Gensokyo > Omat teokset

Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie

(1/19) > >>

Hieda no Mukyuu:
Jatkakaa.

Olen todella pahoillani siitä, että foorumi ei salli sujuvaa tekstin lainaamista lukitusta säikeestä. Käyttäkää »Lisää lainaus» -toimintoa, leikkaamista ja liimaamista. Jos oikein hyvin käy, pystyn ehkä siistimään lainaukset jälkeenpäin.

Ikimuistoinen vanha lanka ja sen viimeinen sivu.

Chiruyto:

--- Lainaus käyttäjältä: Habatsuki - Lokakuu 29, 2015, 18:23:34 ---Olisiko tekniikka pahvin päällystäminen kankaalla hatun lieren luomiseksi, yläosa jotenkin ja saumakohdan piilottaminen rusetilla?
--- Lainaus päättyy ---

Tein itse aikoinani Koishihattuni näin, ja se ei välttämättä toimi niin hyvin. Hattuun on vaikeaa saada hyvä muoto ja jäykkyys. Suosittelisin itse ehkä vaan sopivan muotoisen hatun etsimistä, ja sen oikean värisellä kankaalla päällystämistä.

Hart:
Chiruyto, kiitos letkuvinkeistä! Täytyy alkaa etsiä materiaaleja ja kokeilla, mikä toimii ja mikä ei. 

Olen miettinyt Satori-cossini hameen toteuttamista. Yritän päättää näiden vaihtoehtojen väliltä (muitakin ehdotuksia otetaan vastaan!):
Kauniisti läpikuultava, runsas sifonkihame, jonka joko ompelen tai ostan.
Tai tälläinen hässäkkä, eli circle skirt ja rönsyilevä alushame.

nukkesyndrooma:
Tuun ny näin jälkijunassa Koishin letkuihi ja ite käytin vanhaa päällystettyä sähköjohtoo, toimi suht hyvin vaikka johdot oliki aika jäykkää materiaalia muotoiltavaks.

Hieda no Mukyuu:
Oho, Oireyhtymäkin on tehnyt Koishin. En tiennyt.

Onko puvusta semmoisia valokuvia, joissa se on puettuna jonkun ylle?


--- Lainaus käyttäjältä: Hart - Lokakuu 30, 2015, 10:06:30 ---Kauniisti läpikuultava, runsas sifonkihame, jonka joko ompelen tai ostan.

Tai tälläinen hässäkkä, eli circle skirt ja rönsyilevä alushame.

--- Lainaus päättyy ---

Sifonkihame on kauniimpi, mutta kellohame alushameineen näyttää minun mielestäni enemmän siltä, mihin Satori on »Tōhō chireidenissä» pukeutunut. No, hän omistaa varmasti enemmän kuin yhden hameen. (Katso kuvat!)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta