin loistava hahmo. Loistava kenties juuri siksi, että emme oikeasti tiedä hänestä juuri mitään.

1. kysymys: Onko Koalla oikeasti yhdet, kahdet vai kenties useammat siivet? Missä ne sijaitsevat? Tunnepohjalta saa oikein mielellään vastata. Mahdolliset perustelut ja lähdeviitteet mieluusti spoilereihin.

Roppari:
^
Itse en oikein usko että Koalla olisi useampia kuin kahdet siivet -eli siis kaksi siipiparia-. Näkyisihän ne jo vaatteiden alta jotenkin, ellei sitten toisten siipien alla olisi useampia siipiä(?)

Perusteluiksi en keksi parempaa kuin Setzin laadukkuuden:

http://danbooru.donmai.us/posts/1299497?pool_id=1754

http://danbooru.donmai.us/posts/1412930?pool_id=1754

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta