Ensisilmäyksellä: Fortune Star Panic!

Fortune Star Panick! on Desunoyan vuonna 2010 julkaisema puzzlepeli, missä Marisa yrittää tähtiä keräämällä selvitä ulos sokkeloista.


Kuten Desunoyan muissa puzzlepeleissä (esim. Marisa & Alice, Marisas & Alices trap tower ja Spinning Suika) myös Fortune Star Panic! jaetaan useampaan maailmaan, jossa on useampi puzzle Marisalle selvitettäväksi. Kun tarpeeksi monta puzzlea on ratkottu pelaajalle annetaan hieman tarinaa ja mahdollisuus siirtyä seuraavaan maailmaan (maailmojen välillä voi liikkua vapaasti kunhan ne on auki).

Ideana puzzleissa on kerätä kaikki tähdet mahdollisimman nopeasti käyttäen mahdollisimman vähän siirtoja. Tämä tapahtuu siirtämällä tähdellä merkittyjä laattoja siten, että ne tukkivat maastossa olevat reiät muodostaen reitin tähdille (Marisa voi ohjata tähtilaattojen liikettä laittamalla maastoon esteitä).

Jotta tämä ei olisi niin helppoa niin matkan varrella on erilaisia esteitä kuten trampoliinejä, yksisuuntaisia teitä, kedamoita, teleportteja ja nega-Marisa.

Näin muutaman maailman jälkeen täytyy todeta, että Fortune Star Panic! on koukuttava puzzlepeli, jossa on sopivassa määrin helppoja, että haastavia puzzleja. Tekemistäkin riittää varsinkin jos tavoitteena on saada S-rank (aiemmat pelit tuntien tässäkin lienee myös SS-rank ja SSS-rankit), sillä parhaimman mahdollisen ratkaisun löytäminen vaatii aivotyötä.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on mukava pikku peli, johon on helppo upottaa aikaan kun muuta tekemistä ei ole. Suosittelen.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>