Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Etkö ole varma mikä töhö on sinun suosikkisi? Tee testi!
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - Nälkäkurki

  Sivuja: [1]
  1
  Esittele itsesi / Vs: Gentlemen.
  « : Heinäkuu 06, 2011, 18:49:58 »
  Isoimmasta saavutuksestani en oikein osaa sanoa, vasta pari kuukautta sitten olen nuo pelit varastanut LAINANNUT netistä.
  Touhoun lisäksi? Noh, Pokemonia. Eikun oikeesti, sitäkin, mutta kaikenmoiset ropet yms. kelpaa hyvin. Myös FPS-pelejä tulee pelattua välillä. Kaikenmaailman mörppejä tulee myös ladattua ja poistettua koneelta tasaista tahtia.

  Practically, pelaan mitä vaan. Paitsi en Touhouta Easylla.


  Katson myös mitä tahansa animea mitä käsiini saan. EIKU POKEMONIA

  Desuun en päässyt, koska rippileiri. Mutta Animeconiin olen tulossa, ja vielä Ran Yakumo-cossissa. Nimimerkki, se nyt vaan putkahti jostain pari vuotta sitten, ja sen jälkeen olen sitä käyttänyt melkein joka foorumilla mihin olen kirjautunut.

  Edit. Troolarista en tiedä. Selittäkää, olkaa hyvät.

  2
  Esittele itsesi / Gentlemen.
  « : Heinäkuu 06, 2011, 18:24:21 »
  Hei.

  Olen pian 15 vuotta täyttävä nörttityttö joka tutustui Touhouseen viime vuoden alkupuolella, ja ei ole sen jälkeen saanut sitä mielestään. En tiedä vielä paljon pelitermejä yms. joten älkää ärsyyntykö jos mokailen välillä.

  Animea tulee katsottua tosi paljon kuten myös ihan tavallisia elokuvia ja televisiosarjoja. (Jurassic Park ja Game of Thrones voittoon!) Pidän tosi paljon kaikesta fantasiateemaisesta, ja se näkyy myös piirroksissani. Lohikäärmeet ja muut hirviöt on kans jees.
  Harrastan piirtämistä, sarjakuvia (Kaikenlaisia sarjakuvia. Lol.), cosplayta, pelaamista (Sekä erilaisilla konsoleilla että PC:llä.), BJD-nukkeja, valokuvaamista, dinosauruksia ja käytännön piloja. (Nimimerkillä "Tietääks kukaan missä mun vaatteet on?")

  Suurin osa ajastani kuluu pelaamiseen. Minkä tahansa pelin pelaamiseen minkä käsiini saan. Paras Touhou-peli on mielestäni PCB.

  Sivuja: [1]