Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Winter is coming.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - Omen

  Sivuja: [1] 2
  1
  Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Vahvin hahmo Kensokyrössä?
  « : Maaliskuu 31, 2017, 13:43:15 »
  Cirno

  3
  Pelaan tätä peliä aina kun ei tee mieli ottaa turpaan touhutytöiltä eli noin kellon ympäri. Nyt on tullut pelattua jotain 3000 matsia. Tässä on rentoa puuhaa vaan klikkailla menemään ja saattaa joskus voittaa vaikka pelaisi päin vittua toisin kuin Gensokyon areenoilla.

  Feedaan EUW:lla nimimerkillä Lullinkutkuttaja ja parhaat hahmot on Teemo ja Singed.

  4
  Hyvä score

  5
  Miten muuten porukka suhtautuu esim. EoSD:ssä säädettäviin aloituselämiin? Siis jos aloitan pelin kolmen elämän sijaan viidellä ja läpäisen pelin niin voidaanko puhua 1cc:stä vai onko tämä "huijaamista"?

  On periaatteessa kirjoittamaton shmup-sääntö ihan Touhoun ulkopuolellakin että 1cc = 1cc oletusasetuksilla. Jos mitään asetusta muutettiin niin se on sitten "1cc tällä ja tällä lisäasetuksella", ja ei vertailukelpoinen muiden suorituksiin.

  6
  Paska score

  7
  Tämä on Ten Desiresiä parempi teos jo pelkästään kakkos- ja kolmosstagen bossien themebiisien ansiosta. Loistavia ralleja.

  8
  Esittele itsesi / Vs: moi
  « : Helmikuu 05, 2013, 18:37:59 »
  Niin nyt viimeistään voisi sanoa, että en oikeastaan tiedä Touhousta kovin paljoa. Tiedän että Touhou on yhteisen teeman omaavia luotihelvetti- ja muunlaisia pelejä joissa on kaikenlaisia hahmoja, mutta en ymmärrä miksi juuri tämän pelisarjan ympärille on syntynyt tämmönen fandom. Missä on esimerkiksi hypoteettinen suuri R-Type.fi yhteisö, #r-type.fi kanavineen ja R-Type miitteineen ja cossiasuineen päivineen? Miksi olette kaikki täällä?

  Touhoussa on mielikuvituksellinen fantasiamaailma jossa asuu yli 100 ZUNin rakkaudella suunnittelemaa hahmoa jotka ovat söpöjä pikkutyttöjä ja jokaisesta on tehty yli 9000 eroottista taideteosta. Tämä vetää fandomiin mukaan tonneittain kuolaavia teinipoikia ja teinityttöjä jotka tykkäävät pukeutua hahmoiksi ja olla näiden teinipoikien kuolauksen kohteena. Lisäksi ZUNin sävellykset ovat niin loistavia että enemmistö kovalevyni musiikkitiedostoista on jonkinmoinen Touhou-arrange.
  Kuulemma jotkut hölmöt tykkäävät noista peleistäkin mistä nuo lolit ja biisit ovat peräisin, mutta me he ovat vähemmistö.

  9
  Esittele itsesi / Vs: Omen
  « : Marraskuu 03, 2012, 02:36:29 »
  Yuri vaiko Shoujo-ai?
  Haluan viihteeseeni toimintaa ja räjähdyksiä. Otetaan yuri niin ainakin sattuu ja tapahtuu jotain.
  Lainaus
  Kaunein kohtaamasi Spell Card?
  http://www.youtube.com/watch?v=-whdTkz-Ajc katso keskelle ja menetä järkesi
  Lainaus
  Tahtoisitko vain hellästi ;_____; ?
  Toki
  Lainaus
  Suurin saavutuksesi Touhoun parissa?

  Lainaus
  Kuinka syvälle luotihelvetti ulottuu?
  Päätyyn asti.

  Letty vai Cirno?

  Arviointikriteerinä pelkästään danmaku
  Lainaus
  Appelsiini- vai omenamehu?


  Youmu vai Yuyuko?

  Lainaus
  Pitkät vai Lyhyet hiukset?
  Minulla ylettää lattiaan asti. Olkoon muilla lyhyet niin eivät tukat takerru toisiinsa.
  Lainaus
  Söpö vai Julma?
  Ensiksimainittu. Nuo eivät sulje toisiaan pois, esimerkkeinä kisu

  Ja vampyyri


  Onko nimi enne?
  Näkyy olevan.

  10
  Esittele itsesi / Vs: Omen
  « : Marraskuu 02, 2012, 02:07:53 »
  Onko ILikeVacuuums homo?
  Äijä scorerunnaa PCB:ssä.

  11
  Esittele itsesi / Omen
  « : Marraskuu 02, 2012, 01:20:36 »
  Moi, 22/m/Lappeenranta, tykkään Touhou-shmupeista ja uhkapeleistä. En ole harrastanut kumpaakaan pariin kuukauteen, jatkan ensimmäistä kun jaksan ja jälkimmäistä kun on varaa. Aloitan matematiikan opinnot Itä-Suomen yliopistolla Joensuussa tammikuussa 2013.

  12
  Logitechin perusnäppis.

  Kädet ristissä, koska FPS-pelejä tottunut liikkuu vasemmalla kädellä, ja ampuu oikealla. <8B

   ;D 8 vuotta Enemy Territoryyn tuhlanneena investoineena itse miellän sen niin, että olen tottunut tekemään enemmän tarkkuutta vaativat asiat (FPS:ssä ampuminen, STG:ssä liikkuminen) dominoivalla kädellä.

  13
  Seuraava Touhou-anime näköjään julkaistaan 27.5., aiheenaan joko Imperishable Night tai/ja Phantasmagoria of Flower View  8D

  Ellei jollain ole tästä jotain parempaa tietoa, ensimmäisen Kaleidoscopen trailerin & kokoversion perusteella tämä osa käsittelisi todennäköisimmin Mountain Of Faithia. Ykkösosan trailerissa oli EoSD-hahmoja ja -tapahtumia, mutta kokopitkässä kyse oli PCB:stä.

  14
  Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou saavutukset
  « : Maaliskuu 05, 2012, 19:01:35 »
  EoSD Lunatic ReimuA, MarisaA & MarisaB länsimaalaisten yhteisöjen #1 score. Muista perusshoottereista clearit extroista ja lunatiikeista poislukien UFO & TD joita vihaan syvästi. Handicapattuja runeja en ole pahemmin harrastanut foorumihaasteiden ulkopuolella, EoSD Extran clearasin no-vertical ja PCB:n Lunaticin ilman focusta.

  15


  Tuolla mentiin Shrinemaidenin scoreboardin kärkeen MarisaB:llä. Vielä kun saisi Reimun tyypit ujutettua sinne niin Project Lunatic EoSD -valloitus olisi valmis, mutta siellä odottaakin sitten true final bossina Zetsumarshenin julma 387M ReimuB-runi.

  Sivuja: [1] 2