Todellisuus > Osto/Myynti

Kauppapaikan säännöt.

(1/1)

J_onn_e:
Kauppapaikalla tapahtui ydinisku ja tuhkista nousevat uudet säännöt ja ne ovat seuraavanlaiset.

1.Osto-, Myynti- ja Vaihtolangat merkitään selvästi aiheen otsikkoon muodossa (O), (M) tai (V), arvaattekin varmaan mikä kirjain on millekin.

2.Kauppapaikan lankoja ei lähtökohtaisesti arkistoida, vaan ne tuhotaan
           a)Kauppojen tapahduttua* (Langan aloittajan vastuulla ilmoittaa tästä.)
           b)Huomattava määrä aikaa on kulunut langan luomispäivästä tai viimeisestä viestistä. Viestit kuten Up, Bump, Vielä myynnissä yms. pelastavat tältä kohtalolta.
           c)Jos kauppias ei ole enään käyttäjänä.

3.Lankojen tuhoamisesta ei ilmoiteta erikseen, jos kauppasi oli vielä auki, tee uusi.

4.Ylläpito päättää mielivaltaisesti arkistoinnista ja pommituksesta. Ei valitusoikeutta.

5.Kauppapaikalla saa myydä mitä vain Suomen lain puitteissa.

6.Kauppapaikan omien sääntöjen lisäksi kaikki foorumin normaalit säännöt pätevät. *Spoiler: tarkennus (click to show/hide)Kauppojen tapahtuminen tarkoittaa että tavara on vaihtanut omistajaa. Jos kauppias haluaa kertoa mihin loppuhintaan ja kenelle tavara meni, hän voi ilmoittaa siitä loppuostauksessaan. Tällöin lanka säilyy jonkin aikaa.

J_onn_e:

--- Lainaus käyttäjältä: Juce - Joulukuu 26, 2015, 09:33:21 ---
--- Lainaus käyttäjältä: J_onn_e - Helmikuu 05, 1978, 21:39:15 ---2.Kauppapaikan lankoja ei lähtökohtaisesti arkistoida, vaan ne tuhotaan
           a)Kauppojen tapahduttua (Langan aloittajan vastuulla ilmoittaa tästä.)

--- Lainaus päättyy ---

Eikö olisi parempi vain lukottaa langat, sillä jos langat poistetaan heti, niin silloin jää mysteeriksi muille, että kenelle myytiin ja mihin hintaan.

--- Lainaus päättyy ---
Pitää kai muotoilla tuota kohtaa hieman tarkemmaksi. Langan aloittaja voi kauppojen tapahduttua ilmoittaa siitä esim. postaamalla lankaansa hinnan ja kauppakumppanin.

Omasta mielestäni "myyty" lankojen pitkäaikaisessa säilyttämisessä ei ole mitään järkeä, vaan se tukkii kauppapaikan ja tekee aktiivisesti myynnissä olevien asioiden etsimisestä vaikeampaa.
Arkistointikin on vähän turhan oloista, kauppalangoissa kun ei varsinaisesti ole tarkoituskaan tapahtua muuta keskustelua kuin kaupankäynti.

Koko kauppapaikan siivous ja sääntöjen luonti lähti siitä tosiasiasta että kauppapaikkamme oli täynnä postauksia vuosilta 2011-2012. Kuvittele käveleväsi kauppaan, jonka hyllystä esineen ottaessasi sinulle ilmoitetaan sen olevan myyty, sen myynnin loppuneen vuosia sitten tai että kauppa on jo kiinni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta