Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta

Rikatanin Flandre toivottaa Joulua

No niin, tässä sitä ollaan: vuoden viimeinen blogiposti… Ehkä olisi viimeinkin aika katsoa männä vuotta ja pohtia miten tästä eteenpäin.

Ilmoittauduin kirjoittamaan tähän blogiin n. vuosi sitten hetken mielijohteesta esitelläkseni Touhou fanipelejä ja ehkä kirjoitellakseni pelien kehittämisestä omasta henkilökohtaisesta kokemuksesta: kunnianhimoiseksi tavoitteekseni asetin yhden blogikirjoituksen vuoden jokaista viikkoa kohti mutta se ei aivan toteutunut (ehkä sitten ensi vuonna).

Vaikka en saavuttanutkaan tavoitettani ja kirjoitustenkin laatu vaihteli huomattavasti, toivon tekstieni tarjonneen lukijoilleni ajattelemisen aihetta sekä opettaneen jotain uutta… Harmillista kyllä yhtä tapausta lukuunottamatta palautetta ei paljon kuulunut joten jatkoa ajatellen toivoisen ensi vuonna näkeväni hieman lisää kommentteja voidakseni kehittää taitojani mutta myös saadakseni ideoita mistä kirjoittaa seuraavaksi.

Ensi vuodesta puheen ollen voisin ottaa tavoitteekseni jatkaa epämääräisten fanipelien esittelyä mutta erityisesti panostaa pelikehitykseen liittyvien kirjoitusten suoltamiseen sillä niitä ei ole näkynyt kolmea historiikkiä lukuunottamatta; lisäksi kuten aiemmassa kappaleessa mainitsin otan myös ehdotuksia vastaan mahdollisista kirjoitusten aiheista.

Kiitän kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta ja erityisesti heitä, jotka ovat haastaneet näkemykseni. Toivon teille kaikille rauhallista Joulua ja onnellista Uutta Vuotta.

Kategoria(t): Meta, Touhou, Touhou.fi sivusto Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>