Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Void

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
121
"GUMI-GUMI PERSPOMMI" en muista mistä one piece pokkarista tuo oli. Iskujen nimien käännökset OP:ssa ovat legendaarisia.
Sanoisinpa jopa, että yrjöhelposti parhaimmat.

122
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Marraskuu 17, 2010, 02:17:52 »
saa nähdä jos ens desuun vetäsen rinnosuken
aika paljon riippuu onko varaa moiseen siihen mennessä
*Krhm*

Ei muuta.

123
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Marraskuu 09, 2010, 22:25:11 »
Lempparini vaihtuivat ennen sangen tiheään tahtiin, mutta jo pitemmän aikaa on kärjessä pysynyt taivaslainen Tenshi Hinana(w)i. Luonne, tyyli, maiharit, maanjäristyksiä aiheuttava miekka sekä massiiviset kiviset dorirut nyt etupäässä syinä kärkisijaansa. Plus sangen hyvä hahmo Touhoumonissa.

Ja tottakai Rinnosuke Morichika. Tyyppiin on ladattu koko kaanonin testosteronit.

124
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 09, 2010, 15:14:50 »
The Ring - Jenkkiversio. Tiedän, että näissä piireissä saattaa olla itsemurha suositella remakea eikä alkuperäistä, mutta Ringu on vain niin... tylsä. Jenkkiversio taas on... karmiva.

Ottia tuota... Joko olen oppinut olemaan pelkäämättä kauhuleffojen aikana mutta Ring ja sen jatko-osa saavat lähinnä haukottelemaan. "Pahislapsi" aloituskohtana on muutenkin niin kliseeksi venynyt että tällaiset leffat saavat enemmänkin raivon valtaan. Ja tiedä sitten johtuiko se kaverin televisiosta vai onko se ihan tarkoituksellista, mutta kuvaustapa on muokattu jotenkin oudosti, jotkut kohdat menevät hieman jäljessä, jolloin esim. ilmeet ovat aika omituisia. Aika pieni yksityiskohta kyseessä, ja sekin näkyy vasta kun on leffaa tarpeeksi kauan tuijotellut, mutta silti häikkää!
Mutta muuten edes ok leffa, mielenkiintoisia kamerakulmia ja ihan pelottavia ja jännitystä herättäviä kohtia vaikken niitä itse pelännytkään.

No, itse ehkä traumaannuin sen takia, että näin leffan ekaa kertaa 14-vuotiaana. Ja olkoon vaan kliseinen alkuasetelma, toteutus yleensä ratkaisee meikäläisen kohdalla.
Mitä muuten pidät muista japsikauhuleffoista?

125
One Piecessä tätä hauskan käännöksen virtaa löytyy, varsinkin, kun uusimmassa pokkarissa on Kamabakka Kingdom käännetty Homppelandiaksi.

126
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 08, 2010, 23:41:18 »
Taidan itsekin kuulua siihen alakastiin, jonka mielestä Resident Evil-leffat (ainakin ensimmäinen) ovat oikeasti todella katsottavia pelileffoja.

Ja koska täältäkin löytyy kauhun ystäviä, laitanpa tähän omiakin lemppareita.

Paranormal Activity - Pää kiinni, se on oikeasti pelottava. Varsinkin meikälle, jonka mielestä aaveet on niitä pelottavimpia örkkejä.
Urban Legend - Jatko-osat on osa suurinta näkemääni kuraa, mutta eka on ysärin teinislashereistä paras.
Final Destination -sarja - Lisää hyvää teinislasheria, varsinkin ensimmäinen, jossa ei vielä näy Saw -jatko-osien ilmiötä (uhrataan juoni, jotta saadaan tekosyy näyttää kekseliäämpiä tappokeinoja). Uusin (3D) sangen gore-vetoinen verrattuna sarjan aiempiin, juoneen keskittyvämpiin leffoihin.
Evil Dead -sarja -  Fukk yeah! Kolmas enemmän komedia/parodia kuin varsinainen kauhuleffa, mutta eeppisyyttä parhaimmillaan!
Rec 1 & 2 - Ei saa erehtyä katsomaan jenkkiremake Quarantinea (ok, muttei yhtä pelottava).
Hostel 1 & 2 - Miksi_näitä_vihataan? Varsinkin kakkonen on erittäin viihdyttävä ja paneutuu ideaan paljon ykköstä paremmin. Goreimmasta päästä listallani.
The Ring - Jenkkiversio. Tiedän, että näissä piireissä saattaa olla itsemurha suositella remakea eikä alkuperäistä, mutta Ringu on vain niin... tylsä. Jenkkiversio taas on... karmiva.
Piranha 3D - Oikeasti hauska ja iljettävä leffa. Teinien joukkoteurastus keskikohdilla on suurintä satisfactionia vähään aikaan. Todella, todella gore muuten ;)

Miksi muuten kauhupiirit suosittelevat paisuvainen pystyssä Dario Argentoa? Katsoin pari sen leffaa ja pilkin molemmissa. Ehkä silloin jäi juonesta se tärkein osa huomaamatta, mutta muutenkin olivat niin tylsiä. Ja ei, en valkannut mitään tuntemattomia, vaan toinen oli ihan se Suspiria, jota kehutaan yhdeksi pelottavimmista leffoista. Olihan siinä tunnelmaa ja yritystä, mutta toteutus aika tylsä.

127
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: FPS-pelit
« : Marraskuu 08, 2010, 23:20:50 »
Itse en tunnetusti mikään FPS:n ystävä ole, mutta tulihan noita joskus pelattuakin.

1. DooM ja DooM 3 on molemmat moneen kertaan läpi vedettyjä. Oma suosikkini tulee kuitenkin aina olemaan se ensimmäinen Unreal Tournament. Joskus tuli pelattua kans Quake 3:tä ja Arenaa. Haloa ja Halo 3:a piti kokeilla, kun menin boxin hankkimaan. Tulin siihen tulokseen, etten osaa ohjata boxiohjaimella ukkelia tarpeeksi hyvin, joten siihen se jäi. Samasta syystä jäi myös Turok kesken. Bioshock (PS3) on tosin rautaa.
Mutta nyt juuri en pelaa.

2. Never again Halo yllämainitusta syystä. CoD-skillzeillään (lue: cheateillään) ylpeilevät 12-kesäiset essijonnet ryvettävät kiinnostukseni yleensäkin pelisarjaa kohtaan. Plus se, etten tajua sitä pelimedian massahurmosta, kun koittaa se toinen aika vuodesta, kun uusi CoD-rahastaja saa essijonnet vittuilemaan kaupan myyjille, kun eivät suostu myymään K-15 peliä. Olipas monta kunia.

3. Duke Nukem Foreveriä kokeilen varmasti jo huumorinkin takia. Muuten se jääkin todnäk siihen. Bioshock 2 ehkä joskus, kun pelin hinta tippuu alle 15 €.

128
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou musavideot, AMV:t & MAD:t
« : Marraskuu 08, 2010, 22:37:31 »
【東方】 Touhou - ホップ・ステップで吹切腰 DX

Älkää antako alun outouden säikäyttää, kyseessä on listallani "Mitä Touhou-videoita näyttäisin Touhousta tietämättömälle" sangen korkealla oleva video.
Bongatkaa myös kaikki syyt, miksi jotkut hahmot esitellään "pareina".

129
Esittele itsesi / Vs: ...tyhjyys...
« : Marraskuu 07, 2010, 18:45:09 »
Pitkään mietteissä ollutta Meilingiä ei ainakaan vielä ole kuopattu ;)

130
Esittele itsesi / Vs: Nab, palaa taustalle leijailemaan
« : Marraskuu 07, 2010, 15:54:05 »
Taitaa nabun olla jo aika kertoa, mitä meinaa ensi vuonna tehdä, ettei tänne tule yllätyksenä...

131
Esittele itsesi / Vs: ...tyhjyys...
« : Marraskuu 07, 2010, 15:20:40 »
Käännöstä olen itsekin odotellut kuin kuuta nousevaa, kielimuurin takia on jäänyt Sappheiros kokonaan pelaamatta. D:

Sappheiros on oikeastaan yllättävän armelias sinä suhteessa, että dialogia on sangen vähän ja kaiken tarvittavan tiedon hahmojen hyökkäysten asettelemiseen ja pisteden jakoon saa TouhouWikin Sappheiros-sivuilta.
Mutta, tuskaa se on tarkistaa aina joka ikisen hyökkäyksen nimi, teho ja tyyppi wikiasta. Mutta peli on mahtava, en ole tosin pelannut vähään aikaan, Kaguya & Eirin- tappelu on hieman liikaa enkä ole jaksannut grindata tarpeeksi.

Tere Tulemast vaan~ Touhou-spinoffit ovat komeita, ja Touhou Socceriakin olen kovasti himoinnut. Kai sille enkkupatchit löytyy?

Ja tuo allekirjoituskuvasi. Mitä ihmettä 8'D

Patch löytyy Wikiasta.

Yukaritrain fooevaa!

132
Esittele itsesi / ...tyhjyys...
« : Marraskuu 07, 2010, 13:36:22 »
Aiemman foorumin Rinnosuke eksyi tännekin ja vielä muisti rekisteröityäkin.

Mitäs tässä nyt itsestään latelisi...
Kuten monet täällä varmaan tietävätkin, Touhou-harrastukseni alkoi kuultuani jatkuvasti pelisarjan kappaleita Kumikyokuissa. Pian tuleekin kaksi vuotta täyteen, kun ensimmäistä kertaa pelasin TH6:a.
Muuten varsin laiska animefani, korkeintaan kahta sarjaa jaksan seurata samaan aikaan. Toista niistä muuten käännän [/mainostus].

Sangen paljon pelaan myös Touhoun spinoffeja, eniten varmaan Touhoumonia, Touhou Socceria ja Sappheirosia(enkkupatchi nyt heti!).

Lempparihahmo on jo pitkään ollut Tenshi.

Näin luova minä olen :P

133
(ZUNilla on usein paha tapa lisäillä aika monelle yookai-hahmolle punaiset silmät...)

Häpeä, sinä ja sinun kommenttisi! Punaiset silmät on mahtavia! ZUNkkeli meni vielä poistamaan sellaiset parilta tyypiltä.

134
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 07, 2010, 12:59:06 »
Kellopeliappelsiini, Full Metal Jacket ja Hohto ovat hyviä Kubrickin leffoja, muuten mielipiteeni niistä on mukataiteellista sontaa.

Nabu tuossa mainitsi Inceptionin. Vuosikymmenen ehkä paras leffa, mutta siihen pitää keskittyä, että pysyy kärryillä.

Mistäs genreistä ihmiset täällä ylipäänsä pitää?

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]