Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuomiorovasti

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Hola !
« : Syyskuu 11, 2011, 01:57:51 »
Pistetäänpä tänne nyt jotakin.

Elikä 20-vuotias miehen alku joka pääsi armeijasta pois jokusen kuukausi sitten. Foorumille törmäsin googlen kautta kun yritin ladata TH13 (Hyvin positiivinen yllätys että touhoulle oli suomalaiset sivut tehty, luulin että harva tietää touhousta suomessa :- D) ja tuntien tutkimuksien jälkeen päätin rekisteröityä tänne o/ Totesin että porukka on mukavaa ja tänne on hyvä käydä välillä avautumassa 8)

Touhouseen tutustuin 2-3 vuotta sitten nettikaverin kautta kun se oli pistäny youtubeen videoita kun se väistelee miljoonia palloja ruudulla jotka kimaltelee. Koska tykkään haasteista ja peleistä niin tässäpä oli oiva combination o/. Touhout 6-13 on tullu hakattua jokanen niin että extrakenttä on auki. Itse extrabossit on sitte voitettu Th6,7,8,10. (Myös Yukari TH7) Nykyään tosin jääny vähemmälle toi pelaaminen kun ei ole löytyny aikaa/viihtinyt hakata noita extrabosseja.
Lempipeli on ehdottomasti Th6 EOSD. Peli on täynnä miellyttävää musiikkia joten win o/
Lempihahmo on Sakuya, ja kappale Lunar clock - luna dial.

Muuta
Nykyään tulee seikkailtua Team Fortress 2 parissa aina kun koneelle pääsee ja iskee tekemisen puute (eli melko usein :C).Niin joo ja olen Pohjois-Pohjanmaalta :DDD Cheers kaikille !

Sivuja: [1]