Ensisilmäyksellä: Luna nights


Touhou Luna Nights on Team lady bugilla työn alla oleva metroidvania, missä Sakuya yrittää selvitä Remilian luomassa tasku-ulottuvuudesta… Tällä hetkellä pelattavana on tarinan ensimmäinen taso mutta tekijän antamien tietojen mukaan seuraavat kaksi tasoa tulevat pelattavaksi syyskuun puolivälissä.

Tulevien tasojen trailerin voi nähdä täältä.

Touhou Luna nights on mielestäni kaunis ja toimiva seikkailupeli tosin nykyiseltä sisällöltän se on todella lyhyt: peli on mahdollista läpäistä suunnilleen puolessa tunnissa jos ei keskity keräämään kuin pakolliset esineet. Tämän lyhyyden takia olen kahden vaihella suositellako peliä nyt sillä hintaansa nähden (n. 8€, kirjoitushetkellä 20% alennus) sisältöä ei ole paljon; toisaalta ostamalla tukee pelin kehitystä ja näkemäni perusteella Luna nightissa on potentiaalia.

Kaiken kaikkiaan Luna nights on mielestäni nykyiselläänkin kokeilemisen arvoinen peli mutta kannattaa harkita odottaako syskuuhun, jolloin pelissä on enemmän pelattavaa.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>