Ensisilmäyksellä: Fantastic Danmaku Festival


Fantastic Danmaku Festival on StarX:n vuonna 2014 kehittämä shmup, missä pelaaja asettuu Reimun, Marisan, Sanaen tai Patchoulin saappaisiin selvittääkseen purppurausvan leviämistä muistuttavaa ongelmaa.

Tasoiltaan peli on miltei identtinen EoSD:n kanssa pomoista lähtien mutta pari poikkeusta kaavaan löytyy; mekaniikkojensa puolesta peli on ottanut inspiraatiota moderneista Touhou peleistä. Toisin sanoen elämä- ja pomminsirpaleita joutuu keräilemään.

Pelissä käytetyt remiksit, kuten Voilen veriset kyyneleet, viittaavat muihin peleihin mutta sopivat silti hyvin pelin tunnelmaan.

Mielenkiintoista kyllä keijujen ja kedamoiden lisäksi pelissä on monia muitakin vihollisia kuten kynttelikköjä kantavia sisäkköjä ja kurpitsoja

Parin pelikerran perusteella voin sanoa, että Fantastic Danmaku Festival on eheä shmup, mitä kannattaa kokeilla jos pitää Touhou peleistä tai shmupeista yleensä. Vaikka se on suurestikin ottanut vaikutteita EoSD:sta niin se on silti on tarpeeksi omanlaisensa erottuakseen.

Kategoria(t): Meta, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>