Esittelyssä Laser Reimu


Laser Reimu on VoidProcin kehittämä shmup, mikä käytännössä kertoo Embodiment of Scarlet Devilin tarinan hieman erilaisessa muodossa.

Laser Reimu tosin poikkeaa esikuvastaan siten, että vaikeusasteita ei ole ja Reimu on ainoa pelattava hahmo: ehkäpä juuri tämän takia peli on paljon tavallisia Touhou shmuppeja haastavampi. Tämän lisäksi Laser Reimussa pommit toimivat eri tavalla (ei yksittäisiä pommeja vaan eräänlainen voimakkaampi isku, joka muuttaa luoteja pisteiksi) ja tasoissa etenemissuuntakin vaihtelee. Peliin on myös lisätty saavutuksia, joista osa vaatii todellista taitoa (esim. voita pomo X tietyssä ajassa).

Suosittelen Laser Reimua kaikille, jotka etsivät vaihtelua normaaleille shmupeille eivätkä pelkää haastaa itseään.

Kategoria(t): doojin, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>