Ensisilmäyksellä: MarisaLand Legacy


MarisaLand Legacy on Tasofron julkaisema tasoloikkapeli, joka on käytännössä jatkoa Super Marisa Landille… Pelissä Marisa lähtee jälleen metsästämään karanneita sieniään ja samalla etsimään keinoa palata takaisin omaan kokoonsa.


Käytännössä SuperMarisa Legacy on edeltäjänsä tavoin Super Mario -klooni: Pelaaja kuljettaa Marisan kahdeksan maailman läpi, joissa jokaisessa voitetaan vastus ja sen jälkeen todetaan Marisan etsimän sienen olevan toisessa linnassa. Tämä etsintäretki vie Marisan läpi tuttujen maisemien aina taikametsästä taivaaseen.

Kuten Super Mariossakin, jatkoja ei ole vaan Game Over tarkoittaa pelin aloittamista alusta; Tasot ovat tosin lyhyitä, joten tämä ei ole suurikaan menetys. Myös kentissä tavattavat viholliset ovat suurimmaksi osin samankaltaisia kuin Mario peleissä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esim. jonglööraavat keijut).

Super Marion tapaan peliruutu rullaa vasemmalta oikealle ja tasoa ei voi kulkea takaisin päin.


Graafisesti ja mekaniikallisesti MarisaLand legacy on Tasofron aiempaa Marisa aiheista tasoloikkaa New Super Marisa Landia vaikkakin Marisan kasvava koko ja tasojen eteneminen onkin otettu ensimmäisestä Super Marisa Landista.


Tätä kirjoittaessa en ole saanut mahdollisuutta kokeilla pelin moninpelitoiminnallisuutta mutta yksin pelin perusteella MarisaLand Legacy on mukiin menevä tasoloikka, jos jätetään huomioitta muutama huonommin toimivaa mekaniikka: liaaneista ja Marion nuottilaatikot korvaavista kedamoista hyppiminen vaatii totuttellua sillä jos ajoitus ei ole kohdallaan pelaaja päätyy tekemään jotain odottamatonta.

Tästä huolimatta kyseessä on värikäs ja mukavan yksinkertainen tasoloikkapeli, minkä parissa on helppo viettää ilta tai pari. Toisin sanoen kannattaa kokeilla jos mahdollisuutta on.

Kategoria(t): Ei kategoriaa, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>